Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Има ли начин за справяне с дебили?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Има ли начин за справяне с дебили?
Предполагам сюжетът е познат на повечето, живеещи в блокове - дебили, които бичат силна музика.
Един етаж над мен има олигофрен - тийнейджър, който без да има проблеми със слуха, набримчва яко фолк ритми....при мен всичко вибрира, чува се едно постоянно дум-дум и т.н.
След 22 часа педалчето спира музиката, ама мен к'во ме бърка т'ва, искам да си почивам и преди 22 часа, НЕ искам да му слушам тъпата музика, аз не го тормозя с моята!
Ако беше комшията под мен, начин има....веднъж сложих 7 колони насочени към пода и го заглуших....казах му, че следващия път пак ще пусна музиката, ама ще си ида за 3 дни на село, та засега нямам проблем с него, ама говедото през 1 етаж над мен к'во да го правя?!
Родителите му са кухарки като него, направих забележка на баща му, а той ми разправя "к'во да го правя детето, слуша му се музика, пък уредбата му е силна" и т.н.
Решение със саморазправа не мога да приема, 'щото после ще четете по вестниците "Мъж от Видин е задържан за убийство на свои съседи. Причината е силната музиката."
Има ли институция, закон, наредба - нещо или някой към когото да се обърна?
Вие как решавате такива проблеми.....с думи?....думи като "бухалка", "бокс", "Молотов" и т.н., или...?
Един етаж над мен има олигофрен - тийнейджър, който без да има проблеми със слуха, набримчва яко фолк ритми....при мен всичко вибрира, чува се едно постоянно дум-дум и т.н.
След 22 часа педалчето спира музиката, ама мен к'во ме бърка т'ва, искам да си почивам и преди 22 часа, НЕ искам да му слушам тъпата музика, аз не го тормозя с моята!
Ако беше комшията под мен, начин има....веднъж сложих 7 колони насочени към пода и го заглуших....казах му, че следващия път пак ще пусна музиката, ама ще си ида за 3 дни на село, та засега нямам проблем с него, ама говедото през 1 етаж над мен к'во да го правя?!
Родителите му са кухарки като него, направих забележка на баща му, а той ми разправя "к'во да го правя детето, слуша му се музика, пък уредбата му е силна" и т.н.
Решение със саморазправа не мога да приема, 'щото после ще четете по вестниците "Мъж от Видин е задържан за убийство на свои съседи. Причината е силната музиката."
Има ли институция, закон, наредба - нещо или някой към когото да се обърна?
Вие как решавате такива проблеми.....с думи?....думи като "бухалка", "бокс", "Молотов" и т.н., или...?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Има ли начин за справяне с дебили?
Като спре да е тийн, ще му мине, ще трябва да потърпиш 3-4 годинки, друг вариант освен боя няма 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Vlado_852
- разбира нещата

Годзи, пробвай с димки и пиратки ако са ти останали от къртиците... 
- koda33
- разбира нещата

Пробвай да направиш общо събрание на входа , сигурно не си само ти недоволен , мисля че ако го вкраш този проблем в дневния ред и зе запише в протокола от събрането ,общината ще ти обърне внимание.Успех.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Слушай сега
Пробвано е работи
Ако се осъзнае ще почне поне рок да пуска....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч

Колега има един вариант много го обмислях......доло нА 1 етаж има 1 голямо табло с електромери искаш ключа от домоуправителя за да си видиш електромера и отиваш и си изваждаш дубликат......след това когато се пребираш развиваш бушоните на момчето и така ще е 1 седмица.......ще си продаде УРЕДБАТА.

- Павел Иванов

Купи си къща и ни съ занимай с глюпости 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata

Хех....май и аз ще забегна като къртиците.....
Домоуправителят и бащата на педалчето са служители на меееверето, така че полЮцията няма да им направи нищо....
Кофтито е, че не нарушава нощната тишина, т.е. в интервала 22 - 06 и 14 - 16 не пуска музика, ама аз искам ТИШИНА и през другото време!
Ето как човек влиза в затвора, а друг - в гроба......

