Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Кой колан с марсилска тока
Модератор: nkolev66
Кой колан с марсилска тока
Гледам има голям избор от колани с "марсилска" тока и цените им са почти еднакви.
Колан не се купува всяка година - така че ми се иска да е нещо което ще ми върши работа - т.е. безкомпромиси.
Бях се спрял на Роб Алън, четейки добри отзиви за него, но проблема е, че не знам от къде мога да го купя
Кой колан бихте ми препоръчали да си купя и защо
Колан не се купува всяка година - така че ми се иска да е нещо което ще ми върши работа - т.е. безкомпромиси.
Бях се спрял на Роб Алън, четейки добри отзиви за него, но проблема е, че не знам от къде мога да го купя

Кой колан бихте ми препоръчали да си купя и защо

Re: Кой колан с марсилска тока
Трябва да е гумен. Да е лят с ляти а не рязани дупки.
- alex_vp
- научил се да хвърля
Точно Юли е човека, който може да ти помогне с колана, но не знам дали има още от онези на салви с американските токи.
Доколкото разбирам Роб Алън е по-добрия избор.
Само, че май го няма никъде
Въпроса ми е - виждали ли сте го да се продава на някой сайт за онлайн търговия от където пазарувате - включително сайтове извън България
Ако и там не се намира, кой от всички останали според вас си заслужава най-много
Само, че май го няма никъде

Въпроса ми е - виждали ли сте го да се продава на някой сайт за онлайн търговия от където пазарувате - включително сайтове извън България

Ако и там не се намира, кой от всички останали според вас си заслужава най-много

- alex_vp
- научил се да хвърля
Аз ти препоръчвам ТОЗИ
alex_vp написа:Аз ти препоръчвам ТОЗИ
alex_vp, благодаря ти за предложението

Аз също го гледах (до скоро го нямаше като артикул).
Само ме притеснява да не би да е прекалено твърд и да няма достатъчна разтегливост - т.е. да е като текстилния с който съм

Ще се радвам ако някой го е пипнал, или още по-добре ползвал, и има мнение за колана да сподели

- alex_vp
- научил се да хвърля
Аз ти го препоръчах защото аз го ползвам и съм много доволен. Много е еластичен и в същото време си личи, че е здрав. Лят е целия колан заедно с отворите, което е голям плюс както го и пише в обяснението в сайта. До колкото помя Юли беше казал, производителя на този колан е "SALVI" или поне беше от същата гума, която те ползвали за перата си. Аве гледам, че си от Бургас, ако искаш да се уговорим да се видим и ще ти го покажа сам да си прецениш
. Само от видракс да кажат дали го имат, ако е удобно 

Да доста време го нямаше, но вече пак е в наличност.
И аз съм с такъв колан както и много народ, погледни тази тема: http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... 40383.post
И аз съм с такъв колан както и много народ, погледни тази тема: http://www.spearfish.org/e107_plugins/f ... 40383.post
- makari
- научил се да хвърля
И аз съм заприходил два броя от същите колани и съм много доволен.Не знам само дали въобще ще ми се наложи да използвам втория някога.Голям плюс ти е,че може да го видиш при alex_vp както ти е предложил.
Който не е учил започва да учи другите.
...а с какво тия токи , са по добри от останалите 

Токите с нищо не са по-добри от останалате. Внесохме ги от Щатите, Джордан(http://www.hamiltonspearguns.com/) ги прати.
Става дума за гумата. Когато дупката е пробивана със замба при натоварване(повече олово) се прокъсва. Затова Роб Алън започва да лее целия колан включително и дупките. По същия начин са отлети и посочените по-горе колани.
Става дума за гумата. Когато дупката е пробивана със замба при натоварване(повече олово) се прокъсва. Затова Роб Алън започва да лее целия колан включително и дупките. По същия начин са отлети и посочените по-горе колани.
-
- разбира нещата
Затова Роб Алън започва да лее целия колан включително и дупките. По същия начин са отлети и посочените по-горе колани.
Съгласен съм Юли,ма с мойте"нестандартни габарити"(доста съм си кекав,а посрд лято почти се загубвам)-каква е гаранцията че ще съвпаднат летите дупки,и няма да се наложи да си пробивам нови
Пп:По-хубаво от моето(Видраксово) гумено Салви с тока,като на платнените колани но стоманена-Немаааааа
Съгласен съм Юли,ма с мойте"нестандартни габарити"(доста съм си кекав,а посрд лято почти се загубвам)-каква е гаранцията че ще съвпаднат летите дупки,и няма да се наложи да си пробивам нови
Пп:По-хубаво от моето(Видраксово) гумено Салви с тока,като на платнените колани но стоманена-Немаааааа

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Има го тоя момент с несъвпадането на дупките с ширината на талията и както Яво отбеляза няма по-добро от токата с която имаме възможност да захапем колана точно там където е нужно 

Радвам се да чуя толкова добри отзиви за колана
Избора е ясен - той ще е!
Юли можеш ли да ми кажеш при моята талия (79см.), има ли изобщо дупки по колана

Избора е ясен - той ще е!
Юли можеш ли да ми кажеш при моята талия (79см.), има ли изобщо дупки по колана

...е добре ве Юли , но аз не мога да разбера що ги търсят толкова ... да не е въпрос на модаspear написа:Има го тоя момент с несъвпадането на дупките с ширината на талията и както Яво отбеляза няма по-добро от токата с която имаме възможност да захапем колана точно там където е нужно