Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Петнисти Хиени
- каридата
- учете се от него
Петнисти Хиени
В неделния ден нямах някакъв предарителен план,бях и някакси изморен от изминалата работна седмица и съботното пътуване и зарибяване и реших да си легна апък в неделя когато стата ,стана.Обаче се излюпих в 6.20,отпочинал и готов за нови преживявания.Организирах се и след половин час пътувах към необятните земи на Странджа.Нагласих такъма и тръгнах по реката,и както най-мразя още на първото читаво място имах удър но рибата се откачи,това съм забелязъл че ми носи нещастие.И така и стана ,минах през участък в който имах доста почуквания и нито една закачена риба.В последствие установих че едното жило на блесната е фабрично дефектно и я смених с друга.Нещата се промениха почти веднага.Ковнах първата принцеса

И после обратно в реката

на един доста добър бързей след доста подмятания изкочи мерна риба и докато се занимавах да я снимам,рибката изкара характер и се откачи до брега,но аз съм хиена и пак успях да я снимам.

Риболова си продълци с пълна пара и неосетно минахах километър след километър.Но и рибките имаха вина за това.

А реката и природата около нея омайвахас красота и минаването на маршрута беше като детска песен особено когато излизише и по някоя друга рибка.

Всички си тръгваха с пожелание за нови срещи.

Дори разписах едно воблерче от мойте окето до сега имаше костур и няколко клена.

Равносметката:
Десетина рибки на куката хванати предимно на блесна мапсо власон,мапсо редер,алба няяква и една самоделка воблерче.Още толкова почуквания,откачания и проследявания на риби някой от който доста прилични и хитри съответно.До тук прекрасно,бях повече от доволен от изминалия ден,но захласен в риболова се оказа че съм минал около 6 км в едната посока и връщането хич не беше приятно,в двете посоки километража набъбна доста,накаде около 12-13 км.Ама нали кефа цена нямал

И после обратно в реката

на един доста добър бързей след доста подмятания изкочи мерна риба и докато се занимавах да я снимам,рибката изкара характер и се откачи до брега,но аз съм хиена и пак успях да я снимам.

Риболова си продълци с пълна пара и неосетно минахах километър след километър.Но и рибките имаха вина за това.

А реката и природата около нея омайвахас красота и минаването на маршрута беше като детска песен особено когато излизише и по някоя друга рибка.

Всички си тръгваха с пожелание за нови срещи.

Дори разписах едно воблерче от мойте окето до сега имаше костур и няколко клена.

Равносметката:
Десетина рибки на куката хванати предимно на блесна мапсо власон,мапсо редер,алба няяква и една самоделка воблерче.Още толкова почуквания,откачания и проследявания на риби някой от който доста прилични и хитри съответно.До тук прекрасно,бях повече от доволен от изминалия ден,но захласен в риболова се оказа че съм минал около 6 км в едната посока и връщането хич не беше приятно,в двете посоки километража набъбна доста,накаде около 12-13 км.Ама нали кефа цена нямал

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- koda33
- разбира нещата
Re: Петнисти Хиени

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Отново перфектен.
Абе с една дума -накаридил си се
Абе с една дума -накаридил си се

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Те тука е истината,ма вий с брат си се Надкаридвате май...Ама нали кефа цена нямал
Много поздрави и все така да ни радвате с вашите успехи.

Аз там съм пораснал...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Респект друже 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- antivik
- кандидат преподавател
Поклон за хубавия излет и хубавите снимки, голям кеф като ги гледа човек, какъв ли ще е да си на мястото
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- ще става разбирач
Красотата си е заслужавала ходенето 

-
- сериозен играч
Браво Коце! Ти си наш'та гордост!
Тук с с пълна сила важи максимата не който ходи хваща, а който ходи и може само той хваща 
Респект приятелю!

Респект приятелю!
Последно промяна от Koleff на Вто Май 31, 2011 8:27 am, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Коце, душа нямаш направо ... иде ми да обърна бюрото пред себе си направо ...
Трябва да измислим някакви по-интересни суперлативи, че каквото и да кажа май все бледнее, просто невероятно!
Трябва да измислим някакви по-интересни суперлативи, че каквото и да кажа май все бледнее, просто невероятно!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;