Всъщност....ъъъ....е, то таблата са си на всеки етаж.....сиреч техния бушон си е в таблото на техния етаж....и едва ли домоуправителя има ключове за всички табла...
.....или той май е един универсален, ? 
Домоуправителят и бащата на педалчето са служители на меееверето, така че полЮцията няма да им направи нищо....
Кофтито е, че не нарушава нощната тишина, т.е. в интервала 22 - 06 и 14 - 16 не пуска музика, ама аз искам ТИШИНА и през другото време!
Ето как човек влиза в затвора, а друг - в гроба......
Това за таблото е вариант, ама как ще разбера кой е техния бушон?Ivo_Ivanov написа:Колега има един вариант много го обмислях......доло нА 1 етаж има 1 голямо табло с електромери искаш ключа от домоуправителя за да си видиш електромера и отиваш и си изваждаш дубликат......след това когато се пребираш развиваш бушоните на момчето и така ще е 1 седмица.......ще си продаде УРЕДБАТА.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност....ъъъ....е, то таблата са си на всеки етаж.....сиреч техния бушон си е в таблото на техния етаж....и едва ли домоуправителя има ключове за всички табла...

- koda33
- разбира нещата

Проба-грешка ))))))))GODzillata написа:Хех....май и аз ще забегна като къртиците.....![]()
Това за таблото е вариант, ама как ще разбера кой е техния бушон?
Георги Стефанов
- GODzillata

Има ли електричари тук?
Мога ли с електрошок да му пусна 50 киловолта през бушоните, та да му изгори уредбата?
Мога ли с електрошок да му пусна 50 киловолта през бушоните, та да му изгори уредбата?

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Добре бе що не пробваш моя вариант на 30та минута проработва!!!
ти си знаеш де... щом ти харесва чалгата в 10 сутринта 
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
- mitiogt
- ще става разбирач

Абе оставете младите да се забавляват , всеки е бил млад и .... , не забравяйте какви сте ги вършили и вие преди да се збабичосате. В блок е кофти колега , ама ако не слушаш на момчето музиката ще слушаш на някой друг хъркането и пърденето .
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- GODzillata

AL KAPONE написа:Добре бе що не пробваш моя вариант на 30та минута проработва!!!ти си знаеш де... щом ти харесва чалгата в 10 сутринта
Tова го започвам още утре!
Ама катилът няма да знае откъде му е дошло и едва ли ще го свърже с музиката....освен това неговата е лесна, само ще си спре жи си ема....тъкмо няма да му пречи да озвучава квартала.

-
INCUBUS
- кандидат преподавател

Годзи,търпение и пак търпение,ако ще, почни да се занимаваш с мантри и медитация по време на фолк-джангъра.Не си ти човека,който на тези години трябва да става клиент на "колегите"ми,че и да бъде издържан /с осигурен пълен пансион/ от Управление "Места за лишаване от свобода".Другият вариант е да прекарваш повече от времето до 22.00 часа навън,като си почиваш по кръчми,разходки и пр.приятни места.Сърбал съм я тази попара-аз съм на първия етаж,на втория точно над главата ми живееше един Петко.В периода между 17-тата и 22-рата си година ми взе здравето /през периода 1994-2000 год./с Георги Станчев.Имаше такъв певец /бивш вокал на "Диана Експрес"/с един педалски глас,които издаде няколко самостоятелни албума естрадна музика с тънко блеене и виене.Ама не само го изтърпях,без да му направя нещо увреждащо и незаконно,ами и аз се закалих
Пък келемето израстна увлечението си,ожени се,премести се и даже стана граничен полицай -служи и до сега като бивш сержант /така и не съм им запомнил новите чинове,нали ги девоенизираха
/.Не е лош варианта и на Ал,става и това с таблото - няма аз да те уча как се подбира и пригажда ключ за там без свидетели и без да се оставят отпечатъци...
- orion30
- разбира нещата

Варианта с ел таблото не върви. Нямаш право да му спираш тока. Пак ти си виновен. Можеш да го го гониш за часовете 14:00 до 16:00. Също няма право да пуска музика. Това последното се оплакваш на домоуправителя и на общото събрание. Вариант е да му купиш слушалки за рожденния ден да си надува само неговата глава, ама като ги знам чалгарите какви са кухи. Чувстват задължение да пускат тъпата си музика да я слушат всички. Пък и щом и баща му е тъпак още по зле. Аз успях да изгоня едни наематели чалгари над мен, ама съм и домоуправител, пък и ония вдигаха шум и след 10:00 и стана лесно с полицията. Спирал съм им и тока, но само аз имам ключ за таблото но по принцип е незаконно. Но и по принцип ако им спреш тока те няма на кого да се оплачат. Полицията с ток не се занимава, а енергото отговаря до разпределителната касета на блока. Така го поставяш в твоето положение да няма на кого да се оплаче.
Много ти е неприятен проблема изпитал съм го неведнъж.
Много ти е неприятен проблема изпитал съм го неведнъж.