Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Струма
Модератор: bobopeli
Струма
Колеги, някой има ли инфо за струма около Пастух
аз в неделя бях по струма лових на плувка над бобошево добър резултат около 20 добри мрени и доста малолитражни уклейчета едно кефалче и едни дето им викат пръскачи нещо като уклейки... кефа беше голям до идването на двама парашутисти гадни... единия застана на 3-4 метра над мен а другия на 5-6 метра надолу наплашиха рибата хванаха няколко скобара кефалчета и мрени
нервите не ми издържаха и си тръгнах по-точно се преместих на р.Джерман там само дребосък и нищо не успях да туря в живарника
сега в неделя пак ще съм по Струма

няма начин какво да ги правим да ги бием лиzvezdes написа:Колеги! щом държавата не прави нищо, дайте ние да почнем. Има си начини

нали знаеш всеки се разтоварва по различен начин едни с въдици... други с мрежи... а има и такива и бомби.... а междудругото по магазините свободно се продават и пиратки за подвода да трепят рибата.... абе кво да ти кажа... анархияzvezdes написа:Прав си колега, но като бия 100-150 км, и дойде някой тъпанар като тези двамцата и ми развалят целия ден каво да ги правим? Нали всичким нодим за да се разтоварим.
-
- вече хвърля и на тежко
-
- новобранец
Ей, по добре не се занимавайте лично с местните.
Мога да ви кажа само какво представляват да знаете за ваша безопастност.
Повечето местни и всички които ходят да бракониерстват са тъпи, нискообразовани, слабо мислещи и супер ограничени и диви селяндури от шопски произход и в една комбинация с огнестрелно оръжие(нелегално разбирасе ) та дори и само нож са доста опасни и непредвидими.
Апела ми е на да ги щадите да се пазите и да внимавате.
иначе успех с начинанията
Повечето местни и всички които ходят да бракониерстват са тъпи, нискообразовани, слабо мислещи и супер ограничени и диви селяндури от шопски произход и в една комбинация с огнестрелно оръжие(нелегално разбирасе ) та дори и само нож са доста опасни и непредвидими.
VGS написа:Ей, по добре не се занимавайте лично с местните.
много си прав трябва да се внимава из тоя край