Ей ги най-накрая!!!!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Troli

Мнение от Troli »

Чуру,Кърца,ако една бяла риба схруска вашите воблери ще разберете,че нещата са по-различни!Не знам Рапала с какви лакови покрития правят воблерите,но са твърди,като стомана! :wink: И въпреки всичко,белите риби могат за ден да скапят,дори такъв твърд воблер! :roll: :shock: Вашите лакови покрития,по различни ли са? :roll:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Пич /Троли/,омръзна ми от теб. Само мрънкаш,даваш съвети,бърбориш колко си велик хващач на бели риби, разни /сини,червени,пембени/ периоди на великите художници и всякакви други рекламиращи "Рапала" глупости. Всички разбрахме колко сте велики и ти ,и Рапала,ама на теб явно не ти е ясно,че човек се радва повече на собствените си постижения,отколкото на пластмасовките на разни "големи" фирми,дето си произвеждат стоките за жълти стотинки в Китай , а после "баламите" да пълнят джобовете на разни магазинерчета дето претъпкват форумите с информация за великите постижения на тази или онази фирма.Айде,холам,не на нас тия номера. "И ние пием уиски ,и ние ядем бонбонки тик-так". Колкото до онези периоди на великите художници , мога само да ти дам един съвет :
Ходи се консултирай с някого,щото ми се струва,че си в насрещното движение. Много нездраво ми прозвуча.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Troli

Мнение от Troli »

Само,попитах!Извинявай!Забрави ме!Повече,не ще говоря с теб!Аз съм мъртъв и прогнил!Ако случайно се окажа прав за нещо,моля те да ме споменеш за да се успокои духа ми! :twisted: Сбогом! :twisted:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Троли, на N:11 само за един ден хванах три щуки, после го смених със силиконка.
N:3 иN:9 досега имат по около20-тина бели до 2,5-3 кг. единствено ремонт е претърпял N9 (пребоядисване) . достатъчно изчерпатален ли бях!!!!! както съм писал по-горе, досега риба нямам само на попера и мушичката.

На твоите рапали лака им е твърд, ама отдолу е меко дърво. (рязал съм да проверя). те ако създадат здрави воблери де им е кяра. купуваш един път и с плетеняка забравяш за нови. ша фалират....

да не говоря че на някои модели телта им е набита от трите края на винт и не е е свързана. имаше рентгенова снимка в другата тема , провери...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Troli

Мнение от Troli »

Кърца не,че не ти вярвам,но ме очудва липсата на следи или дупки от зъбите на щуките и белите!Ще кача снимка на последния ми воблер,който извади шест бели подред да видиш на какво мяза гърбът му! :wink: На решето,кат на Сампо магнума! :D :D :D
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Саше, знаем, че Рапала са най-добрите, но човека си прави негови, а явно и уловисти. Никой не те кара да дава мнения, откровено заядливи впрочем...
Troli

Мнение от Troli »

Мунчо,с теб и Павката няма смисъл да споря,защото на теория сте велики,но на практика истината я кова,аз!Не съм оплюл никого,нито неговите воблери,били те саморъчки или купешки!Зад думите ми стои истински риболов в който се мисли и анализира.Съжалявам,но никой от вас не е близо до направата на уловист воблер.Само гений би могъл да изненада и сътвори нещо по-уловисто от шестдесет годишния опит на Рапала.Влезте в час и ще разберете,че има кастинг,има и тролинг!На кастинг излизат по-дребните,пъстърва и кефал!На тролинг се ловят големите бели,щуки,сьомги и сомове.Моя риболов няма нищо общо с вашия,но знанията ми за воблерите не са кухи! :wink: :roll:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

поклон троли. :prayer: :prayer: :prayer: кой съм аз дето съм си мислил че мога да сътворя нещо в сравнение с "великия" 60 годишен опит на рапала. явно моите 4-килограмови щуки са писалки, 8-9 килограмовите ми бели са сулчици. ооооо заблудения аз. добре че има велики анализатори, които да ми посочват кое ми е мястото, че да не се възгордявам прекалено....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Troli

Мнение от Troli »

