Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

"Малкото" откриване - голям кеф!
-
- разбира нещата
Re: "Малкото" откриване - голям кеф!
Браво на групата

Да попитам този малтийски монтаж- собствено производство ли е или готова разработка- прилича ми малко на- "Драшко" и възбуди "ала Направи си сам"

Успех и на голямото откриване, което скоро наближава

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Взех го от и-бей, казва се PredaPro Trolling Dead Bait Fish Lure, виж го в нета.burg написа: Да попитам този малтийски монтаж- собствено производство ли е или готова разработка- прилича ми малко на- "Драшко" и възбуди "ала Направи си сам"интереса ми
Мисля, че може да се направи в домашни условия, даже и да се подобри, иначе си е излизане от 17$.
Пробвах го с мъртва скумрия и много добре се движи при тролинг.
Ето линк към видео ---> http://youtu.be/cykuuZcQHGw
Ще се гръмна! Защо не мога да вкарам клипа, кликам на бутона YouTube, пействам в средата стария ембед код, ама не става?!

@Телескооооооп....?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз пък чакам голямото откриване на бай Кирчо
Евала за малкото 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

GODzillata написа:gotzyss написа:колега на какво се лови скумрията . смятам да я пробвам но никога не съм ловил до сега
На чепаре....може и на блесни, спинери.
много благодаря
Защото,Кире не четеш форума където трябва!?GODzillata написа:----Ще се гръмна! Защо не мога да вкарам клипа,![]()
@Телескооооооп....?

[youtube]<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cykuuZcQHGw?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cykuuZcQHGw?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="349"></embed></object>[/youtube]
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- разбира нещата
GODzillata написа: Взех го от и-бей, казва се PredaPro Trolling Dead Bait Fish Lure, виж го в нета.
Мисля, че може да се направи в домашни условия, даже и да се подобри, иначе си е излизане от 17$.
Пробвах го с мъртва скумрия и много добре се движи при тролинг.

Преди малко се върнах от Голямата река......................побой на циганката 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- разбира нещата
Дай да видим някоя снимчица , да се изкефим и ниеbkd написа:Преди малко се върнах от Голямата река......................побой на циганката

-
- фен клуб-скобар
евалатаburg написа:Дай да видим някоя снимчица , да се изкефим и ние![]()

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

- GODzillata
burg написа:Дай да видим някоя снимчица , да се изкефим и ниеbkd написа:Преди малко се върнах от Голямата река......................побой на циганката![]()
Мда, без фото не вярваме.

Признавам си без бой..............от доста време не снимам
Трима човека без напън до 10 часа прават кофа риба,като говорим за ползване на 1 въдица с морско чепаре 10 куки.Местните си ловиха основно с удила ,но мен изобщо не ме кефи този риболов...........
Абе тази река си е просто феномен

Абе тази река си е просто феномен

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- ще става разбирач
Колега трябват ли някакви документи за да караш тази лодка из Дунава.Например капитанско право.Какви документи изкат граничните за теб,лодката и мотора.Моля за отговор защото това лято мисля да изкарам някой ден на Арчар,имам рода в Белоградчик и къща.Надявам се да се видим там някаде и да разкажеш за някой тънкости при риболов на Дунав.
- GODzillata
Щом лодката е с мотор - трябва ти капитанско.valeri_1914@abv.bg написа:Колега трябват ли някакви документи за да караш тази лодка из Дунава.Например капитанско право.Какви документи изкат граничните за теб,лодката и мотора.Моля за отговор защото това лято мисля да изкарам някой ден на Арчар,имам рода в Белоградчик и къща.Надявам се да се видим там някаде и да разкажеш за някой тънкости при риболов на Дунав.
Ако е пластмасова над 4,6 м. - трябва да е регистрирана.
Лодката трябва да има знаме.
В теб, освен капитанското, трябва да имаш и лична карта.

-
- фен клуб-скобар
и за електрически ли трябва капитанскоGODzillata написа:Щом лодката е с мотор - трябва ти капитанско.

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има...