Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как да ми платят...
Модератор: dantho.mihov
Как да ми платят...
http://slavfish.ru/gallery/top/slavyans ... or/?page=1
Братята руснаци са турили една моя снимка от Поморие за ....реклама на фотоконкурса си за водка "Славянская"...та се питам как да ми платят авторско право...с бутилки...или да ми я пратят в бъчва...
Какъв съвет ще ми дадете...
Братята руснаци са турили една моя снимка от Поморие за ....реклама на фотоконкурса си за водка "Славянская"...та се питам как да ми платят авторско право...с бутилки...или да ми я пратят в бъчва...

Какъв съвет ще ми дадете...

Re: Как да ми платят...
бутилки в кашони най-добре

-
- разбира нещата
- чуруликпенчо
- сериозен играч
ако сериозно питаш и имаш намерение да си търсиш правата ситуацията е мнооого сложна- има голяма вероятност това което можеш да спечелиш преди това да го инвестираш по съдилища и за пътни разходи понеже в повечето случаи делото се гледа по регистрация на ответника.Може едновременно със заседанията по делата да ходиш на риба там едни таймени , белуги разни хе хе 

Това най-ми хареса...хахаха...а ми няма да ги съдя....а ще направя едно заклинание...чуруликпенчо написа:Искай да те включат в новите серии на "Особености на руския риболов". Да го нарекат ".............в български условия"![]()

Тая водка"Славянская" ... да не я кусват у нас..

Дайде ли на почивка техен човек...само дъжд и вятър да има...

Да ги сполетят всички нещастия на каръшкия риболов...

Докато не измият срама...от наглата КРАЖБА...

Треперете злонамереници и тунеядци...хахахаха...

- Михалич
- ще става разбирач

Преди 2-3 г. ми се лепна един братушка - на Китен. Гледаше като малко дете въдиците, много му се ловеше завалията с някой "местен" /аз ходя уръфан кат мангал/. Ама го разкарах. Обаче му написах една бележка за магазина - "Дайте му на тоя поводи за платерина и блатен черъв ДА МИ се маха от главата, че и от вашта" .

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
.....и щяха да са ни напитили "анадолските екстрасенси",пък задниците ни щяха да свирят като счупени стомни на вятър.
МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 9:42 am Заглавие:
Братушките са арни хора...я кви кинобисери имат за Особенностите на руския риболов... Laughing
Ако ги нямаше тях сега да ти викахме Хаджи Дормуш...а на мен Мюезин Баба...хахаха Laughing

Ама като гледам как са ни подкарали нашите избранници май пак към там вървим

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".