Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

инфо за яз.ярловци
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: инфо за яз.ярловци
Драскайте го откъм дестинаций днеска бехме там,всичко е измрежено,аз толко мрежи не съм виждал,дано пукне новия арендатор със се целата му рода 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
ЕбасиTRANSKI RIBAR написа:Драскайте го откъм дестинаций днеска бехме там,всичко е измрежено,аз толко мрежи не съм виждал,дано пукне новия арендатор със се целата му рода

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ти си немаш на идея кво щеше му се случи тоя ако беше дошъл да си иска таксата... 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мамицата им арендаторска,още псувам тука!

Такъв красив язовир да го прецакаш,нямам думи.....

Такъв красив язовир да го прецакаш,нямам думи.....
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Той от край време си е само...........................красив 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Е не е така Бобка,миналата година под кофа каракуда не се падаше,пък и бонусчета шаранчета-дивачета се хващаха,имаше игра.Ама тази година,нещо няма да е същото.С тея мрежи.bkd написа:Той от край време си е само...........................красив

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Последно там съм ходил,преди 21 години-бяхме с Жоро сома,и Асен къде сега е на Богров,беше на друг бивак с баща му.Ловеше се бяла риба,шаран по 5 кила излизаше,много уклеи и каракуда.Имаше си и тогава къща на стената,и човека пазеше за мрежи.Но последната вечер,нали си ходехме на гости по биваците и москвича беше изсточен от бензина.Беше криза за бензин и с много мъки открихме чак в РПУ-то в Брезник такъв,сега целия Трън е цигани,и какво правят незнам.От тогава не съм ходил 

Риболовци.
незнам кой му го дава под аренда на тоя гьон...кмета станислав ми се вижда пич,но знае ли човек.казват че наблягал на туризма,центъра на градчето е много-добре направено,но трябва да направят добър план за развитие на язовир ярловци и р.ерма.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Станиславча къв автогол си вкара с това съсипване на Ярловци не е истина...нема му се поверва 

Риболовци.
приятели от града ми казаха,че арендатора мрежи яко.продавал костур по 2,5кг.парчето.по добре да не го пускат за спортен риболов,нека си го мрежат пък кмета нека да чака туристи 

мисля ,че след отзивите тук и в другия форум няма кой да му стъпи вече на този престъпник!!!
мисля,че ущетения няма да е той а такива като нас.лошото е че са много такива арендатори.аз съм привържаник на риболова като спорт,но с такива \бизнесмени\ като тоя мислител дето сигурно казва,че спомага за развитието на риболова в българия,...аз съм песимист

здравеите колеги, някои може ли да даде прясна информация и за рибата и за правилата -колко е на пра4ка и тн
пет лева на пръчка-рибата не се плаща.никой не казва за риби над пет кила трябва ли да се връща-пък и с тези мрежи.излизат шарковци 1-2кила-каракуда\нелоша\,червеноперка и дребен костур.преди петнаистина дена най-добре вървеше на стената.язовира е с по-ниско ниво.незнам защо са изпускали вода.имаше слух,че щели да сменят арендатора.вече може и да са го сменили.