Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На почивка в Трявна
-
- сериозен играч
На почивка в Трявна
Приятна разходка по празниците в Трявна .
За моя голяма радост , а и за радост на децата имаше много забавления , свърани с нашето хоби .
С моя кумец първия ден се отдадохме на това да проучим язовирчето в града с каяка , да повозим децата и да се насладим на прекрасните пролетни дни . Самото язовирче постоянно се стопанисва от някой , но като гледам не много добросъвестно . Единственото , което се прави е да се събират такси . В момента информацията ни бе за такса от 5 лв , но никой не ни потърси .
Ето малко снимки от язовирчето .

Прекрасна разходка за децата . Кумеца и той бе щастлив с лодката а тя наистина е чудесна . Страхотна семейна лодка ...

Успях да направя и няколко подводни снимки с апаратчето . Някои от тях мисля ,че се получиха доста интересни

Малки сладурковци...

Ето и края на прекрасното язовирче.

И дъноъо на лодката

Наистина страхотна изработка ...
Следващия ден се разходихме из градчето . Повечето от вас са ходили за това няма да пускам снимки от там . В реката през градчето , която е абранена се разхождаха много рибки като в аквариум . Голяма красота .Кефали , кротуши , мренки ..

Вечерта закарахме "войната на таралежите" отново на яовирчето. Този път зарязахме каяка и се посветихме на риболова. За огромна радост на момчетата се боцна едно щукленце .

Така , макар и разделно , съчетахме двете "красти" .
Мисля ,че се получи много добре .
Поздрави!
За моя голяма радост , а и за радост на децата имаше много забавления , свърани с нашето хоби .
С моя кумец първия ден се отдадохме на това да проучим язовирчето в града с каяка , да повозим децата и да се насладим на прекрасните пролетни дни . Самото язовирче постоянно се стопанисва от някой , но като гледам не много добросъвестно . Единственото , което се прави е да се събират такси . В момента информацията ни бе за такса от 5 лв , но никой не ни потърси .
Ето малко снимки от язовирчето .

Прекрасна разходка за децата . Кумеца и той бе щастлив с лодката а тя наистина е чудесна . Страхотна семейна лодка ...

Успях да направя и няколко подводни снимки с апаратчето . Някои от тях мисля ,че се получиха доста интересни

Малки сладурковци...

Ето и края на прекрасното язовирче.

И дъноъо на лодката

Наистина страхотна изработка ...
Следващия ден се разходихме из градчето . Повечето от вас са ходили за това няма да пускам снимки от там . В реката през градчето , която е абранена се разхождаха много рибки като в аквариум . Голяма красота .Кефали , кротуши , мренки ..

Вечерта закарахме "войната на таралежите" отново на яовирчето. Този път зарязахме каяка и се посветихме на риболова. За огромна радост на момчетата се боцна едно щукленце .

Така , макар и разделно , съчетахме двете "красти" .
Мисля ,че се получи много добре .
Поздрави!

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- сериозен играч
Re: На почивка в Трявна
Красота... и хубава почивка. Благодаря за чудесния репортаж 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Ех спомени!Живял съм в Трявна 10 години!Никога няма да забравя първите ми стъпки в риболова на този язовир!За мен винаги ще остане прекрасен. ....имаше щука,кефал ,раирани разбоиници,толупи,каракуда,шаран...и естествено доста часовници!:)Благодаря ти за снимките!:)
Ум царува,ум робува,Весо риби сънува!:)))
Чудесна семейна почивка си спретнал Тишо.
През цялото време се чудих с какво го храниш тоя какяк, че така бързо наддава

През цялото време се чудих с какво го храниш тоя какяк, че така бързо наддава

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Напротив! Отлично се е получило. И репортажа също.rimohit написа:Мисля ,че се получи много добре .

-
- вече хвърля и на тежко
Спря ми сърцето ...
То тва като от някой филм на Дискавъри бре ...
То тва като от някой филм на Дискавъри бре ...

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
- aleks_gt
- научил се да хвърля
страхотен излед

Снимките са супер колега. особено на рибоците. Бая нещо си "хванал" с фотоапарата
Вярвам, че и релакса е бил великолепен. Пожелавам ти на всеки излет след забраната по един пасаж, ама от кило нагоре всяка бройка
. Кануто винаги да е пълно само с положителни емоции. Наслука 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.