Здравейте колеги риболовци!!!!!!!!!

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Стига бе колега, как не те мързи да си все напреки.
Не те познавам и нямам представа, колко разбираш от риболов, но едно е ясно-
всеки 2-3 месеца във форума се появява човек "измислил" риболова, монтажите и всичко друго, който вместо да помага и да отговаря на въпроси се прави на интересен.
Ако ми позволиш един приятелски съвет-
От време на време се сещай, как си почнал с риболова, с колко пари си разполагал тогава и дали удоволствието не е било дори по-голямо от сега.
успех
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Майк като си голям разбирател пусни си снимката и телефона и ще ти покажа и риболв и монтажи. :wink: Богомил Райнов е написал една книга това си ти,сетисе коя е книгата. :lol:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колеги искам да ви кажа че аз ловя само на деректен 8ца с ластик 1мм и е невероятно.Повече от 0.10 повод не слагам.Но според мен ластика трябва задължително да е вътре на 2ро или най добре на 3то коляно ,така той може да се натяга колкото трябва .А това за вързване ластик на плътен връх е просто не сериозно и аматйорско изпалнение :roll: :roll: .На слука :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
radokk
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от radokk »

Колега, прати и на мен да видя как се монтира,ластик.
е-маил radoslavkonstantinovkostov@abv.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”