Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

Ето малко инфо и от яз.Брягово :idea:
Сутринта след консултация с Компютъра и след инфото че е имало земетресение, :evil: настроението малко ми се поохлади но си викам сичко е преготвено, друсало, недрусало, отивам за рибка. :wink:
Забрах Дядото и в 7,30 бяхме на линия, имах инфо че на устието излиза само дребосък затова се насочих в така наречение залив на хищника, :shock: как звучи само :lol: .
Пък и бащата беше се представил миналата седмица повиче от добре там.
До обяд много тегав риболов риба излизаше мешено дребна и средна каракуда и чат пат едра.
На обяд малко се пораздвижи хавата та по-напълних живарника :oops:
Към 14 часа нещо ми се предряма та си опнах одялцето в горичката и кат му откъртих чак до 18 часа. :mrgreen:
Дядото вика имах чувството че има мечка стравница в гората та чак рибата избягала от залива :lol:
Привечер понаскубах ощи някоя каракудка и си бихме табаните към къщи.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
След подбор на улова и пускане на дребосъка си оставих едно две тиганчета караконджори :drinkers:
Изображение
Изображение
В заключение рибата почти си е избила хайвера, хищника е активен много една бяла риба си чистише зъбите с перото ми : :finga:
А това е най голямия ми улов за деня има няма 16 кила диво шаранче много зор даде да знаете едвам го кепнах с кепа. :mrgreen:
Изображение
:D :D :D :D Риболова беше повиче от успешен :wink: сега който си е хванал рибка, днес ще си е яде, наслука колеги :drinkers: .
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Много паднала водата :!: Миналата година по средата на Юли бях там и водата беше поне 2-3 метра нагоре.То такива каракуди и на яз.Мъглене вадих миналата неделя ,хем няма такса :D хем и можеш и 20кг да направиш.Утре заминавам за Кърджали и ще пробвам шаровците на Даскалово,че тези каракуди нещо не ме кефят-няма свирене на кордата на вятъра ,пукане на фидера и скърцане на аванс. :rolleyes: .Разправят ,че са пуснали - 5;10кг. и по -големи,почти като твойто :lol: То и аз имам едно такова ,бързорастящо -на 5 години и три месеца,пък е дълго 1.20м и тежи 22кг. :idea:Иначе гледам болонезетата - Тика адвенджър и ексклузив май си взел. :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Колега Пачо след Даскалово чакаме репортажи.А кога са пуснали трофейни риби?И колко са като бройка.А и аз ако се ядосам и аз мога да дойда.Наслука.
Георги Тенев
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Тиката Адвенчър- е директна петица Тика-Адвентура :wink:
Болото е Колмик-Мериндия 6м
Каракудите не са отнай големите който пребивават на Брягово но на този зор и тези стават, но вкусовите им качества са превасходни. :drinkers:
На Даскалово за каракудата има ли некви условия или каквото си хванеш.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Не, каракудата,костур червеноперка, въобще плевелни риби не се плащат.
Георги Тенев
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Колеги сега си идвам от Леново!Ако иска някой да хваща каракуда "на корем" нека отива сега е момента.Не да се каня но аз скоро няма да отида, всичко мирише на лайна с извинение.Даже като прибирах дънарките помирисах оловата миришеха на фекалий.Извинявам се ако има някой колеги дето харесват язовира.
Георги Тенев
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Колега на Леново на устието ли беше?Питам те защото миналата година по това време също миришеше на изпражнения на устието.Направо плуваха във водата.Това до колкото знам са изпражнения от някой обор или плевня със животни.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Нека се уточним на Даскалово кой е разрешен,тоя преди селото или след селото.На тоя след селото имаше и много мряна преди години,но как е сега не знам,говореше се че го бяха точили,но нямам идея,иначе рибата там е превъзходна.Нека който ходи да даде повече инфо и за двато.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Бате Дончо, в горния вече мряна няма и за цяр :wink: . Доколкото разбирам става дума за долния , преди селото. Там едно време какъв каленик имаше :roll: .
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Става въпрос за първият.Едни готени пичове от Кърджали го взеха и пуснаха доста риба вътре.Сомчета около 2-ве кила бройката,шаран 2-6 кила около 6 тона сега миналата седмица са пуснали малко трофейни шарковци.Знам всичките тези работи защото съм израснал с някой от арендаторите.Казвам някой защото са пет човека.Направили са кейчета,имат бира,кебапчета и други екстри.Цените са нормални.Ако някой нещо го интересува нека пита!Цените са 4 лева такса и 5.50 килото на шарана,няма проблем за пускането на рибата,телените живарници са абсолютно забранени.
Георги Тенев
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

днес хванах там над 40 бройки....повече от 100 кила....ако ви се върши тежък физически труд ....
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Колеги,някой има ли информация за яз.Тополово кълве ли и какви са условията там?
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Леново 14-15 май .

Изображение

Изображение

Изображение

Тополово - изкривено :mrgreen:

http://www.vbox7.com/play:3b2a1277&start=5

Бачково- уж кръг от републиканското !

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И кръг от моето републиканско.....

http://www.vbox7.com/play:6724042f&start=6

Изображение

Изображение
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Don4o_62 написа:Нека се уточним на Даскалово кой е разрешен,тоя преди селото или след селото.На тоя след селото имаше и много мряна преди години,но как е сега не знам,говореше се че го бяха точили,но нямам идея,иначе рибата там е превъзходна.Нека който ходи да даде повече инфо и за двато.
Относно този след селото, бяхме 2 пъти там, таксата е 5 лв. и кВот си хванеш, само, че нищо не хващаш. Арендаторите са го взели преди месец и язовира, въпреки че е хубав, риба нЕма.., нито на плувка, нито на дънни, нито на спининг. Излизат само 5-8 см. костурчета на бял.
Язовира прелива, та много каракуда беше "преляла" в преливника и с кепа си напълнихме една кофа..., но иначе не пипа.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

http://vbox7.com/play:7a18030a

прясна информация за ДАСКАЛОВО -първия на влизане в селото-хваща се шаран по всички възможни методи,но-иска тишина...има и едри каракуди....
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”