Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язпвири до 60 км около пловдив
Модератор: sapuna
благодаря много колеги за богатата информация.
събота бях на гьола преди село Зелениково то се намира след Брезово.Плаща се по 4 лв. на човек и прачки колкото щеш.В рамките на 8 часа хванахме 4 шаранчета около 700-1000 грама 3 кефала и 2 торби каракуда.Казаха че на стената излизала бяла риба.Пробвах се освен тен нишо друго не хванах
.Съшо видях че преди Зелениково от дясната страна на пътя имаше др. язовир но не съм запознат с нещата там, така че наслука и отново ви благодаря за ифото.

- gorkata_petrov
- разбира нещата
асдасд
Никва риба не се плаща само си плащаш таксата от 4 лв и ловиш докато ти писне.Ми каракудата не е дребна ама не е и голяма около 15-20 санта е.
асдасд
а да забравих да кажа рибата е гладна като куче на каквото и да хвърлиш се ще хванещ.кефала излезна на торен червей, шарана и той каракудата на царевица,пинки,бял,червен,хляб .... само на жито не сам хварлял.Язовира е много плитък най-дълбокото е 1,80 см, а да първия шаран излезна на перце ама излезна или на касмет или просто рано сутринта е бил до брега.Ако има нещо кадето испускам питай и наслука 

- wall4o
- новобранец
куклен
Ако си нов Риболова и искаш да хванеш Шаран!Отиди на малкия водоем в Куклен такса 2лв шаран и амур 4.50 кг! Каракуда 1лв килото костура и тои!Има тостолоб ,но е малко!Нямам Информация дали е позволено да с е турму4и!