Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Честно ли е?
Модератор: dantho.mihov
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Честно ли е?
Много е смислено четох го доста пъти....Искаш да няма снимки на умрели риби в кухнята,ми няма как да стане.Също искаш да се толерират снимките с убити риби в тема за излет,пак няма как да стане.Един стандартно културен човек не би снимал улова си по такъв начин.Ти почети малко,аз съм се начел на простотии.tiramisu написа:
Нито голЕмия живарник , нито кофата е естествената среда на рибата.За това иде реч.И темата е за друго.Но за да схванеш за какво става на въпрос не трябва кофа и живарник , а нещо друго....Айде да ти дам жокерче , прочети първото ми мнение , и ако и тогава не разбереш...явно наистина проблема е в липсата на....другото.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Явно нямаш това за което си мисля.Но пък за сметка на това имаш...голЕм живарник. Всичко за което си писал , че мисля.....а бе....аз поне мисляPaublo_Eskobar написа:Много е смислено четох го доста пъти....Искаш да няма снимки на умрели риби в кухнята,ми няма как да стане.Също искаш да се толерират снимките с убити риби в тема за излет,пак няма как да стане.Един стандартно културен човек не би снимал улова си по такъв начин.Ти почети малко,аз съм се начел на простотии.tiramisu написа:
Нито голЕмия живарник , нито кофата е естествената среда на рибата.За това иде реч.И темата е за друго.Но за да схванеш за какво става на въпрос не трябва кофа и живарник , а нещо друго....Айде да ти дам жокерче , прочети първото ми мнение , и ако и тогава не разбереш...явно наистина проблема е в липсата на....другото.

Що не земете да спрете за малко
Снимки с кървави и снимани в мивката риби не се толерират в този сайт и докато съм модератор там ще се трият

Снимки с кървави и снимани в мивката риби не се толерират в този сайт и докато съм модератор там ще се трият

вно нещата не стават
Е тука е разковничето.Прав си , може би не трябва.Но идеята единственно и само беше ....Каква е разликата между мивка и кофа.В кофа може , в мивка не може.И ако някои прави забележка на някого за 4 риби в мивка ( няма кървища , просто човека си ги е взел за да си ги изяде) , то може би това е причината да няма повече снимки.Повече споделени излети.Повече коментари за водоеми.Повече.....колкото повече...толкова по-добре.Иначе риска от увеличаването на хора , влизащи и само четящи става прекалено голям.А не мисля че това е целта на форума.Митев написа:Що не земете да спрете за малко![]()
П.П: Модератора с голЕмия живарник ако пак не го е разбрал - съжалявам . Явно ...

Ми то батко не си самичък дето искаш да казваш накъде да се развива форума , знаеш ли колко такива желаещи имаше

Искаш ли да ти отговоря , или да подвия опашка?Което и да ми кажеш , ще бъде изпълнено безпрекословно.Митев написа:Ми то батко не си самичък дето искаш да казваш накъде да се развива форума , знаеш ли колко такива желаещи имаше![]()
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хората с мивките да си запазят снимките за личните албуми.
Далеч съм от мисълта, че ще успееме във форума да превъзпитаме закостенялите мозъци мивколюбци, но дано поне повлияеме на новонавлизащите в риболова.
За момента това е посоката на развитие на сайта ни!

Далеч съм от мисълта, че ще успееме във форума да превъзпитаме закостенялите мозъци мивколюбци, но дано поне повлияеме на новонавлизащите в риболова.
За момента това е посоката на развитие на сайта ни!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
Колега,в какъвто и форум да попаднеш винаги ще има двоен стандарт без значение от тематиката. Единственото,което можеш да направиш е да се примириш,защото трудно биха се променили нещата.tiramisu написа:Темата е провокирана от http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=47640 Трябва ли да се снима улова в мивка или не. Защо не се толерира снимки на улов , на хора , които искат да споделят и разкажат за споходилата ги слука , макар снимани в последствие....в мивката....А в същото време няма проблем да гледаме ( в кулинарния раздел например ) снимки на рибешки трупове ,обезглавена и изкормена риба , парчета от риба , чорби от какви ли не части от риба. Не трябва ли аршина да е един навсякъде? Или снимката на убито прасе е различна от пържолите които се снимат , но са от същото прасе?
Наслука!
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
-
- кандидат преподавател
Е,е,това кое е честно и безчестно -това са морални категории,които нямат място в любителския риболов.За мен например не е морално да се публикуват каквито и да било снимки на уловените риби,независимо дали след това се пускат обратно във водоема или се вземат за консумация.Това е някаква атавистична гордост,някакво пещерно трофейно чувство,един стремеж с публичния показ да се утвърди рибоулавящият индивид в очите на определена част от обществото.Аз ходя на риболов за собствено удоволствие,а не за завоюване на социален престиж.Не ме касаят,не ме интересуват хорските и няма да дочакате от мен снимки на никакви риби 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами кът не можеш да Фащаш - ко ша показваш.INCUBUS написа:..............Не ме касаят,не ме интересуват хорските и няма да дочакате от мен снимки на никакви риби

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
Фащам,фащам-редовно и достатъчно,но за това доказателствата са само живи свидетели.Не ми трябват обаче,щото изобщо не ме интересува кой вярва и кой не.Имам достатъчно високо самочувствие,така,че не ми нужна такава журналистика за гъдулиране на "его"-то.