Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
ДооОобре ве.
Асен що не го целуна ?
За късмет де.
Асен що не го целуна ?

За късмет де.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Оня няма да може да спи,предния излет с него изкарах писията сега таз,щял да ми вика калитко

За да поискаш, трябва да дадеш
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес от 10ч до 18ч на дружба пред хотел Рубин на дрейф хванах ме едра кая и няколко лихмоса и два дракона на зелено ламе №9 .Отвреме на време имахме и проверяващи (делфини) :lol

Като цяло добър риболов сафрид все още нама
а лихмосите и драконите са пълни с не узрял хайвер което е много лошо

Като цяло добър риболов сафрид все още нама

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Добре, браво а защо да е лошо неузрелия хайвер? Няма да може да го пусне както трябва ли какво?

Днес пуснахме гуменката южно от Германката. Не бях правил такъв риболов. Двама души по попченските градинки имаме неизброими количества меджит и само по 15-20 дребни и средни попчета. Меджита е буквално навсякъде и не дава на попа да се включи. Шантава работа. От даляна взимали сафрид малко и не всеки път.

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
този далян дето пишеш за него имам чувството ,че все повече се приближава до брега и незнам как ще ловим заргани като дойдат.миналата година към края някой му беше отмъстил ама пак са го направили.че и някакви мидени плантации са се пръкнали от другата страна но за тях моето мнение е по-скоро положително-срещу много добро зарганско място са и ще събират риба,сигурен съм.
Качествени чепарета Borkata

От към Колкита ли са направили мидена плантация колега?Питам защото още не съм ходил натам за тази година. 

- Mich
- ще става разбирач
на маслен нос също ври от меджид, хванахме към 10 кила преди няколко дена
който не лови, няма да яде 

- devesil4o
- научил се да хвърля
Четвъртък Чумата взел от таляна около 2 кг сафрид-петък-го нема 

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
- borkok
- научил се да хвърля
Колега как го приготвяте?Mich написа:на маслен нос също ври от меджид, хванахме към 10 кила преди няколко дена
на третия му избяга рибата ве Владо.vlad_rad написа:Днес на Паша дере от 8 до 13 чс. 13 кг. кая трима души.
Най-добре даваше в брега на 5-6 метра дълбочина.
Излизаше само едро,в момента каята хвърля хайвер.
Здравейте.И аз да драсна някой ред преди банкета,също така ще пробвам да кача някоя снимка.Та,днес на Бяла кая бол ама много ситняк,за 3 часа 12 кг. 3-ма.След това проби за сафрид.........и изненада,рядък,но се появи и то сафрид,а не граца.Та за около час и половина
проби около кило сафрид и хариб.Да пробвам сега и снимките:

Хубу,със снимките се справих.Освен сафрид и хариб на чепарето се качваше и някоя и друга хамсия,меджит и дракони колкото искаш.Всичко това се случи по обяд в най голямата жега,предполагам,че рано сутрин или в късния следобед резултатите може да са по добри.
проби около кило сафрид и хариб.Да пробвам сега и снимките:

Хубу,със снимките се справих.Освен сафрид и хариб на чепарето се качваше и някоя и друга хамсия,меджит и дракони колкото искаш.Всичко това се случи по обяд в най голямата жега,предполагам,че рано сутрин или в късния следобед резултатите може да са по добри.
-
- научил се да хвърля
joro70 написа:на третия му избяга рибата ве Владо.vlad_rad написа:Днес на Паша дере от 8 до 13 чс. 13 кг. кая трима души.
Най-добре даваше в брега на 5-6 метра дълбочина.
Излизаше само едро,в момента каята хвърля хайвер.
Амииии да си е отварял очите бре.