Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Куки за платерини
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Re: Куки за платерини
аз ползвам кууки 10 номер които имат 3 зъба по гърба. но в момента не мога да ви кажа точният им модел
ДЕН ДА МИ СЕ НЕ РАБОТИ ИМА, АМА ДЕН ДА МИ НЕ СЕ ХОДИ ЗА РИБА НЕМА
Слагай синя морска кука с дългото рамо и няма да имаш проблеми 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Куките може би са на Тубертини (Tu-Seria 843), аз съм ползвал такива за зарган - имат контрички на стеблото за да задържат стръвта де не се изхлузва от куката.lokva написа:аз ползвам кууки 10 номер които имат 3 зъба по гърба. но в момента не мога да ви кажа точният им модел
кликни и виж
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!!!
-
- разбира нещата
"Адроитите" са добри,колега!
А на "Тубертини" са с две контри,по спомен го казвам,използвам ги, когато мятам с бомбарда,ковнат ли-няма изтърване!
Тези с трите контри на стъблото,ако не се лъжа са едни евтинджоси-Корейски,ама им забравих името,в жълта кутийка са,по сто бройки вътре.
А на "Тубертини" са с две контри,по спомен го казвам,използвам ги, когато мятам с бомбарда,ковнат ли-няма изтърване!
Тези с трите контри на стъблото,ако не се лъжа са едни евтинджоси-Корейски,ама им забравих името,в жълта кутийка са,по сто бройки вътре.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да потвърждавам! И за контрите и за "ковнането"!riibok написа:"Адроитите" са добри,колега!

Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!!!
Тези с трите контри (евтините) по спомен са дебели , аз не останах доволен от тях . А Тубертини вече е друго... хубава кука си е .
ДЕН ДА МИ СЕ НЕ РАБОТИ ИМА, АМА ДЕН ДА МИ НЕ СЕ ХОДИ ЗА РИБА НЕМА