Честно ли е?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Честно ли е?

Мнение от Paublo_Eskobar »

tiramisu написа:
Нито голЕмия живарник , нито кофата е естествената среда на рибата.За това иде реч.И темата е за друго.Но за да схванеш за какво става на въпрос не трябва кофа и живарник , а нещо друго.... :ANAL: Айде да ти дам жокерче , прочети първото ми мнение , и ако и тогава не разбереш...явно наистина проблема е в липсата на....другото. :)
Много е смислено четох го доста пъти....Искаш да няма снимки на умрели риби в кухнята,ми няма как да стане.Също искаш да се толерират снимките с убити риби в тема за излет,пак няма как да стане.Един стандартно културен човек не би снимал улова си по такъв начин.Ти почети малко,аз съм се начел на простотии.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

Paublo_Eskobar написа:
tiramisu написа:
Нито голЕмия живарник , нито кофата е естествената среда на рибата.За това иде реч.И темата е за друго.Но за да схванеш за какво става на въпрос не трябва кофа и живарник , а нещо друго.... :ANAL: Айде да ти дам жокерче , прочети първото ми мнение , и ако и тогава не разбереш...явно наистина проблема е в липсата на....другото. :)
Много е смислено четох го доста пъти....Искаш да няма снимки на умрели риби в кухнята,ми няма как да стане.Също искаш да се толерират снимките с убити риби в тема за излет,пак няма как да стане.Един стандартно културен човек не би снимал улова си по такъв начин.Ти почети малко,аз съм се начел на простотии.
Явно нямаш това за което си мисля.Но пък за сметка на това имаш...голЕм живарник. Всичко за което си писал , че мисля.....а бе....аз поне мисля :) А щом твърдиш че си се начел на простотий , умолявам те , не върши същите.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Що не земете да спрете за малко :idea:
Снимки с кървави и снимани в мивката риби не се толерират в този сайт и докато съм модератор там ще се трият :!:
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

вно нещата не стават

Мнение от tiramisu »

Митев написа:Що не земете да спрете за малко :idea:
Снимки с кървави и снимани в мивката риби не се толерират в този сайт и докато съм модератор там ще се трият :!:
Е тука е разковничето.Прав си , може би не трябва.Но идеята единственно и само беше ....Каква е разликата между мивка и кофа.В кофа може , в мивка не може.И ако някои прави забележка на някого за 4 риби в мивка ( няма кървища , просто човека си ги е взел за да си ги изяде) , то може би това е причината да няма повече снимки.Повече споделени излети.Повече коментари за водоеми.Повече.....колкото повече...толкова по-добре.Иначе риска от увеличаването на хора , влизащи и само четящи става прекалено голям.А не мисля че това е целта на форума.

П.П: Модератора с голЕмия живарник ако пак не го е разбрал - съжалявам . Явно ... :ANAL:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ми то батко не си самичък дето искаш да казваш накъде да се развива форума , знаеш ли колко такива желаещи имаше :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
tiramisu
новобранец
новобранец

Мнение от tiramisu »

Митев написа:Ми то батко не си самичък дето искаш да казваш накъде да се развива форума , знаеш ли колко такива желаещи имаше :mrgreen: :mrgreen:
Искаш ли да ти отговоря , или да подвия опашка?Което и да ми кажеш , ще бъде изпълнено безпрекословно.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Хората с мивките да си запазят снимките за личните албуми. :!:
Далеч съм от мисълта, че ще успееме във форума да превъзпитаме закостенялите мозъци мивколюбци, но дано поне повлияеме на новонавлизащите в риболова.
За момента това е посоката на развитие на сайта ни!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Mr.Fish
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mr.Fish »

tiramisu написа:Темата е провокирана от http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=47640 Трябва ли да се снима улова в мивка или не. Защо не се толерира снимки на улов , на хора , които искат да споделят и разкажат за споходилата ги слука , макар снимани в последствие....в мивката....А в същото време няма проблем да гледаме ( в кулинарния раздел например ) снимки на рибешки трупове ,обезглавена и изкормена риба , парчета от риба , чорби от какви ли не части от риба. Не трябва ли аршина да е един навсякъде? Или снимката на убито прасе е различна от пържолите които се снимат , но са от същото прасе?
Колега,в какъвто и форум да попаднеш винаги ще има двоен стандарт без значение от тематиката. Единственото,което можеш да направиш е да се примириш,защото трудно биха се променили нещата.
Наслука!
За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Е,е,това кое е честно и безчестно -това са морални категории,които нямат място в любителския риболов.За мен например не е морално да се публикуват каквито и да било снимки на уловените риби,независимо дали след това се пускат обратно във водоема или се вземат за консумация.Това е някаква атавистична гордост,някакво пещерно трофейно чувство,един стремеж с публичния показ да се утвърди рибоулавящият индивид в очите на определена част от обществото.Аз ходя на риболов за собствено удоволствие,а не за завоюване на социален престиж.Не ме касаят,не ме интересуват хорските и няма да дочакате от мен снимки на никакви риби :)
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

INCUBUS написа:..............Не ме касаят,не ме интересуват хорските и няма да дочакате от мен снимки на никакви риби :)
Ами кът не можеш да Фащаш - ко ша показваш. :smt017
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Фащам,фащам-редовно и достатъчно,но за това доказателствата са само живи свидетели.Не ми трябват обаче,щото изобщо не ме интересува кой вярва и кой не.Имам достатъчно високо самочувствие,така,че не ми нужна такава журналистика за гъдулиране на "его"-то.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”