Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

много риба на язовир пресиян
- evilduck
- научил се да хвърля
много риба на язовир пресиян
В сряда 25.05 с един приятел решихме да направим една тренировка преди откриването на риболова.За целта избрахме отстоящия на 10км.от град Търговище язовир пресиян.В разговора по време на пътуването не таяхме особени надежди за богат улов,които за наша радост не се оправдаха.В първите часове от 8 до 10 действително имахме само една таранка около 500гр.След 10.30 обаче ситуацията стана гол след гол,практически не сме сядали на столовете като изключим един период между 2 и 3 часа когато кълвеше на интервал около 15мин.
Равносметката в 17.30 беше,извадени между 35 и 40 шарана между 1.2 и 1.8кг като преобладаващи бяха 1.5.Имаше и благородни и люспести шарани като по борбени бяха благородните.Отделно хванахме 4 таранки и 4 баби.Снимките са малко но за повече нямахме възможност.
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pZZycgYAgC8?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

това е.
Равносметката в 17.30 беше,извадени между 35 и 40 шарана между 1.2 и 1.8кг като преобладаващи бяха 1.5.Имаше и благородни и люспести шарани като по борбени бяха благородните.Отделно хванахме 4 таранки и 4 баби.Снимките са малко но за повече нямахме възможност.
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZ_u4QuiZxA?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pZZycgYAgC8?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

това е.

-
- ще става разбирач
Re: много риба на язовир пресиян
Браво добри шаранчета сте хванали 

-
- вече хвърля и на тежко
Ако може да обясниш на какъв такъм и на каква стръв лови ще ти бъда благодарен . 

Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Браво за шаранетата,на фидер ли ги дърпахте или на мач.
Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
Супер риболовче сте си спретнали. Какви са условията на този язовир?
-
- научил се да хвърля
- Val848
- научил се да хвърля
мда и аз така чух че има рибка там ...

-
- научил се да хвърля
Не ходете на платено, тези търгаши са на път да убият всичко спортно в риболова. България има най много язовири на глава от населението повече от 3200 язовира, днес се стопанисват от хора с морал колкото костилка на маслина, а страната е дала над 420 млн лева за тези язовири. Не на арендованите язовири! ще изпратя запитване по закона за достъп за обществен инфорамция за това как са отдадени и при какви условия всички язовири в страната. д-р Георги Тодоров. Ако не ми отговорят ще ги съдя, едно дело за всички струва 1о лева във админитративните съдилища. едно може да е за всички т.е за 3200 язовира 10. лева. Не умножавайте - толкова е!
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Браво на Пресиян,добра риба дава.
Не прави нищо срамно нито пред другите нито насаме.
- evilduck
- научил се да хвърля
bobo_33333 написа:Браво за шаранетата,на фидер ли ги дърпахте или на мач.
само на фидер основно 0.18 повод 0.14 кука оунър фуна 12.Като едната въдичка беше някакво дръвце ама за шарковците няма проблем.p.stoyanov написа:Супер риболовче сте си спретнали. Какви са условията на този язовир?
условията са 5лв за 2 въдици и 5лева кило шаран и сулка,таранка и баби без пари.
стръв малко парче царевица един бял и един изкуствен вардевас от по малките.
мога да кажа че рибата не иска големи куки защото е бодена много,вардеваса според мен също много ги привлече.
-
- разбира нещата
,,вардеваса според мен също много ги привлече.,,
Е това е истината!
Е това е истината!

Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Днес по радиото чух че откриват водоема, а от заглавието на тази тема за многото риба ме заинтригува. Я колегите от региона да драснат как е положението