Не е за верване!!!!!!!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
jitan
новобранец
новобранец

Не е за верване!!!!!!!!!!

Мнение от jitan »

Направо не мога да се повярвам в късмета си...
В неделя ходих на една рекичка в дифилето за мряна и цел ден нищо...слязох на устието където се влива в р.Искър и там от 10-на рибари с цял набор такъми само едно кленче колкото клечка за зъби и понеже нямаше как да се добера до некое по-тихо местенце се кльоцнах до една дупка издълбана от багер за пясъка...Почнаха да си тръгват надвечер и всеки ми се хилеше съчувствено ама се случи невероятното---за 30 мин.от тая дупка извадих 14 клена и една мряна,като най.малкия клен бе около 30см...такова нещо и на сън не съм имал...
Обаче па женските кленове бяха пълни още с хайвер и мисля че малко рано се вдигна забраната тая година.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

то това си е за успешни излети направо браво за късмета иначе тя всичката риба си е още с хайвера аз поне след забраната още риба без хайвер не съм уловил
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Не е за верване!!!!!!!!!!

Мнение от Бат Мирче-5кила »

jitan написа:Направо не мога да се повярвам в късмета си...
В неделя ходих на една рекичка в дифилето за мряна и цел ден нищо...слязох на устието където се влива в р.Искър и там от 10-на рибари с цял набор такъми само едно кленче колкото клечка за зъби и понеже нямаше как да се добера до некое по-тихо местенце се кльоцнах до една дупка издълбана от багер за пясъка...Почнаха да си тръгват надвечер и всеки ми се хилеше съчувствено ама се случи невероятното---за 30 мин.от тая дупка извадих 14 клена и една мряна,като най.малкия клен бе около 30см...такова нещо и на сън не съм имал...
Обаче па женските кленове бяха пълни още с хайвер и мисля че малко рано се вдигна забраната тая година.
бравос,на всеки понякога се случват такива работи-дал Бог по-често :lol: :lol: ама що ги не пусна хайверните :?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”