Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Яз. Блъсково!
Модератор: Кърцата
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Re: Яз. Блъсково!
Нека раздвижим темата.Дочувам че Блъсково ще отваря тази година има ли нещо вярно в това

-
- новобранец
вчера бях там нямаше никъква риба а бяхме над 100 човека и всички си тръгнаха ядосани . Тази година дават само с по 2 пръчки изобщо се чудя дали да ходя отново там.
Риба има много,от четвъртък съм там.Бяхме само двама и брега вреше(хвърля хайвера)
Пазача хвърли 10 чувала храна и предните дни още два пъти по толкова.
Дойде народа и рибата логично се покри,пуснаха и водата.
Откриването,първия ден,само на плувка(торен) взехме 10 шаранчета,дъно нищо.До нас колегите също на плувка взеха.
Втори ден една риба,спря и плувката.Много хора останаха разочаровани.Взеха се и някои риби на пружина.
Като цяло аз лично на откриването няма да стъпя повече.Това ми беше четвъртото и схемата ми е ясна вече.
Пазача хвърли 10 чувала храна и предните дни още два пъти по толкова.
Дойде народа и рибата логично се покри,пуснаха и водата.
Откриването,първия ден,само на плувка(торен) взехме 10 шаранчета,дъно нищо.До нас колегите също на плувка взеха.
Втори ден една риба,спря и плувката.Много хора останаха разочаровани.Взеха се и някои риби на пружина.
Като цяло аз лично на откриването няма да стъпя повече.Това ми беше четвъртото и схемата ми е ясна вече.

Ходих на откриването. Голям ташак. Никой нищо не хвана по целия язовир.
След цял ден висене, пробване на всякаква стръв и захранка за които съм чувал, смяна на сумати куки, влакна и монтажи резултата беше 1 шаранче 1.5кг, 10-тина костура(много дребни) и още толкова слънчевки. И това хванато не от един, а от двама човека. Най-лошото е, че при всички беше толкова зле, даже и по-лошо. А онея пичове с цялата си наглост събираха по 10лв. на пръчка. И за кво, питам аз? Повече няма да стъпя там.
След цял ден висене, пробване на всякаква стръв и захранка за които съм чувал, смяна на сумати куки, влакна и монтажи резултата беше 1 шаранче 1.5кг, 10-тина костура(много дребни) и още толкова слънчевки. И това хванато не от един, а от двама човека. Най-лошото е, че при всички беше толкова зле, даже и по-лошо. А онея пичове с цялата си наглост събираха по 10лв. на пръчка. И за кво, питам аз? Повече няма да стъпя там.
- maljak
- вече хвърля и на тежко
на 8 и 9 бях там и съм доволен едно шаранче 5 кила и двечке по 2 до мен колегите хванаха и една осмица-лошото е че рибата кълве само на качамаци което не е моя тип риболов ама........така са я научили
20-кинта за 24 часа а дали ще удари си е късмет на 18ти ини авери изкараха 17 парчета 0т 1.5 до 6 кг разрешено е до си вземат до 10 клила рибка безплатно.

сорка за датата на 13 обаркахсе
на блъсково хвърлят хапчета да не кълват рибите но посредата на гьола рибата кълве и излизат едри парчета
gosho7078 написа:на блъсково хвърлят хапчета да не кълват рибите но посредата на гьола рибата кълве и излизат едри парчета

Аз чух че хвърлят и бомби
-
- научил се да хвърля
Някой има ли прясна информация за язовира? Мисля скоро да го посетя и всяко инфо ще ми е от полза. Благодаря предварително
-
- научил се да хвърля
Май никой не е ходил там скоро 

-
- новобранец
Аз ходих преди 2 дни там. Пълна глупост е тоя язовир. Искам да отбележа преди да продължа, че съм начинаещи не съм много вещ в рибарлъка. Та с едни приятели решихме да идем един ден там, но предния ден вечерта минахме само да видим как е, да разпитаме рибарите какво са извадили и на какво. Спряхме се още в началото на язовира до стената, едните бяха извадили 1 толстолоб към 2кг и нищо друго. Другите до тях 2 толстолоба. Казаха ни, че отсреща до горичката вадили и по някой друг шаран, но като цяло е много много слабо. Все пак бяхме решили на другия ден да идем там и ходихме да преспим на моето село - Снежина. Сутринта отидохме към 07ч. но тъй като много време предната вечер беше валяло леко и беше разкаляно. Мъкнахме целия багаж на ръка и след големи препядствия стигнахме на мястото, където си бяхме избрали - на това, където едните колеги бяха извадили двата толстолоба. Тъй като нямахме с какво да захраним - влязохме с по една кофа царевица накисната в гореща вода няколко часа, изсипахме към 20кг царевица и си направихме тапа. Ентусиазма - пълен, викаме си "ще я убием". Но винаги има едно "но".. НИЩО! Без да удари цял ден. Хвърляхме на косъм, на протеиново топче, на фидер и на куките стиропор, за всеки случай и на малка рибка, на обикновен такъм с 2 куки и царевица.. абе избора голям! Нищо! А и като гледахме май никой не вадеше. За сметка на това имаше сигурно 30-на човека - всички платили по 20лв. Определено там повече няма да стъпя. Чуваше се отвреме навреме как някой си , еди си на кое място бил извадил шаран по 4-5кг, а дали е истина е отделен въпрос. А и истина да е - от всичките тези хора да вади един за цял ден 1-2 риби... Абе, върнахме се много разочаровани. С Блъсково - КРАЙ! Само да отбележа, че рекламата е голямо нещо..
аз почти целия сезон 2010 бях там и само двапъти съм се връщал без риба 2-3път докато разбера как ги ловят там има много риба и доста едри риби най голямата беше амурче 6.5кг на царевица там идеята е да хвърляш на вътре и да слагаш или пужина с царевица или пва торбички с царевица
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Отдавна излегла от контрол тема.КЛЮЧ.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!