Скобар на тройка.....

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

runkorko
новобранец
новобранец

Re: Скобар на тройка.....

Мнение от runkorko »

antivik нищо лично но явно си привърженик на троиките
за мен троикаджиите сте напаст която трябва да се изкорени -няма не ще стане по единия или другия начин
за монголия - да троиките са забранени
за "риболова" с троики- не не е риболов
за това дали правят монголците изключение за българи- не не правят- правят изключение за чужденци а там ние сме точно такива
и идеята на риболова е не точно колко риба ще хванеш а как но това не се и надявам да го разберът колегите ти с троиките защото за мен те са чалгарите в рибарското общество "юдри юдри дай дай"
остани със здраве
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

runkorko написа:antivik нищо лично но явно си привърженик на троиките
за мен троикаджиите сте напаст която трябва да се изкорени -няма не ще стане по единия или другия начин
за монголия - да троиките са забранени
за "риболова" с троики- не не е риболов
за това дали правят монголците изключение за българи- не не правят- правят изключение за чужденци а там ние сме точно такива
и идеята на риболова е не точно колко риба ще хванеш а как но това не се и надявам да го разберът колегите ти с троиките защото за мен те са чалгарите в рибарското общество "юдри юдри дай дай"
остани със здраве
Бря, те това си е кеф :twisted: , събуждаш се сутрин, отваряш пощата и за събуждане откриваш, че тема в която си поствал преди 2 и кусур месеца още се чете :o . Не, не съм привърженик на нищо конкретно, практикувам основно на леко и дънен/за сведение до сега нямам хваната риба на тройка :twisted: /, от време на време връткам и малко спининг, но май не е моят начин, а иначе съм привърженик на всичко което не излиза извън границите на закона :ANAL: . Чел съм и новите и старите закони и никъде не е казано, че тройките са забранени. Има ограничение само в броя на куките, а не във вида, така че всеки може да ползва каквито си иска. И другия въпрос ако се забранят тройките, какво ще правят спинигистите и какви куки ще връзват :? . Ако някой каже, че за тях ще е разрешено, веднага ще го обвиня в дискриминация, а и може да направите справка в по-старите ми мнения, връзват се 3-4-5 или колкото щеш блесни, режеш им лопатките и ето ти разрешен начин за тармъчене, коситба или както искаш го наречи :twisted: . Човека ще си сече напълно според закона за тройките, ще си влачи блесни и единственото нарушение ще остане бройката :wink: . Докато не се промени мисленето и съзнанието на риболовеца, докато санкцийте не станат дзверски и да важат за всички и 100 закона да се приемат положението ще си е същото.
И сега има закон забраняващ мрежите :axe: , а резултати са мижави, хващат, унищожават, ония си плащат глобите и веднага се обзавеждат с нови мрежи, щото доходи без да си вложил никакви средства/или минимални за мрежи и лодка/, а доходите са почти без работа, колко му е да си платят глобите.
Така че не виждам никакъв смисъл с натоварване на законодателството с допълнителни разпоредби, които няма да се спазват :lol: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

antivik написа:.
Така че не виждам никакъв смисъл...... .
Какво виждаш ти,никой не го интересува,престани да полазваш всички теми с простовато си присъствие,разбрахме,че си компетентен по всички въпроси.Снимай си там клипчета са природа и стига досажда.
Ще те помоля,да не драскаш из моите теми,не ми е приятно,ясно?
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Бисо написа:
antivik написа:.
Така че не виждам никакъв смисъл...... .
Какво виждаш ти,никой не го интересува,престани да полазваш всички теми с простовато си присъствие,разбрахме,че си компетентен по всички въпроси.Снимай си там клипчета са природа и стига досажда.
Ще те помоля,да не драскаш из моите теми,не ми е приятно,ясно?
До колко съм компетентен младо момче, е отделен въпрос, но никой не ми пречи да имам собствено мнение, а като не ти е приятно да ти "ДРАСКАТ" в темите не ги пускай за общо ползване. След като някой ме цитира съм длъжен да се обоснова, не съм казал нищо извън добрия тон и законовите норми в държавата, а ако на някой не му изнася да се напомнят законите, които са в действие в момента, това си е негова работа. Темите с природата са си пуснати където трябва и никой не те кара да ги четеш на сила. А дали ще ми режеш или дигаш репутацията па ми е съвсем безразлично.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

antivik написа:.... но никой не ми пречи да имам собствено мнение,..... .
:lol:

...но не всички държим, да си го изкажем независимо,колко нелепо е то... :wink: :D

То твоето е като простотията,всички я имаме,но не всички а демонстрираме....

:lol:

Помолих ти нещо,бъди така добър...... :smt109 :wink:
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
shtukarqt
новобранец
новобранец

Мнение от shtukarqt »

Антивик ти си едно тупо бракониерско копеле :smt097 :smt097 :smt097 смърт за такива като тебе :finga: :finga:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”