Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Накъде около Плевен?
Ако за с. Градина говориш цената е 2лв на човек. Излиза шаран и амур обикновенно на царевица. цена на рибата е 6ле на килограм. Можеш и за щука да хрърляш само ,че отдавна не е излизала едра. Иначе шарани и амури има и 10 килограмови
[/quote]
Не не говорих за рибарника на с. Градина а за това язовирче което е до с. Крушовица
Но мерси за инфото може и към Градина да се ориентираме

Не не говорих за рибарника на с. Градина а за това язовирче което е до с. Крушовица
Но мерси за инфото може и към Градина да се ориентираме
Имай в предвид ,че на Градина рибата е наплашена и не се лъже много лесно.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
На язовирчето до Крушовица ходих преди около десетина дни и условията бяха следните - 3 лв. на човек и рибата се плаща по 1 лев таранката и другата дребна риба. За шарана не питах, но казаха че не бил тръгнал още. Няма ограначение в броя на пръчките, но така или иначе много пръчки няма как да се хвърлят, защото подходящите места са силно ограничени и бързо се заемат. Страва въпрос за стената, където има все пак някаква дълбочина, иначе по самия бряг е толкова плитко, че не може да се лови. Излизат таранки около 200-300 гр, както и дребна бабушка и уклей. Има и огромен брой живородки, които налитат на всико и много усложняват риболова, особенно на бял червей.
-
- ще става разбирач
вчера ходих до малкия язовир в каилъка и ми направи впечатление 4е имаше много измряла риба покраи брега.повечето беше таранка ама защо ли измира дали водата се е замърсила с нещо или пък има бракониерска намеса незнам.
заимало са е едно немане
-
- ще става разбирач
днеска на згалево дребна таранка на царевица.много шарани цапаха но нямаше удари
заимало са е едно немане
- kluna_
- научил се да хвърля
КОЙ НАКЪДЕ НА ОТКРИВАНЕТО??? 

-
- новобранец
аз смятам да съм на Искъра между с.Ореховица и с.Крушовене
Наслука на всички
Наслука на всички
-
- научил се да хвърля
Ще ходя в петък вечерта на вадимите, а там ще е където има място /ако има изобщо/, както чух народа още сега яде и пие там и чака момента.
-
- новобранец
Някой ходил ли е скоро на Градина ?
-
- научил се да хвърля
Аз мисля да откривам на Дъбника.Сигурно ще е панаир,но ще се пробва
Моля колегите които откриват на реката после да пишат,защото и на мене много ми се ходи пък се чудя накъде.Малко прясно инфо никога не е излишно 

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- научил се да хвърля
Открих на Дъбника днес.Напълно доволно средни каракуди и платики
Как открихте вие,колеги

Как открихте вие,колеги

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Аз също бях на Дъбника. Даде доволно - рано сутринта платки на бял и пинки, а след това таранки на торен. Направи ми впечатление обаче, че хората, които бяха там от предната вечер и залагаха на дънни въдици, като цяло скучаеха. Съвсем епизодични риби видях да се извадят и то дребни. Дали едрата таранка не е тръгнала още, или вече е спряла, предстои да разберем по-нататък.
-
- ще става разбирач
събота и неделя бях на малкия каилъшки и двата дни хванах по 3 таранки на царевица на плувка.минах по брега да видя кои какво е хванал и едните колеги казаха че са хванали 2 тоностолопа но несъм ги видял лично и таранки.имаше и един колега които каза че е хвъргал и за сом но без да има удари
заимало са е едно немане