Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Кога ще почне на сладкичко?
Модератор: Paublo_Eskobar
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Кога ще почне на сладкичко?
Здравейте,
имам един сладък дип на него не ще да кълве,но един човек си имаше по такъв зимен ,и на него си взимаше повече.Аз си мисля ,че скоро трябва да се започва и със сладките аромати.А вие как мислите?
имам един сладък дип на него не ще да кълве,но един човек си имаше по такъв зимен ,и на него си взимаше повече.Аз си мисля ,че скоро трябва да се започва и със сладките аромати.А вие как мислите?
Последно промяна от zaribanask8 на Пет Май 20, 2011 8:02 pm, променено общо 1 път.
Викат ми Николаев 

Re: Кога ще почне на сладкичко?
Колега,пиши малко по-грамотно,че доста трудно се разбира какво искаш да кажеш.Запетайки използвай 

-
- ще става разбирач
След още 2 опита, може и да се получи граматически правилен и стилистично издържан текст.
Сега по темата, водата е още сравнително студена, поради тази причина вървят зимните дипове. Може да е края на май, но температурите са доста ниски. Трябва хубаво да се стопли водата, за да заработят сладките летни аромати.
Поздрави!
Сега по темата, водата е още сравнително студена, поради тази причина вървят зимните дипове. Може да е края на май, но температурите са доста ниски. Трябва хубаво да се стопли водата, за да заработят сладките летни аромати.
Поздрави!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
ivanov70 написа:След още 2 опита, може и да се получи граматически правилен и стилистично издържан текст.
Поздрави!

Викат ми Николаев 

Дай пример за зимен аромат ?
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
рак,риба и тея дет миришат гадноDiE HarD написа:Дай пример за зимен аромат ?

Викат ми Николаев