Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров-2 и Мелниците
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Богров-2 и Мелниците
Благодарско за поздравите.
Шарана дето го виждате го хванах с 0,14 повод (изгнил)беше мъка, на колегите дето пречих 30 минути и на другите колеги им стискам ръката за разбирането, куката Камасан B980, много добра кука която е перфектната за косъм номера е 10.
Монтажа е класически, фидер кошничка 10г. Браунинг , дължина на повода 70см. безвъзлов възел на куката като преди това с тънко влакно 0,06 правиме косъм и го слагаме под възела, но това е трудния начин. Лесния е, косъма да го направиме класически от самия повод, стъвта нанизвах с игла за нанизване на мека стръв, за стопер ползвах умрял бял червей.
ПП: ухото на косъма трябва да е с малък диаметър зада не пада белия.
Шарана дето го виждате го хванах с 0,14 повод (изгнил)беше мъка, на колегите дето пречих 30 минути и на другите колеги им стискам ръката за разбирането, куката Камасан B980, много добра кука която е перфектната за косъм номера е 10.
Монтажа е класически, фидер кошничка 10г. Браунинг , дължина на повода 70см. безвъзлов възел на куката като преди това с тънко влакно 0,06 правиме косъм и го слагаме под възела, но това е трудния начин. Лесния е, косъма да го направиме класически от самия повод, стъвта нанизвах с игла за нанизване на мека стръв, за стопер ползвах умрял бял червей.
ПП: ухото на косъма трябва да е с малък диаметър зада не пада белия.

Благодаря за отговора колега!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Преди малко се развънях на разни колеги за неделя, и понеже е само един почивен ден повечето нямали да ходят. Та мисля да направя пак един Богров, че не съм ходил скоро
Обещавам да снимам монтажа, поздрави.
ПП:но този път подготвен от до.
че с 10 риби си е капо.

Обещавам да снимам монтажа, поздрави.

ПП:но този път подготвен от до.

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Ще опитам да ти пратя Жори да го обучиш малкоqno_zloo написа:Преди малко се развънях на разни колеги за неделя, и понеже е само един почивен ден повечето нямали да ходят. Та мисля да направя пак един Богров, че не съм ходил скоро![]()
Обещавам да снимам монтажа, поздрави.![]()
ПП:но този път подготвен от до.че с 10 риби си е капо.

Успех рибари и риболовци?!
- jasonsmith
- разбира нещата
Може и аз да мина. Ще се разберем предварително МАриански. Това със стопер-а умрял бял е много добра идея, хареса ми