яз.Красава,Брезнишко..?

Модератор: Кърцата

mario67
разбира нещата
разбира нещата

яз.Красава,Брезнишко..?

Мнение от mario67 »

Колеги споделете малко инфо за язовира,че мисля утре и вдругиден да го посетя с преспиване?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
AgroCarp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз.Красава,Брезнишко..?

Мнение от AgroCarp »

Хубаво язовирче добре зарибено напоследък , но собствениците пускат само дребна риба .
В Неделя 10 05 се хвана един добър шаран 7 400 кг. Колегите който го хванаха не го пуснаха обратно , явно не практикуват хвани и пусни .Остана някой друг амур около 10 те кила , някой и друг шаран от старите сигурно е оцелял , но явно са много малко .
Ловяха се и сомове , най големия беше с тегло около 20 кг . хванат на плувка .
Преди години с колега ribohva6ta4 правехме страхотни излети с много качествени риби, шаран и амур ,до към 15 кг , рибите ги пускахме обратно в язовира , но един от предишните пазачи направи партия с мрежари и когато е на смяна ги пускаше да ловят с мрежи и язовира беше тотално изгребан. Пазача беше уволнен , но за съжаление повечето от старата риба е изпържена и изядена .
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

аз тази неделя бях там,хванах шаранче около кило .Дава само на царевица ,в четвъртък са пускали шарани ,но оттокава нещо рибатата спря да кълве ,иначе е приятно за къмпинг ,има кръчме с бира и кебапчета ,плаща се на пръчка по 8 лв и рибата не се плаща ,а на червеи само слъчаци и то много
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

Във неделя 7 човека от 6,00 до 14,00 нямахме пипане
като изключим слънчаците.Бяхме от дясно на кафето.
Хвърляхме на дъно,фидер и плувка.
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

спрете да ходите на платени водоеми, всички до един са създадени с парите на Българите а сега ги стопанисват пълни търгаши! Отдаването на водоеми на концесия и аренда е морално престъпление, страната има най много водоеми на глава от населението, а ги стопанисват хора които нямат и капка принос. Вместо държавата да се задейства и да опазва ихтиофауната тя дава директно пари на хора които нямат и капка съвест. От такива отдавания в Цар Калоян загинаха 8 човека във наводненията. В Русенско язовир Баниска е феотдално владение на един откроен мошеник, който и 5 пари не два за стената той е собственик на рибата. След 2 години да си вади и да се маха
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
qvor_19
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от qvor_19 »

Точен си gogotod.Напълно съм съгласен с твоето мнение
gogotod
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogotod »

Това за мен е кауза! Не случайно имам и политическа активност! В Гражданска Инициатива Справеддливост сме на път да създадем партия, не веднага , когато сме готови. Искам да има хора които да са готови с идеите си. А за платените водоеми- това не може да продължава повече. Да си направи водеом в земите а дядо си , ако там минава река, да го зариби и да си лови. Сумата която е похарчена през периода 1962- 1984г за създаване и поддръжка на изкуствените водоеми в страната е 456 милиона лева. По курса на долара за периода около 216 млн долара(средно) курса се мени и се ползва този на черно! А сега разни хора експлоатират труда на дядо ми! НЕ! ако искате да ми пишете сторете го на gtodorov69@mail.orbitel.bg
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
vells
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vells »

ТОВА Е ИСТИНАТА!
Аватар
Milkonti
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Milkonti »

Това което пишете колеги е мнг.отчаивашто мисля да посетя този водоем в сьбота и неделя.Чувал сам и хубави отзиви но сьм дльжен да проверя .А каквото ще да става. :ANAL:
m-kar.mobile.bg
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Милконти,напиши какво се случва на язовира?!
Обещал си!
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Здравейте,
мисля в сряда и четвъртък да посетя язовира,
някой ако е ходил,моля да сподели актуално инфо за там?
Интересуват ме живо и сомовете,дали има наскоро уловени или ....?
vencislavvv_sf
новобранец
новобранец

Мнение от vencislavvv_sf »

колега сподели инфо ако си го посетил че мисля утре да го посетя благодаря предварително
Аватар
petar_evlogiev
новобранец
новобранец

Мнение от petar_evlogiev »

Здравейте колеги сега заминавам за Красава искам да питам пътя хубав ли е,защото през нощта се очертава дъждовно,нощният риболов позволен ли е там? Мерси
baaky
новобранец
новобранец

Мнение от baaky »

Здравейте колеги,от Перник съм и често посещавам Красава.Съгласен съм с колегата gogotod и напълно го подкрепям, но в Пернишко с изключение на Лобош всички язовири са платени.Причината да посещавам Красава са следните-все пак има риба/шаран,бял амур,европ. сом с всякакви размери/,чиста и красива околност и е благоустроен/чадъри,шатри,пейки и маси,предлага се скара и напитки/.Сега за риболова-риба дава само през ноща/забравих да кажа,че таксата е за 24 часа/,пристигаш около 17-18 ч.,приготвяш такъмите,захранваш,правиш си шопска салатка,приготвяш осветлинието и чакаш.Кълването започва по часовник-след 21 ч. и продължава до 7 ч. сутринта.В 8 събираш всичко и си заминаваш,след това е почти изключено да пипне нещо.Висял съм и до обяд -нищо.Стръв-пружина и царевица/пробвал съм почти всичко-прот.топчета,стиропор,кюспе,жито/-не.За червеи - забравете.Пътят е добър-колата е до теб.Утре 18 срещу 19 съм пак там-сам,ако някой желае да пише на ЛС до 16 часа или GSM 0888 20 73 37-за компания.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

baaky написа:Здравейте колеги,от Перник съм и често посещавам Красава.Съгласен съм с колегата gogotod и напълно го подкрепям, но в Пернишко с изключение на Лобош всички язовири са платени.Причината да посещавам Красава са следните-все пак има риба/шаран,бял амур,европ. сом с всякакви размери/,чиста и красива околност и е благоустроен/чадъри,шатри,пейки и маси,предлага се скара и напитки/.Сега за риболова-риба дава само през ноща/забравих да кажа,че таксата е за 24 часа/,пристигаш около 17-18 ч.,приготвяш такъмите,захранваш,правиш си шопска салатка,приготвяш осветлинието и чакаш.Кълването започва по часовник-след 21 ч. и продължава до 7 ч. сутринта.В 8 събираш всичко и си заминаваш,след това е почти изключено да пипне нещо.Висял съм и до обяд -нищо.Стръв-пружина и царевица/пробвал съм почти всичко-прот.топчета,стиропор,кюспе,жито/-не.За червеи - забравете.Пътят е добър-колата е до теб.Утре 18 срещу 19 съм пак там-сам,ако някой желае да пише на ЛС до 16 часа или GSM 0888 20 73 37-за компания.
Колега,това е вече за ИНФОРМАЦИИ ЗА ВОДОЕМИТЕ.Цялата тема се превърна в това.Моля Ви на всички пишещи тук,да си отворите една нова тема за Красава(ако вече нема подобна) и там да споделяте инфо за язовира :!:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”