Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Бате,объркал си местатаРечния човек написа:
От тези двата варианта аз бих предпочел Ряхово, за Нова черна водата е ниска и няма изгледи да качи дотогава.

Ааа,дубъл!
Колеги днес се снабдих с пелети за Сом. Някой ползвал ли ги е по Дунав?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Здравейте! Някой чел ли е надеждна прогноза за времето за първата половина от Юни, че мисля да се изстрелям нялъде по Дунава за 10-ина дни между 4-ти и 14-ти?
Според синоптиците след петък го дават чудесно времеSobieski_fan написа:Здравейте! Някой чел ли е надеждна прогноза за времето за първата половина от Юни, че мисля да се изстрелям нялъде по Дунава за 10-ина дни между 4-ти и 14-ти?

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Колеги кои къде е на откриването. Аз на Драгаш
Аз съм на Байкал
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Нас май на Ветрен ши на дупчат комарити, да кажат по-опитните колеги, как са условията тая година, предразполагат ли ниво, температура на водата за добър улов и на каква риба?
-
- ще става разбирач
Tи не си ли в сесия,мойто момче?Nikolay ( Dobrich ) написа:Нас май на Ветрен ши на дупчат комарити, да кажат по-опитните колеги, как са условията тая година, предразполагат ли ниво, температура на водата за добър улов и на каква риба?

Иначе за Дунав като цяло-много скумрия,много нещо.Всяка сутрин от 5 до 7 си правя по 3 кила и после отивам на работа.Ако времето е облачно,кълве и до по-късно.Реката се очертава маловодна тази година и пролетното пълноводие няма да го има,освен ако не завали здраво нагоре в Европата.Водата е топла 20-21 градуса.Аз за пръв излет на Дунав бих заложил на сом и бяла мряна.
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Мии в сесия ама съм си наредил нещата
- щом е за откриването, благодаря за отговора.

- dan10
- фен клуб-скобар
При мартен съм аз !! НАСЛУКА НА ВСИЧКИ !!

При Лом ще откривам. Ще гоня хищника, най-вече щука и распер. Пасажите със скумрия тук се поразбиха и вече се ловят еденични екземпляри.
-
- фен клуб-скобар
много и все голями риби да хващаш с новият тькьмtsonev написа:При Лом ще откривам. Ще гоня хищника, най-вече щука и распер. Пасажите със скумрия тук се поразбиха и вече се ловят еденични екземпляри.

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

-
- разбира нещата
Колеги, как мина откриването? При нас пълно мъртвило - цяла нощ и цял ден нищо. То не бяха жаби, попови прасета, червеи, качамаци, царевици... 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".