Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

1 500 бели рибки
-
- научил се да хвърля
Re: 1 500 бели рибки
Aдмираци
-
- разбира нещата
Поздравления на цялата група за извършеното начинание 

Велики сте момчета
Дай боже все по-често да постваме и коментираме такива теми

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поклон !
ГоУеми да пораснат мъниците и да ви радват всеки излет
ГоУеми да пораснат мъниците и да ви радват всеки излет

- kocitoto
- ще става разбирач
Най-големите !!!

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Живи и здрави да сте .И дано това ваше дело бъде за пример .
Поздравления за зарибяването!..."... и 10% да оцелеят..." Чудя се, доколко има преимущество варианта да се пускат значително по-малко на брой риби, но на възраст поне една година. Ако не ги изловят, почти всичките ще достигнат след 2-3 години полова зрелост и ще дадат многобройно(?) поколение!?....
През февруари 2010 години купих от рибарник 20 едногодишни щуки и ги пуснах в един водоем от блатист тип. Сега, ако са преживели, са на 2г. и 4-5 месеца и би трябвало да тежат по 1,5 - 2 килограма!?... Водоемът не е особено популярен за риболов, защото в него се ловяха само дребни каракуди и е с много растителност!... На последното разчитам да не ги уловят лесно и всичките след време. Дигата му е сериозна и трудно, надявам се, пробиваема. През 2012г. може би ще почнат да се размножават?
През февруари 2010 години купих от рибарник 20 едногодишни щуки и ги пуснах в един водоем от блатист тип. Сега, ако са преживели, са на 2г. и 4-5 месеца и би трябвало да тежат по 1,5 - 2 килограма!?... Водоемът не е особено популярен за риболов, защото в него се ловяха само дребни каракуди и е с много растителност!... На последното разчитам да не ги уловят лесно и всичките след време. Дигата му е сериозна и трудно, надявам се, пробиваема. През 2012г. може би ще почнат да се размножават?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
И аз, и азvesko_bs написа:Гордея се че съм РозоФ.

Аз съм се заел с едно гиолче хасковска област зарибявам го само с щука но за 1 месец има само 20 щуки по 200-300 грама и ще пускам още всяка събота и неделя на риба на личен язовир ! От там всеки път по 3-4 щуки пускам
! Браво за зарибяването дано има още такива хора
!

-
- научил се да хвърля
Много хубава акция! Не съм очаквал да видя тук всичко в снимки даже! Браво на всички, Остава да се последва и от други! особено в Северна България! Браво момчета, А 400 лева нищо не саизлиза че една рибка е 30 стотинки! Интересно колко ли струват ако са 75 грамови! Тогава биха оцелели много повече но сигурно са по скъпи.
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
- gergi83
- научил се да хвърля
поклон пред доброто дело:prayer:

Браво пичове.Възхищавам се на ентусиазма ви
Благородно дело за два от най-изтерзаните водоеми в тая област.

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- YordanDanev
- сериозен играч
Гордея се че и аз съм част от това добро дело. Поздравления на Цецо за организацията