Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Рових, рових като шаран по дъно, но..капоyaata написа:@Poly написа:Колеги, дайте малко инфо за Безден..някой ходил ли е скоро там....искаме утре да отидем за риба, но къде..и да е по-близичко до София..
Благодаря предварително !
Утре - в неделя има състезание там, иначе инфо има достатъчно-просто малко се поразрови по назад в темата.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Даите малко инфо за Алино някой знае ли как са нещата та дава ли и какво кълве платено ли е? 

- BACARDI
- научил се да хвърля
Днес на панчарево водата беше доста висока бях застанал на дигата от към пътя срещу острова като цяло имах кълване само сутринта от 7:30 до към 8:30-9:00 резултата е 5 костура и 1 червеноперка неброя досадните малки кленчета дето и за стръв нестават ама с тия големи усти ми изсмукват червея ето прилагам и снимка

И общо взето ситуацията не се е променила много огромни шарани си хфърлят хайвера и те така лично видях един над 7-8кг дивак просто беше много голям над 60см със сигурност ами това е от мен

И общо взето ситуацията не се е променила много огромни шарани си хфърлят хайвера и те така лично видях един над 7-8кг дивак просто беше много голям над 60см със сигурност ами това е от мен
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Колега,а умряла риба видя ли на панчарево?Още миналата събота и неделя е имало измиране в района на устието.
- BACARDI
- научил се да хвърля
Видях 2-3 малки ама според мене са умрели заради това че са глътнали стръвта и са ги изкормили направоphillemow написа:Колега,а умряла риба видя ли на панчарево?Още миналата събота и неделя е имало измиране в района на устието.
http://aquaristicabg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пак греда, неделя на платения Богров. 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Къде беше застанал, що не се обади.
И аз съм капо, едвам 8 шарана хванах, ама така по ме радва, да има няква интрига.
И аз съм капо, едвам 8 шарана хванах, ама така по ме радва, да има няква интрига.

- PREDATORst
- ще става разбирач
Батко ходи при некоя врачкаchirusa_bg написа:Пак греда, неделя на платения Богров.

Тва твойто не е било никогиш,некой те е урочасал ше знаеш

Язовира по принцип е свободен за риболов,но в момента(по време на забраната) е забранен.Иначе в момента рибата там си пуска хайвера и предполагам,че не е активна.donbobi написа:Даите малко инфо за Алино някой знае ли как са нещата та дава ли и какво кълве платено ли е?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тази пролет съм №1. След стопяването на леда нямам силен риболовPREDATORst написа:Батко ходи при некоя врачкаchirusa_bg написа:Пак греда, неделя на платения Богров.![]()

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- научил се да хвърля
колеги според вас сега таия седмица след забраната ще има ли риболов на река струма щото мисля там да открия риболова

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
зависи къдеilia93to6kov написа:колеги според вас сега таия седмица след забраната ще има ли риболов на река струма щото мисля там да открия риболова![]()
![]()
![]()

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- фен клуб-скобар
Трънския му е направил магия.PREDATORst написа:Батко ходи при некоя врачкаchirusa_bg написа:Пак греда, неделя на платения Богров.![]()
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сакси ме ловна

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- leshoqda400
- новобранец
В неделя отново бях на блатото в село Мрамор(Волуяк).Излиза какракуда около педя,не иска захранка,а само фин такъм чувствителна плувка и троха.Горе-долу хванах към 40 ина рибета,докато колегите с по-големите плувки масово си тръгваха капо или с по 1-2 случайни риби.Рибата се държи на около 6-7 метра от брега и пипа много плахо.Лових с директен 6 м.основно 0.12 повод 0.08 и кука 14 на мидди.Имаше и двама щекари,което ме учуди(за първи път виждам на този гьол)които не знам дали имаха слука.Това е от мен.А и 90%от рибите си бяха хвърлили хайвера,въпреки това пак си плуват живи и здрави.Имам и клип но нещо не успях да го кача,ще пробвам пак довечера. 

Който пие бира,не умира