Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Проблем с Windows 7 + Internet Explorer 9
Модератор: sapuna
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Проблем с Windows 7 + Internet Explorer 9
С Windows 7 съм, оня ден IE-то ми се ъпдейтна от осмица на девятка. С девятката не виждам снимките в постовете, на мястото на снимките цикли символ за зареждане. Това е само в темите, извън темите браузъра зарежда нормално всички снимки. Например виждам Jpeg файловете на аватарите и в галериите, както и ГИФ-чето от рекламата на "Link Engine Management". Всички останали сайтове, зареждат нормално, което ме навежда на мисълта, че конкретно форума на "На риба ком" има некъф конфликт с пресната IE деветка. 
Не зарежда снимките само в постовете, независимо дали са атачмънт или линкове, както и подписите, които са изображения. Извън постовете, извън темите всичко е наред ...

Не зарежда снимките само в постовете, независимо дали са атачмънт или линкове, както и подписите, които са изображения. Извън постовете, извън темите всичко е наред ...
нямам живарник
Re: Проблем с Windows 7 + Internet Explorer 9
Аз имам същия проблем и до момента не съм намерил решение .. поне не описано, нито наблюдавано в други сайтове и форуми (на друго място нямам проблеми).hristotihov написа:С Windows 7 съм, оня ден IE-то ми се ъпдейтна от осмица на девятка. С девятката не виждам снимките в постовете, на мястото на снимките цикли символ за зареждане. Това е само в темите, извън темите браузъра зарежда нормално всички снимки. Например виждам Jpeg файловете на аватарите и в галериите, както и ГИФ-чето от рекламата на "Link Engine Management". Всички останали сайтове, зареждат нормално, което ме навежда на мисълта, че конкретно форума на "На риба ком" има некъф конфликт с пресната IE деветка.
Моля администраторите на сайта да вземат под внимание проблема, за момента може би сме двама, но няма да останем единствени с този проблем!?
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само двама сме щото другите не са си ъпдейтнали ИЕ-то или са на други браузъри. Въпрос на време е да го ъпдейтнат. Та проблема се очертава доста сериозен, аз иначе нямаше да пиша. PHP-то на форума има проблем с ИЕ 9, или по-точно ИЕ 9 има проблем с въпросното PHP.
нямам живарник
- krokibg
- учете се от него
IE не е най-доброто за ползване,освен девятката ако не е направена вече като хората/но явно не е /.Качете Файер Фокс,качете Гугъл Хрома/аз съм с него/ не ползвам нищо друго и зарежда сто пъти по бързо и т.н.Ако искате непременно да си ползвате IE,ако не отваря нещо,може да му липсва някоя представка като Flash player 10.0.0,пробвайте да го свалите/Flash pldyer.com или net/ и да го инсталирате насилствено ,нищо че може да ви пише че IE го има включен/вграден/ при инсталацията.Ако и тогава проблема не си го решите,качвайте Гугъл Хрома или Файер фокса и приключвайте с ИЕксплорера
Това е моя съвет

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
За да се ъпдейтне iexplorera иска да си свалиш и някакви ъпдейти и за windows-a, поне за XP e така. Аз моето XP съм му спрял ъпдейтите и съм с Mozila - зарежда всичко и навсякъде !!!
iExplorer sux !!! Качете си Mozila или Google chrome и си свиркайте.
iExplorer sux !!! Качете си Mozila или Google chrome и си свиркайте.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Като цяло не сте само двамата дет не сте го ъпдейтнали , ама явно по принцип сте само двамата къде мразите да четете преди да пишете гледам . Не друго ами само в този подфорум , специално това е достатъчно дъвкано сметамhristotihov написа:Само двама сме щото другите не са си ъпдейтнали ИЕ-то...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да, дублирал съм темата
, моля модератора да я изтрие.

нямам живарник
И аз съм със същия проблем. Ъпдейтна се ИЕ-то на 9-тка и от тогава на снимките само едно кръгче се върти без да се виждат. Самите линкове като ги видя от друго място и ги пратя на жената по скайпа, се отварят, но трябва да ги копирам.
Към момента не мога да ги виждам (нито снимките,нито линковете) от вкъщи - Уин 7+ИЕ 9?
Някакви решения, предложения смислени? Като изключим по-горните умни съвети да не си ъпдейтвал и т.н.
Извинявам се за мнението по-горе и аз разбрах от другата тема за решението на проблема. Заглавието и, е лошо формулирано и не става толкова ясно за какъв проблем става въпрос.
Към момента не мога да ги виждам (нито снимките,нито линковете) от вкъщи - Уин 7+ИЕ 9?
Някакви решения, предложения смислени? Като изключим по-горните умни съвети да не си ъпдейтвал и т.н.
Извинявам се за мнението по-горе и аз разбрах от другата тема за решението на проблема. Заглавието и, е лошо формулирано и не става толкова ясно за какъв проблем става въпрос.
Последно промяна от kutinchev на Сря Май 25, 2011 5:23 pm, променено общо 1 път.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
По лесно решение от това няма..kutinchev написа:

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Не искам Файерфокс - смотан ми е. 

Колеги ,и аз имам същия проблем Уин 7+ИЕ 9 .Как да решим проблема ?
Това е най-доброто решение, а този IE-9 просто го забравете. И аз съм със същия проблем.lioon написа:Гугъл Хрома или Файер фокса и приключвайте с ИЕксплорера![]()
![]()
Това е моя съвет
![]()
![]()

- misho kostura 55
- научил се да хвърля
При мен стана същото .Спасиме един приател преинсталирами страта версия. това му е майката.hristotihov написа:Само двама сме щото другите не са си ъпдейтнали ИЕ-то или са на други браузъри. Въпрос на време е да го ъпдейтнат. Та проблема се очертава доста сериозен, аз иначе нямаше да пиша. PHP-то на форума има проблем с ИЕ 9, или по-точно ИЕ 9 има проблем с въпросното PHP.
Успех рибари и риболовци?!
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Както останалите колеги и аз има същия проблем със снимките и виндолс 7, и само с форума нариба, но с гугъл хром проблема е решен 

Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
да не знеш срам за цял живот.
- MANYAKA
- кандидат преподавател
И аз съм така момчета.Стана втора седмица се мъча,но нищо.