Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Към 18:00 часа хванаха най-голямата около 1,500 .Едни момчета от Варна.Между другото и той се беше подлъгал от снимките в темата за Звънец, но...явно рибата вече е понамаляла.Да откриват сезона и да ходим на Цонево поне там риба има доволно ...за сега.
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
колеги някой има ли инфо за Киселово,май е пуснат за риболов,а се чуваше,че няма да го пускат
мерси предварително

НИКОГА КАПО,,,,
- lishev_64
- разбира нещата
На яз.Засмяново може да се отиде и през с.Радево /бившото "Капитан Радево"/. Даже при дъжд и кал е препоръчително. Отбивката за с.Радево е между с.Крумово и с.Ботево - в ляво.През селото по стар и тесен асфалтов път се стига до старата хижа. Там при лошо време може да се остави колата, а при сухо да се продължи до голямата поляна или в дясно да се слезе до водата. Става и за ниска кола. НА СЛУКА!!!sonax написа:С ниска кола може ли да се стигне или пътя е с огромни трапове ? Питам понеже искам с едни приятелчета да отидем някъде през седмицата ама да няма шарани, че ми писнаха вечеvorg написа:Днес посетих яз.Засмяново за първи път откакто е под аренда. Условията са същите - лоши пътища до и около язовира, много водорасли и масовите 100 грамови каракуди + 7лева такса за риболов. Все пак имаше много хора, аз хванах около 4кг. каракуда на плувка със стръв бял червей. Като цяло съм доволен от излета.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
-
- вече хвърля и на тежко
В неделя/22.05.2011/бях на този язовир.Такса 10 лв.за 24 часа, имаш право на 3 въдици.Язовира е зарибен със шаранчета, които кълват на каквото хвърлиш, но са маломерни/200-500 гр./и трябва да се пускат.Излиза бяла риба на жива стръв, но и тя е твърде дребна, рядко са мерните риби.Таранка-колкото поискаш, също дребна, но за крастоначесване става.ribar4oto написа:колеги някой има ли инфо за Киселово,май е пуснат за риболов,а се чуваше,че няма да го пускатмерси предварително
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
благодаря колега,а рибата дали се заплаща,ако излезе нещо голямо все пакcecobsl написа:В неделя/22.05.2011/бях на този язовир.Такса 10 лв.за 24 часа, имаш право на 3 въдици.Язовира е зарибен със шаранчета, които кълват на каквото хвърлиш, но са маломерни/200-500 гр./и трябва да се пускат.Излиза бяла риба на жива стръв, но и тя е твърде дребна, рядко са мерните риби.Таранка-колкото поискаш, също дребна, но за крастоначесване става.ribar4oto написа:колеги някой има ли инфо за Киселово,май е пуснат за риболов,а се чуваше,че няма да го пускатмерси предварително

НИКОГА КАПО,,,,
Добър ден колеги , някои скоро да е ходил на Венелин???!?!
и ако има такива ще кажете ли какво излиза и на каква стръв
Благодаря предварително! 

DuDKu6
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Здравейте, интересува ме за какво става на въпрос на яз. Николаевка. Дали е арендован още, цена пуснат ли е?
Здравейте,
на 23.05.11 бяхме на я.Добротич.Захранка суха царевица,стръв - суха царевица ( натурална и с с аромати) - резултат 1 шаран 1.250кг и един амур който избяга малко преди да влезе в кепа. Но колегите до нас имаха два амура и 4 шарана.Бяхме на края ,а въпросните колеги до сами тръстиките.А от среща до стената колегите разбиха рибата (поне 15 риби извадиха с кепа ).
Предната седмица бяхме на Преселка 4 рибаря само 1 шаран.
на 23.05.11 бяхме на я.Добротич.Захранка суха царевица,стръв - суха царевица ( натурална и с с аромати) - резултат 1 шаран 1.250кг и един амур който избяга малко преди да влезе в кепа. Но колегите до нас имаха два амура и 4 шарана.Бяхме на края ,а въпросните колеги до сами тръстиките.А от среща до стената колегите разбиха рибата (поне 15 риби извадиха с кепа ).
Предната седмица бяхме на Преселка 4 рибаря само 1 шаран.
Някой има ли инфо за я.Дрян до село Росен -Ген.Тошево . Каква рба има,какво се плаща?
Благодаря предварително !
Благодаря предварително !
Таранка на корем,таксата мисля е 10лвribar4oto написа:колеги някой има ли инфо за Киселово,май е пуснат за риболов,а се чуваше,че няма да го пускатмерси предварително
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Val848
- научил се да хвърля
dudku6 написа:Добър ден колеги , някои скоро да е ходил на Венелин???!?!и ако има такива ще кажете ли какво излиза и на каква стръв
Благодаря предварително!
Аз ходих на Венелин преди няколко дена, риба има главно шаран и амур... рибите са прилични аз лично лових на суха царевица извадих 1 шаранче 3,200кг. и две прилични риби оттървах имаше колеги, които имаха по 6/7 риби...
-
- новобранец
арендован е ,таксата е 10 лв,,риба нямаfelippemassa написа:Здравейте, интересува ме за какво става на въпрос на яз. Николаевка. Дали е арендован още, цена пуснат ли е?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Каракуда и раци поне останали ли са?svetlin_81 написа:арендован е ,таксата е 10 лв,,риба нямаfelippemassa написа:Здравейте, интересува ме за какво става на въпрос на яз. Николаевка. Дали е арендован още, цена пуснат ли е?
Аз ходих на Венелин преди няколко дена, риба има главно шаран и амур... рибите са прилични аз лично лових на суха царевица извадих 1 шаранче 3,200кг. и две прилични риби оттървах имаше колеги, които имаха по 6/7 риби...
мрс за инфото колега
мрс за инфото колега

DuDKu6
Val848 написа:
мрс за инфото колега

DuDKu6