Иваняне?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
bohem_69
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Иваняне?

Мнение от bohem_69 »

Язовира на иваняне е до нас, аз съм във банкя но не съм ходил никога,някой има ли информация какво се лови и как се плаща?
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: Иваняне?

Мнение от mario67 »

За кой точно питаш?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
vasilevsan
новобранец
новобранец

Мнение от vasilevsan »

Виж кво градски,в четвъртак минах на разузнаване,10 лв пръка. .Водата капучино,беше към 17 ч,трима рибари бяха хванали 2 каракуди.А вчера ходих на разходка с мотора до Пожарево.Имаше 20 коли.Поседях ,поразпитах бях там към15 ч.Няколко костурчета около 10 см или 100 мм поне повече изглежда,каракудки тук таме и те малки.Поседях 2 ч.никой не се извика поне за нещо по така.Някои дори започнаха да си тръгват.Пръчка 7 лв. По добре ходи до Негован след моста от дясно малкото,там си пробай късмета , има хубав уклей и не лоша каракуда.АЗ мисля да прескоча към края на седмицата.''ПО МАЛКО ПАРИ ПОВЕЧЕ РИБА'' Успех.......
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

А Мало Бучино ти е в задния двор,така да се каже. % лв на пръчка,шарана се плаща,но има не лоши каракуди,кълват на бял и торен ,на плувка,на 60 см дълбочина в залива на устието на реката.Местата са кът,или иди рано или през седмицата!
За деня можеш да си хванеш 5-6 кила,предоволно.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
pepi555
фен клуб-скобар

Мнение от pepi555 »

ако стапрос за този с големите шарани 5лв на пръчка и рибата се плаща кълват само ако се нанася с лодка за захранка( в това сме се убедили няколкократно) шарани от 1 до 21кг е най-големия - Гошо
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

И само да не се засечете с единия съдружник на гьола- миналата седмица бях, хванах към 13-14 шарана на плувка, няколко каракуди, костури и червеноперки (всичките ги върнах обратно, даже снимах връшането). Но пича беше невероятно пиян, и ми вика:и са кво, фана толко риба, и всичката хвана крачка ??? - няма ли поне един да си платиш???
Ебаси смешника- обвини ме че съм му откраднал няколко шарана, и след като му предложих да ми прегледа колата, му теглих една и си тръгнах, и втори път няма да стъпя там.
Не препоръчвам на никого да ходи!
Аватар
balky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от balky »

Здравейте, вчера с детето бяхме на това язовирче до с.Мало Бучино... Перфектно беше..Много съм доволен, защото беше спокойствие и риба излизаше през целия ден.Излизаха шарани и доста добри каракуди. Само не ми хареса, че нямат установена цена за уловена риба(различна от дребосъците), решават си я "на око"..5-6-7лв. за кг. шаран??? Другото което е, че като им поисках касов бон за таксата(5лв. на пръчка) и за платената риба, ми казаха, че не работели с такива работи??? Май-май плачат за проверка от НАП, можем да го организираме :))) Като цяло съм доволен, беше един добър излет с няколко шарана(1,5 до 4кг) и доста каракуди. За съжаление нямам снимки...
Аватар
bohem_69
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bohem_69 »

Колеги май не говорим за един и същ гьол,този за който питам се намира междо Иваняне и гьола на Суходол дори рекичката източваща се от гьола на Иваняне се втича във Суходол,старите тарифи ги знам,но сега се бил сменил арендатора, и ме интересуват новите тарифи?
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колегата пита за този водоем-Иваняне...........Стига сте си правили свободни съчинения...!!!
Мало Бучино и Иваняне не е едно и също..
Изображение
Брат ми беше там преди няколко дни утре ще го питам и ще пиша....
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

15лв.-2пръчки за 24часа......за 1пръчка май е било 10лв./рибата не се плаща...
излезнали си шаранчета ,кленчета и сомчета
Но каза че като са били водата е била като боза!
То и на снимката си личи като сравниш със Суходол.
Изображение
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

jasonsmith написа:И само да не се засечете с единия съдружник на гьола- миналата седмица бях, хванах към 13-14 шарана на плувка, няколко каракуди, костури и червеноперки (всичките ги върнах обратно, даже снимах връшането). Но пича беше невероятно пиян, и ми вика:и са кво, фана толко риба, и всичката хвана крачка ??? - няма ли поне един да си платиш???
Ебаси смешника- обвини ме че съм му откраднал няколко шарана, и след като му предложих да ми прегледа колата, му теглих една и си тръгнах, и втори път няма да стъпя там.
Не препоръчвам на никого да ходи!
Бих ти казал евалата, ако беше изсипал живарника в някоя от близките реки, но щом си ги върнал обратно - ще си замълча.. А относно това, дали ще върнеш уловената риба на платен гьол обратно - за мен лично няма никакво значение..има толкова много реки, в които няма риба, и всяка една пусната там, би донесла живот на хиляди още други...
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

CERRUTI написа:Колегата пита за този водоем-Иваняне...........Стига сте си правили свободни съчинения...!!!
Мало Бучино и Иваняне не е едно и също..
Изображение
Брат ми беше там преди няколко дни утре ще го питам и ще пиша....
Тва е гьола на съчмата ...10лв. на пръчка за 24 часа.Пуска риба всеки петък....Супер смешна локва,както и арендатора.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

leeds написа:Бих ти казал евалата, ако беше изсипал живарника в някоя от близките реки, но щом си ги върнал обратно - ще си замълча.. А относно това, дали ще върнеш уловената риба на платен гьол обратно - за мен лично няма никакво значение..има толкова много реки, в които няма риба, и всяка една пусната там, би донесла живот на хиляди още други...
Едното нема връзка с другото, приятелю - на тоя водоем се плаща рибата отделно, сещ'аш ли се? Помисли първо преди да се правиш на интересен.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”