Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

до кога е забраната за риболова
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: до кога е забраната за риболова
В 3 часа а.m. си е СУТРИН бе какъв нощен риболов

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Няма такова нещо колега. Гледал си заповедта за миналата (2010 г.) година. Сутринта на 04.06.2011 г. - кой къде си е нарочил, кой къде си е избрал гьолчетоuzunov написа:Забраната пада в 24.00 часа на 10.06. 2011г.

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
uzunov написа:Забраната пада в 24.00 часа на 10.06. 2011г.

Аз там съм пораснал...
Цитат от сайта на "Риби и такъми":
"Няма да удължават забраната!
12-05-2011
Напоследък тръгнаха слухове, че заради хладното време ще удължат пролетната забрана за риболов. Разтревожени риболовци многократно позвъниха в редакцията ...... "
Ето и пълния текст на статията: http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=449
"Няма да удължават забраната!
12-05-2011
Напоследък тръгнаха слухове, че заради хладното време ще удължат пролетната забрана за риболов. Разтревожени риболовци многократно позвъниха в редакцията ...... "
Ето и пълния текст на статията: http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=449
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
закона си е закон съгласен съм но щтом мрежарите не ги спират нощем зна4и не е проблем и за обикновениа рибар пък и сом през деня лови ли се .......... тъпо е просто. Мрежарите ходят и през забраните никои не ги спира корупция има и тва е тъпо 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
Ето точно това мислене ни е проблема- "щом за другия може, значи и за мен може".
Замислете се само колко неща нямаше да са такива, каквито са, ако не всеки българин мислеше по този начин, няма значение дали са бракониери, полицаи, Бай Ганьо, синовете на хан Кубрат( е, някои техни дела се смятат за успех, но дали са такива- това е друг въпрос).
Замислете се само колко неща нямаше да са такива, каквито са, ако не всеки българин мислеше по този начин, няма значение дали са бракониери, полицаи, Бай Ганьо, синовете на хан Кубрат( е, някои техни дела се смятат за успех, но дали са такива- това е друг въпрос).
-
- фен клуб-скобар
Така е, но понякога на човек му писва на шапката как няма промяна, а се опитва да направи такава. И когато се опитва да научи другите кое е правилно и за пореден път другите си знаят същото и как тези, които трябва да гледат за спазването на реда ИАРА, полиция и т.н. те уверяват, че няма проблеми и че те самите не спазват правилата или самите са бракониерствали ти как да се почувстваш. Аз чакам още момента, в който нещата ще потръгнат ама....
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

uzunov какво беше това: Забраната пада в 24.00 часа на 10.06. 2011г.?
Колегата не е видял добре годината на заповедта (2010 г.). Чел е старата заповед за удължаване на срока. Всичко за сега си е ОК. На 04.06.2011 г. - всеки на гьола, който си е избрал за откриването. Успешен сезон на всички момчета и момичета. Да ви е наслука. 

Последно промяна от jagger1 на Нед Май 29, 2011 11:01 am, променено общо 1 път.
Хехе.. Той ако иска на 10-ти да открива,аз на 3-ти си паля гумите към Антона!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Както ми беше оповестено от сигурен източник има предложение за удължаване срока на забраната,специално за областите Пловдив и Хасково.................понеже нашата ИАРА "много съвестно" си изпълнява задълженията да охранява бракониерите безнаказано да унищожават рибите/не им стигат 47дни/,та трябва още 10 дни, те да могат необезпокоявани от рибари да си пускат мрежите на воля,а арендаторите да ни скубят още,че нямаме нито един разрешен по време на забраната водоем за спортен риболов.Браво,умно са го измислили.
валатът не най-лошото нещо на света
- jotem06
- научил се да хвърля
е те това е отговор.ЕВАЛА._DK_ написа:то всеки е така, дали относно риболова, или нещо друго- все тая...
Като се замислиш, дали караш с 90 или със 100- нама разлика, пък където са 100, там са и 110...и така до 200, пък това, че на края си утрепал двама- трима не е от значение, нали...
Да знаете, днес за пореден път се почувствах като пълен балък. Не стига, че трябва да ходя на 10-15 километрови преходчета, за да отработвам часове по избрания спорт във любимия ВИАС (УАСГ), ами и като минавахме покрай Пасарел се оказа, че е бил разрешен за риболов през забраната:

аз лично чакам с нетърпение да разрешат и ловът на едър тъмнокож дивеч и разни други двукраки телета

аз лично чакам с нетърпение да разрешат и ловът на едър тъмнокож дивеч и разни други двукраки телета
Искам да попитам има ли някакъв шанс за удължаване на забраната ?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Има голем шанс,ама то в БГ сичко в последния момент...chefo1948 написа:Искам да попитам има ли някакъв шанс за удължаване на забраната ?
Може и да стане,да я удължат,ма се чуе чак на 04.06. или по точно на 06.06.

Аз там съм пораснал...