Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2010
плюс три още-към 10 часа влязоха - по-големи!както и да е де! странно, че каята толкова зле?!КИРО написа:Че колко лодки видя ?
Камен с Албена беше едната,
аз и Моряка с другата,
третата не ги познавах.
Нищо по чепаретата още.
Водата е към 16*.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аааа,минаха едни рибове - питаха как е,
и запрашиха на юг.
Риболова е тегав от седмица поне.
Моята следваща проба ще е другата седмица чак.
и запрашиха на юг.
Риболова е тегав от седмица поне.
Моята следваща проба ще е другата седмица чак.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на пристанището вече има извадени отделни бройки редовен сафрид.информацията е сигурна!не искам да откривам нова тема понеже не съм видял с очите си и нямам снимка

Качествени чепарета Borkata

-
- новобранец
BorisK да знаеш случайно от къде мога да мина с колелото за да стигна до мястото? Мерси!

Ами хай дано по-сериозно тръгне!!! Днес на Бяла цял ден висеше чепарето покрай каята, но уви! Само едно рибе се закачи, непознато за мен и невиждано до сега! По късно може да му пусна снимката!BorisK написа:на пристанището вече има извадени отделни бройки редовен сафрид.информацията е сигурна!не искам да откривам нова тема понеже не съм видял с очите си и нямам снимка![]()
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе аз мога ей сега да пусна снимка,
ама вълнолома ще се задръсти.
ама вълнолома ще се задръсти.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хм,мислех,че вече има пусната нова тема но уви
вчера постоях час-два на пристанището и поне 3-4 човека изкараха по 1 сафрид между блечовете.за влизането в пристанището си има разни дупки по бул.Иван Вазов.предполагам,че по стълбите преди транспортна болница ще стане но не съм сигурен,трябва да пробваш.

Качествени чепарета Borkata

-
- новобранец
BorisK мерси, но колегите и помогнаха с упътването до пристанището. Остава вече и аз да се разпиша там. Ще пиша когато това се случи.

Сутрин ,когато не ме мързи особенно много ходя да бягам на плажа преди работа.Миналата Събота от даляна между хамсията се мяркаха и по някой и друг сафрид.По късно си бъбрихме със съседа (а той всяка сутрин е при далянаджиите)че той ми спомена че два пъти са взимали по половин кило до кило сафрид. 

Извинявайте,за Крайморие става дума.
Вчера 22.05.11г. бях в Царево, рано сутринта при едни приятели ,като вадеха рибата от даляна между цацата и хамсията имаше и сафрид но мешано с граца.После като си говорехме събраха около десетина бройки едър сафрид.Попитах ги какъв е тоя едрия пък те ми викат ,че тва били майки и било хубав знак, че идвал сафрида.А дано да е така. Успех на всички.
-
- новобранец
Днес до 12:00 на "Германката" 3 сафрида и около 10 меджита и кофти опънати опънати мрежи отпред!От там на шофьорският пак слабо до 14:30 3 риби и доста атерина налита на такъмите за платерина.Търсехме и "змийчетата" но няма.
Всички по морето го чакаме, ноМънцата написа:Няма ли някой да пусне тема Сафрид 2011 бре

А морето беше просто приказка цял ден