Кърца,нямам нищо против теб или воблерите ви!Всяко творение е достойно за уважение!Аз не мога да правя воблери.Не разбирам обаче,защо вие си правите собствени,при положение,че на пазара има цялото разнообразие на света!По-евтино ли ви излиза или са по-уловисти от марковите тези ваши творения?Просто ми е чудно и съм любопитен,а не търся конфликт или критика!Може пък и аз да вляза в отбора на творците!Убедете ме моля,защото съм луд по воблерите! :wink: :roll: :oops:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Просто ми е чудно и съм любопитен,а не търся конфликт или критика!
Ако беше любопитен,щеше да попиташ както всички останали как се правят тези работи.Като не търсиш конфликт или критика,защо продължаваш да чоплиш темата ? Обяснихме ти мотивите си за правенето на воблерите. Не сме се съревновавали с Рапала/ може да се окаже,че сме задминали 60-годишната им история и то само за дни/.Обясних ти лично защо не си купувам воблери. Ако всяко творение е достойно за уважение /както ти твърдиш/ какви са мотивите ти да продължаваш да мрънкаш и бърбориш глупости?!
А в колектива на творците с това твое отношение ми се струва,че никога няма да влезеш.Тебе явно те мързи ,ама много те мързи и само търсиш поводи да оправдаеш мързела си.Или просто ти е скучно ,та се чудиш къде и за какво да се закачиш във форума. Ходи за риба ,бе човек.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Сашо, ще ти го кажа следното - за последен път се обръщам към теб персонално. Значи, идеята човек да си прави сам воблерите(или мухите, блесните и т.н., та ако искаш и протеиновите топчета) е удоволствието да направиш нещо със собствените си ръце. Удовлетворението да излъжеш рибата на това, което си сътворил сам, в съответстие със своите разбирания. Които, за конкретните условия, де да знаеш, може да се окажат по обективни и успешни от тези на Рапала например...Огромно поле от виждания и вдъхновения, неповлияни от магазинната комесиализация...Айде питай пак защо...
Troli

Мнение от Troli »

Направете воблер,който да хване 10 бели риби и ще ви призная,не само аз,но и от Рапала ще ви потърсят!А,дано-искренно ви го пожелавам.Някой "Булгарин" да сте чули да работи за или в,Салмо,Страйк-про,Беркли,Рапала......и още хиляди знайни и незнайни?Аз доста чета,но не знам,не съм и чувал!Ще се радвам,ако някой от вас пробие монопола!Моята мечта е да работя в "Рапала" така,че не ме подценявайте!Регистрирах се в сайта им и ще почна да им пускам снимки и размисли от риболовът ми в България да чуя от тях на какво ниво съм и дали съм се докоснал до същината на този вид риболов!Аз съм консуматор на техните идеи.Докажете практически,защо и в какво сте по-добри!Това ще стане най-вече със снимки и обяснения!Днес направих този воблер и улових-това и това!Някой ако е добър ще го забележат!Вервайте ми!Това е моето мнение,ако ви дразни извинявайте! :oops: Не е нарочно!Спирам,но ще ви предупредя,да се вслушвате и да се помъчите да спорите с човека отсреща,защото в спора се ражда истината а не в монолога! :wink:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Troli , направи един воблер или блесна,хвани на него една риба(което не е много трудно ) и тогава продължавай с Рапалите! :wink:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

"Приятелю" Троли,ти явно си психопат.Опитах се да ти подскажа по по-заобиколен начин това ,но ти си доста вглъбен в идеите и мечтата си да работиш за Рапала. Сигурно по цял ден си представяш,че си сулка и какво би направил на нейно място.Заприлича ми на Пеньо от Биг Брадър-ще стана педал,та ще стана. Той успя ама ти надали. Не си и няма да станеш известен.Дървени философи като теб-дал господ.Дори и Рапала трябва да го знаят.Може и да си голям сулкоубиец,не знам и няма да го науча,защото никога не бих отишъл на риболов с теб.Риболова и всички дейности с вързани с него/воблеростроенето/ са удоволствие за нас , а не самоцел или единственото нещо в живота ни.
Истината е , че никой от нас няма твоите амбиции.Ние /да ме извиниш Кърца , че те намесвам/ сме хора , които са си навили на масрафите и които са си изкарали ръцете от задника ,та сме решили да направим нещо за себе си,с абсолютно некомерсиални цели.Това , че сме показали направеното от нас е желанието ни не да се хвалим /а защо не и това/, а да споделим опита си , което е и основната идея на този форум.Ако имаш конкретни идеи как можеш да ни помогнеш в изработката,дай ни ги .Ако ли не /което е по-вероятното/ спри и си седни на задника. Никой не го е еня къде искаш да работиш и колко го искаш. Не е и това начина да бъдеш забелязан.
Troli

Мнение от Troli »

Да го духат бедните!Доста бедни душици има в България! :evil: :twisted: Евала Маранзика,че не си от тях!Точно това ми трябваше,стимул! :wink: Кратко и ясно ще се пробвам с твоя съвет! :wink: Аз съм Троли,а Пеньо си е ЧуруликПеньо!Сам се е кръстил,да си носи кръста срам,не срам!Явно съм му бръкнал некъде,за това ми налита!Спирам! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”