Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

жестока забрана
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
жестока забрана
Драги колеги и колежки,
с прискърбие съобщавам от сигурен източник /ИАРА/ че ЗАБРАНАТА започва от 25.април 2005г. - черния понеделник и свършва, чак на 10.юни - светлия петък, празник за всички ни.Ще имаме достатъчно време да се подготвим за откриването.
До този момент ще пълним гушите на арендаторите техната м....
с прискърбие съобщавам от сигурен източник /ИАРА/ че ЗАБРАНАТА започва от 25.април 2005г. - черния понеделник и свършва, чак на 10.юни - светлия петък, празник за всички ни.Ще имаме достатъчно време да се подготвим за откриването.
До този момент ще пълним гушите на арендаторите техната м....
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
По повод забраната
Е няма как! Ще си берем киселец и копривка!
Но, много моля някой софиянец да ми каже, Панчарево дали ще си остане както винаги отворено?
Но, много моля някой софиянец да ми каже, Панчарево дали ще си остане както винаги отворено?
Надеждата е последна!
-
- научил се да хвърля
Многоуважаема колежке,
много благодаря за двата отговора.
Много ми хареса идеята за лапада и копривката.Ако имаш време драсни и някоя рецепта.
Колкото до Панчарево, съдейки по изминалите години би следвало да не го забраняват.
Платеното ще бачка сугурно денонощно.То там ти режат главата до кръста.
Хайде със здраве и до нови списвания.
много благодаря за двата отговора.
Много ми хареса идеята за лапада и копривката.Ако имаш време драсни и някоя рецепта.
Колкото до Панчарево, съдейки по изминалите години би следвало да не го забраняват.
Платеното ще бачка сугурно денонощно.То там ти режат главата до кръста.
Хайде със здраве и до нови списвания.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
Уф, нямам навик да съм многопишеща!!!! Днес надминавам себе си!
Virbela, благодаря, но туй с предполагането и аз съм тъй - исках със сигурност да знам.
А пък по повод рецептите за киселеца и лапада - напомняш ми рецептата за боб по хайдушки, само кат си представя, че ще туриш престилката и ще забъркаш кашичките

Virbela, благодаря, но туй с предполагането и аз съм тъй - исках със сигурност да знам.
А пък по повод рецептите за киселеца и лапада - напомняш ми рецептата за боб по хайдушки, само кат си представя, че ще туриш престилката и ще забъркаш кашичките

Надеждата е последна!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пънча , както и баластриерите няма да се забраняват и тази година
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дано съм помогнал , списък на всички гьолове без забрана има но сайта на ИАРА
може да ги погледнеш от там
може да ги погледнеш от там

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.