Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Един спининг излет по р.Янтра край Г.Оряховица
Модератор: sapuna
- daniel_g
- разбира нещата
Един спининг излет по р.Янтра край Г.Оряховица
Здравейте,
Реших да споделя с вас един кратък 30мин-1час излет със спининга, по Янтра, покрай моста за Първомайци, за една от предпочитаните за риболов риби - КЕФАЛА.
Вчера ( 6.06.) сутринат реших, че след рабтния ден ще повъртя малко на блесничка някъде по янтра, та в колата преди да тръгна за работа заредих в багажника спининга на шимано с една блесна, рибарските дрехи и обувки. Тъй като сега работата ми е в сградата на Е.ОН , 4:30 реших да прескоча до моста за Първомайци и да видя как е положението там. На 2-3 тото замятане се закачи този хубавец

След него последваха няколко празни удара, и ето тези по-дребни кефалчета

като този се беше закачил така:

И накрая всичките риби бяха пуснати обратно в реката
Като цяло до 5:20 ( тогава трябваше да взема жената от работа ) 4-5 кефалчета, не се оплаквам , защото това ми беше първия спининг риболов от години! maranzika ти ме запали с твоите излети за кефал и распер
Сега съм се наточил уикенда , да пробвам там където ти си ловил
Дано не се загубя, че все още опознавам Янтра и притоците .
Поздрави и наслука
Реших да споделя с вас един кратък 30мин-1час излет със спининга, по Янтра, покрай моста за Първомайци, за една от предпочитаните за риболов риби - КЕФАЛА.
Вчера ( 6.06.) сутринат реших, че след рабтния ден ще повъртя малко на блесничка някъде по янтра, та в колата преди да тръгна за работа заредих в багажника спининга на шимано с една блесна, рибарските дрехи и обувки. Тъй като сега работата ми е в сградата на Е.ОН , 4:30 реших да прескоча до моста за Първомайци и да видя как е положението там. На 2-3 тото замятане се закачи този хубавец

След него последваха няколко празни удара, и ето тези по-дребни кефалчета

като този се беше закачил така:

И накрая всичките риби бяха пуснати обратно в реката

Като цяло до 5:20 ( тогава трябваше да взема жената от работа ) 4-5 кефалчета, не се оплаквам , защото това ми беше първия спининг риболов от години! maranzika ти ме запали с твоите излети за кефал и распер

Сега съм се наточил уикенда , да пробвам там където ти си ловил

Поздрави и наслука
И на мен на такава ми заприлича, но се усъмних заради шарката - малко на "петъчна" ми мязаdaniel_g написа:СОМнали тук (Г.Оряховица ) са ги правили едно време, та изнамират се по някоя и др бройка по магазините. Чувал съм, че дават добри резултати, та си взех 2бр. - и не сбърках

Дали няма да успееш да ме заимаш с няколко Сома посредством общото ни другарче Ц.Ц.

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Ууу, чудесноdaniel_g написа:Няма проблеми и без това скоро ще се видим с него. Тез дни ще снимам наличните като модели и цветове и ще ти пусна да си изберешИ ще ти ги пратя по него или ако идвам аз към вас ще ти ги донеса. няма проблем

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Намерил си СОМ.... щастливец!!!! ако знаеш колко ти завиждам... мен ми е останал само един и го пазя като очите си
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
http://dsapuna.web.data.bg/gallery/thum ... =39&page=3 - някъде по тази стена ги гледах!Има ги все още!icko написа:Дидо от кои магазин са?
Има ги и при Светльо, аз си купих от там.
- ceno cenov
- разбира нещата
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Поздравления за излета, Дани! Явно кефалите вече ще се озъртат предпазливо за преминаващи наблизо блесни
Блесните S.O.M. са невероятно уловисти. Учудва ме малко вида на твоята - най вече жълтото тяло и двете зелени точки - обикновено тялото е сребристо и зелената точка е една, но както казахте вече може би ще се появят доста разновидности. Ето тия, които лично аз ползвам повече от 7-8 години - работят прекрасно в реки с по-бавно течение, вече ако рибите са се събрали в бързея, листото на СОМ-четата идва голямо.

Поздрави и най-вече за връщането на рибоците - е те така ще си опазим реката!

Блесните S.O.M. са невероятно уловисти. Учудва ме малко вида на твоята - най вече жълтото тяло и двете зелени точки - обикновено тялото е сребристо и зелената точка е една, но както казахте вече може би ще се появят доста разновидности. Ето тия, които лично аз ползвам повече от 7-8 години - работят прекрасно в реки с по-бавно течение, вече ако рибите са се събрали в бързея, листото на СОМ-четата идва голямо.

Поздрави и най-вече за връщането на рибоците - е те така ще си опазим реката!
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Голеги,съветвам ви,понеже гледам,че сте доста сплутена гилдия,да съберете който колкото може стредства и да закупите зарибителен материял за Янтра,понеже разбрах,че доста риба измира там покрай тея цехове и простотии.Ако имах възможност аз щях да съм първият дал своето,но все още съм финансово зависим от наще.
Хубава река е Янтра,грижете се за нея и я пазете такава!
Все още не съм имал щастието да риболовствам по нея,но тази година ще имам възможност.
Доста ми е далечко,аз съм чак от Варна.
Поздрави на всички надъхани рибари,продължавайте така!

Хубава река е Янтра,грижете се за нея и я пазете такава!
Все още не съм имал щастието да риболовствам по нея,но тази година ще имам възможност.

Поздрави на всички надъхани рибари,продължавайте така!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.