Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Бравоcoolpix написа:...След това проби за сафрид.........и изненада,рядък,но се появи и то сафрид,а не граца.

Мънца,не те познавам ама на единия пич от екипажа негови приятели са били на Камчия и точно на Палеца и поддържаха връзка.Тръгна ли са рано от Варна за Камчия и не са имали голям улов.Прибирайки се той им се обади,че сме взели сафрид и да спрат да пробват,но не са имали успех.Може ли да сте вие?
П.П. Ние също мислехме да влизаме на Камчия,но понеже влизаме с лодката през устието преценихме,че морето няма да е благосклонно към нас.
П.П. Ние също мислехме да влизаме на Камчия,но понеже влизаме с лодката през устието преценихме,че морето няма да е благосклонно към нас.
Утре ще го питам за имена.
Не сме били ние, макар че отговаряме на условията
- ставане в 5.00, влизане в 6.30, всевъзможни проби и почти никакъв улов ...
На прибиране ни спряха едни момчета, звъннали им някакви техни хора с инфо, че на Галата и на 3-та буна "размазвали сафрида"
Спряхме пак на Галата да проверим "инфото" ... народа там кротко си цъкаше за кая, имаше и някой клатещи, но без успех
Между другото, понеже сутринта пуснахме лодката от Гребната база, та там, точно отпред видяхме делфини
Досега нито съм чувал, нито съм виждал делфини толкова навътре в канала
Луда работа 

img]http://media.snimka.bg/8712/023678631-big.jpg?r=0[/img]
Респект пичове ,лошото е че все по-рядко може да се види в последно време от още по-малко колеги.Ако няколко процента от колегите се замислят върху кадрите от снимката си е заслужавало да я качиш ,отделно от кефа да пуснеш отново мънинкия сплесканяк.Отново поздрави
.
Респект пичове ,лошото е че все по-рядко може да се види в последно време от още по-малко колеги.Ако няколко процента от колегите се замислят върху кадрите от снимката си е заслужавало да я качиш ,отделно от кефа да пуснеш отново мънинкия сплесканяк.Отново поздрави

Смяха ми се, когато връщах рибоците да ходят да пораснат ( и за морски и за речни) и се почувствах мн зле от факта, че след такива "риболовци" едва ли ще дойде времето, когато всеки ще е доволен от улова и качеството му в БГroko-koko написа:img]http://media.snimka.bg/8712/023678631-big.jpg?r=0[/img]
Респект пичове ,лошото е че все по-рядко може да се види в последно време от още по-малко колеги.Ако няколко процента от колегите се замислят върху кадрите от снимката си е заслужавало да я качиш ,отделно от кефа да пуснеш отново мънинкия сплесканяк.Отново поздрави.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Амчи то на такива дребосъци (не само калканчето де ),
какво му е кефа да го чистиш,че после и да го действаш покрай тиганя.
Не знам,ама знам - че такива дърти с лодки кът мен,
това не го зачитат за риба,обратно си го връщат.
Е ,едно две отиват за ем - ама това е.
какво му е кефа да го чистиш,че после и да го действаш покрай тиганя.
Не знам,ама знам - че такива дърти с лодки кът мен,
това не го зачитат за риба,обратно си го връщат.
Е ,едно две отиват за ем - ама това е.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Калканчета ли ве?КИРО написа: Е ,едно две отиват за ем - ама това е.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Колеги някакво инфо около Варна ? Днес имаше събрани лодки около канала под моста и в началото на езерото.Говори се ,че имало карагьоз.Кажете ако някои знае и за сафрида ,че ми писна с тези попчета.Благодаря.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
Гледай тука колега >> http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=148&t=48051paynera написа:Колеги някакво инфо около Варна ? Днес имаше събрани лодки около канала под моста и в началото на езерото.Говори се ,че имало карагьоз.Кажете ако някои знае и за сафрида ,че ми писна с тези попчета.Благодаря.

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
Това е нашия улов в неделя 29.05.2011 на Маслен нос.Беше приятен и успешен ден!Пак ще бъдем там в неделя!

- smel1968
- ще става разбирач
Преди малко ми звънна един приятел-в момента е пред Галата с/у къщичката,дълбочина 15-16 метра и хваща сафрид.Ако някой има време да отива и да разказва после-аз съм на работа. Поправка-преместил се е с/у Тим-аджийските къщи на същата дълбочина,вече имал 32 сафрида.Казва че е на средна дълбочна като леко хврля настрани като ветрило.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев