Има ли начин за справяне с дебили?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Има ли начин за справяне с дебили?

Мнение от GODzillata »

Предполагам сюжетът е познат на повечето, живеещи в блокове - дебили, които бичат силна музика.
Един етаж над мен има олигофрен - тийнейджър, който без да има проблеми със слуха, набримчва яко фолк ритми....при мен всичко вибрира, чува се едно постоянно дум-дум и т.н.
След 22 часа педалчето спира музиката, ама мен к'во ме бърка т'ва, искам да си почивам и преди 22 часа, НЕ искам да му слушам тъпата музика, аз не го тормозя с моята!

Ако беше комшията под мен, начин има....веднъж сложих 7 колони насочени към пода и го заглуших....казах му, че следващия път пак ще пусна музиката, ама ще си ида за 3 дни на село, та засега нямам проблем с него, ама говедото през 1 етаж над мен к'во да го правя?! :roll:

Родителите му са кухарки като него, направих забележка на баща му, а той ми разправя "к'во да го правя детето, слуша му се музика, пък уредбата му е силна" и т.н.

Решение със саморазправа не мога да приема, 'щото после ще четете по вестниците "Мъж от Видин е задържан за убийство на свои съседи. Причината е силната музиката."

Има ли институция, закон, наредба - нещо или някой към когото да се обърна? :roll: :evil:
Вие как решавате такива проблеми.....с думи?....думи като "бухалка", "бокс", "Молотов" и т.н., или...? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Re: Има ли начин за справяне с дебили?

Мнение от topsoft »

Като спре да е тийн, ще му мине, ще трябва да потърпиш 3-4 годинки, друг вариант освен боя няма :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Годзи, пробвай с димки и пиратки ако са ти останали от къртиците... :lol:
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

Пробвай да направиш общо събрание на входа , сигурно не си само ти недоволен , мисля че ако го вкраш този проблем в дневния ред и зе запише в протокола от събрането ,общината ще ти обърне внимание.Успех.
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:D Ей цял живот еби учи... :D
Слушай сега :D Качваш адреса имената и тлефона на Тинейджъра в ГЕЙ сайт! Говоря ти сериозно! :D И почват да му звънят педерали и обратни от всякъде.... ще избяга на село да се покрие или при приятели абе ще се изнесе... 101% :wink:
Пробвано е работи :D и ти чист и той ебан...
Ако се осъзнае ще почне поне рок да пуска.... :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Колега има един вариант много го обмислях......доло нА 1 етаж има 1 голямо табло с електромери искаш ключа от домоуправителя за да си видиш електромера и отиваш и си изваждаш дубликат......след това когато се пребираш развиваш бушоните на момчето и така ще е 1 седмица.......ще си продаде УРЕДБАТА. :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Купи си къща и ни съ занимай с глюпости :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Хех....май и аз ще забегна като къртиците..... :lol:

Домоуправителят и бащата на педалчето са служители на меееверето, така че полЮцията няма да им направи нищо.... :evil:
Кофтито е, че не нарушава нощната тишина, т.е. в интервала 22 - 06 и 14 - 16 не пуска музика, ама аз искам ТИШИНА и през другото време!

Ето как човек влиза в затвора, а друг - в гроба...... :evil: :evil: :evil:

Ivo_Ivanov написа:Колега има един вариант много го обмислях......доло нА 1 етаж има 1 голямо табло с електромери искаш ключа от домоуправителя за да си видиш електромера и отиваш и си изваждаш дубликат......след това когато се пребираш развиваш бушоните на момчето и така ще е 1 седмица.......ще си продаде УРЕДБАТА. :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Това за таблото е вариант, ама как ще разбера кой е техния бушон? :roll:
Всъщност....ъъъ....е, то таблата са си на всеки етаж.....сиреч техния бушон си е в таблото на техния етаж....и едва ли домоуправителя има ключове за всички табла... :roll: .....или той май е един универсален, ? :roll:
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

GODzillata написа:Хех....май и аз ще забегна като къртиците..... :lol:

Това за таблото е вариант, ама как ще разбера кой е техния бушон? :roll:
Проба-грешка ))))))))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Има ли електричари тук? :roll:

Мога ли с електрошок да му пусна 50 киловолта през бушоните, та да му изгори уредбата? :roll:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Добре бе що не пробваш моя вариант на 30та минута проработва!!! :idea: ти си знаеш де... щом ти харесва чалгата в 10 сутринта :D
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

Абе оставете младите да се забавляват , всеки е бил млад и .... , не забравяйте какви сте ги вършили и вие преди да се збабичосате. В блок е кофти колега , ама ако не слушаш на момчето музиката ще слушаш на някой друг хъркането и пърденето .
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

AL KAPONE написа:Добре бе що не пробваш моя вариант на 30та минута проработва!!! :idea: ти си знаеш де... щом ти харесва чалгата в 10 сутринта :D

Tова го започвам още утре! :smt023
Ама катилът няма да знае откъде му е дошло и едва ли ще го свърже с музиката....освен това неговата е лесна, само ще си спре жи си ема....тъкмо няма да му пречи да озвучава квартала. :evil:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Годзи,търпение и пак търпение,ако ще, почни да се занимаваш с мантри и медитация по време на фолк-джангъра.Не си ти човека,който на тези години трябва да става клиент на "колегите"ми,че и да бъде издържан /с осигурен пълен пансион/ от Управление "Места за лишаване от свобода".Другият вариант е да прекарваш повече от времето до 22.00 часа навън,като си почиваш по кръчми,разходки и пр.приятни места.Сърбал съм я тази попара-аз съм на първия етаж,на втория точно над главата ми живееше един Петко.В периода между 17-тата и 22-рата си година ми взе здравето /през периода 1994-2000 год./с Георги Станчев.Имаше такъв певец /бивш вокал на "Диана Експрес"/с един педалски глас,които издаде няколко самостоятелни албума естрадна музика с тънко блеене и виене.Ама не само го изтърпях,без да му направя нещо увреждащо и незаконно,ами и аз се закалих :) Пък келемето израстна увлечението си,ожени се,премести се и даже стана граничен полицай -служи и до сега като бивш сержант /така и не съм им запомнил новите чинове,нали ги девоенизираха :lol: /.Не е лош варианта и на Ал,става и това с таблото - няма аз да те уча как се подбира и пригажда ключ за там без свидетели и без да се оставят отпечатъци...
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Варианта с ел таблото не върви. Нямаш право да му спираш тока. Пак ти си виновен. Можеш да го го гониш за часовете 14:00 до 16:00. Също няма право да пуска музика. Това последното се оплакваш на домоуправителя и на общото събрание. Вариант е да му купиш слушалки за рожденния ден да си надува само неговата глава, ама като ги знам чалгарите какви са кухи. Чувстват задължение да пускат тъпата си музика да я слушат всички. Пък и щом и баща му е тъпак още по зле. Аз успях да изгоня едни наематели чалгари над мен, ама съм и домоуправител, пък и ония вдигаха шум и след 10:00 и стана лесно с полицията. Спирал съм им и тока, но само аз имам ключ за таблото но по принцип е незаконно. Но и по принцип ако им спреш тока те няма на кого да се оплачат. Полицията с ток не се занимава, а енергото отговаря до разпределителната касета на блока. Така го поставяш в твоето положение да няма на кого да се оплаче.
Много ти е неприятен проблема изпитал съм го неведнъж. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”