Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров-2 и Мелниците
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Богров-2 и Мелниците
Привет колеги...
Четери дни почивни от които 3 рибарски, много слънце, много тен и лъбимо ходи.
Първи ден,
прекаран на Богров с тенденция да хвана 60 риби които да бъдат премерени и сумирани в КГ. но едвам 31 шарана ми бе улова, явно ще се сменя тактиката.
Втори ден ,
прекаран на (Мелниците), там улова беше слаб, от към фидер нулев заради тиняка който цареше по дъното, след което намерих топче сратиопор и вдигнах грозда червей над дъното и клъвна шаран. Риболов имаше и беше на мач , клане също имаше, но мелници не видях също цял ден ми троппаха майстори на главата, а платформата на която ловихме с още 30 души се клатеше при всяка стъпка, та дори и от детенце. Водоема малък, но пък си е атракцион, пауни затворени на 3 квадрата посредата на гьолчето, АТВ-та, малко ресторантче, абе повече е помислено от към туристите, за рибарите по малко.
Трети ден,
прекарах пак на Богров, към 14:00 един колега ме пита, колко хвана до сега, а аз му викам "капо" съм, но не ми повярва а аз наистина бях капо колкото и чудно да е, но нормално не бях подготвен от към захранка стръв. Лових на пелети от 2лв. които ползвах и за стръв.
Коцето ги миксира с подобни които беше купил насипно от някъв магазин в Дружба , но и те не вършеха никаква работа. към 15;00 смених тактиката и на майтап направих монтаж на косъм с който реализирах 10 бързи шарана с доста борба.
Денят ми беше супер забавен, не ми калвеше, връзвах най различни монтажи лафех си с колеги, биричка си пих и прекарах най трудните 40 минути във вадене на 9 кг. шаран хванат за опашката , а повода ми се късаше като 0,06 монофил, просто беше нещо невероятно.
Пожелавам на всички колеги такова преживяване, но да не са с такъв повод като моя .
Поздрави,
Мариан

Четери дни почивни от които 3 рибарски, много слънце, много тен и лъбимо ходи.
Първи ден,
прекаран на Богров с тенденция да хвана 60 риби които да бъдат премерени и сумирани в КГ. но едвам 31 шарана ми бе улова, явно ще се сменя тактиката.
Втори ден ,
прекаран на (Мелниците), там улова беше слаб, от към фидер нулев заради тиняка който цареше по дъното, след което намерих топче сратиопор и вдигнах грозда червей над дъното и клъвна шаран. Риболов имаше и беше на мач , клане също имаше, но мелници не видях също цял ден ми троппаха майстори на главата, а платформата на която ловихме с още 30 души се клатеше при всяка стъпка, та дори и от детенце. Водоема малък, но пък си е атракцион, пауни затворени на 3 квадрата посредата на гьолчето, АТВ-та, малко ресторантче, абе повече е помислено от към туристите, за рибарите по малко.
Трети ден,
прекарах пак на Богров, към 14:00 един колега ме пита, колко хвана до сега, а аз му викам "капо" съм, но не ми повярва а аз наистина бях капо колкото и чудно да е, но нормално не бях подготвен от към захранка стръв. Лових на пелети от 2лв. които ползвах и за стръв.
Коцето ги миксира с подобни които беше купил насипно от някъв магазин в Дружба , но и те не вършеха никаква работа. към 15;00 смених тактиката и на майтап направих монтаж на косъм с който реализирах 10 бързи шарана с доста борба.
Денят ми беше супер забавен, не ми калвеше, връзвах най различни монтажи лафех си с колеги, биричка си пих и прекарах най трудните 40 минути във вадене на 9 кг. шаран хванат за опашката , а повода ми се късаше като 0,06 монофил, просто беше нещо невероятно.
Пожелавам на всички колеги такова преживяване, но да не са с такъв повод като моя .
Поздрави,
Мариан

-
- разбира нещата
Re: Богров-2 и Мелниците
Евала Марияне,само не схванах каква е тази касапница,да бият горкия сом с талпа,този ако отида там,ще му направя същото с образователна и възпитателна цел......
Баси...
Иначе,ти пак си се представил подобаващо,както винаги!
Баси...

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
това е съдбата на всяка извадена риба там не само сома а и шараните нема такива тъпи същества и искат пак да отидем ама друг път вместо да пускат риба те я трепят ,даже единия ни обясни ,че предния ден не им е стигнала рибата за ресторанта и се събираше всичката рибаmario67 написа:Евала Марияне,само не схванах каква е тази касапница,да бият горкия сом с талпа,този ако отида там,ще му направя същото с образователна и възпитателна цел......
Баси...
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баво бе Мариане. Добри снимки си направил та да знаят хората че там риба и да има ще е временно.
А пък какъв Алкатрас са сътворили на пауните са си направо за трепане тия изроди.

- antivik
- кандидат преподавател
Поздрави за здравите шарани. А иначе тези пауни да не са някои мутанти дето могат да плуват, че са ги заградили толкоз яко, макар че са на центъра във водата...
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- jasonsmith
- разбира нещата
Браво бе Мариански, а уж си щел само събота и неделя да почиваш.. 
Тия с талпата просто, нямам думи, надявам се поне добре да сте си изкарали..

Тия с талпата просто, нямам думи, надявам се поне добре да сте си изкарали..
Голяма борба беше с шарана на Богров.
Евала за упорството.
А за монтажа - направо си е уловист и то се за големи
Евала за упорството.
А за монтажа - направо си е уловист и то се за големи
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде
-
- ще става разбирач
Ужас,това с талпата ме потресе...ебаси нехуманния начин да убиеш риба...поне да го целеха в главата е те го трепят от към опашката...Целия комплекс ми изглежда като гавра с природата и нейните обитатели само и единствено с цел печалба...Може да е страхотно спретнат водоема,но такива гледки са способни да ти изтрият цялото удоволствие от главата...
А за рибите,колега,Браво
А за рибите,колега,Браво

тия пичове съдържателите на комплекса явно са рода на някой терорист.ако не преусмислят тактиката,гьолчето ще остане само за затвор на горките пауни
В тая връзка, дали ще е нахално от моя страна да попитам за подробности, като дебелини влакна и размер куки?...а повода ми се късаше като 0,06 монофил, просто беше нещо невероятно.
И поздравления разбира се за излета и рибите!
- gergi83
- научил се да хвърля
хубав риболов се е получил с изключение на касапницата 

-
- ще става разбирач
Браво страхотен шаран
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Нямам думи. Мислех да ходя в неделя до там, но явно е безсмислено вече. След това убииство. Еваларка за шарко. 

Успех рибари и риболовци?!