Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Има ли начин за справяне с дебили?
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Re: Има ли начин за справяне с дебили?
Ква църква бре Господ високо Цар далеко...КИРО написа:КиреЕЕ,Киреее - като гледам те е нападнал каръка нещо в последно време.
Отиди на църква и запали най-дебелата свещ,белким ти тръгне.
Павката ти даде един съвет ( аз по този начин се отървах от такива дандании ),
ама си е сложна гимнастика.
От проблемите не трябва да се бяга а да се изправиш срещу тях! Лесно е да кажеш мести се бягай в къща, но това ли е начина? Може да се мести, но когато е победител! Инак не става...D
Непукизъм и масова лумпенизация, цяло едно поколение остава в историята като чалга зависими...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Колегата по-горе каза че по закон е 70 децибела.При теб предполагам е доста повече.Все пак в закона е записано не само времето в което се пуска музика, а и нейната сила.Някой ако реши да си сложи 10 киловата колони и надуе музиката, много важно че ги изключвал след 22 часа.Те всички около него ще се побъркат.Аз също имам проблеми с едни идиотчета, но е само лятото, но за сметка на това ме тормозят 24 часа.Примерно набичат музиката след 3 часа през нощта за 10 минути докато дойдат полицаите и после я спират, след това в 5 пак и така.Обаче тая година няма да ги остава.
Колегата @AL KAPONE ви даде най-мъдрия и ефикасен начин!Стига сте "надували" словестната музика,ами действайте !!!l14o написа:........Аз също имам проблеми с едни идиотчета, но е само лятото, но за сметка на това ме тормозят 24 часа.Примерно набичат музиката след 3 часа през нощта за 10 минути докато дойдат полицаите и после я спират, след това в 5 пак и така.Обаче тая година няма да ги остава.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- трапера
- сериозен играч

Прочетох досега много разнородни мнения и предложения.Да кажа аз как се справих!
На етажа,срещу мен живееше едно копеленце (буквално),пълен боклук и асоциален тип.Редовно си слушаше музика силно,но аз не му обръщах много внимание-тогава свирех в рок група и джангъра не ме бъркаше. Но един път копеленцето реши да прави някакъв купон-озвучаването му беше с тонколони VERMONA,от тия с които свиреха по кръчмите едно време,горе-долу големи колкото перална машна.На всичко отгоре бяха изкарали едната на балкона-да може целия квартал да слуша! Тогава NIRVANA & Kurt Kobain бяха в апогея си и засилването срещу стена и скачането с два крака срещу нея беше нещо като танц. А аз имах вече една чаша, паднала от секцията.
Та,звъня им на вратата човешки-"Ако може лееко да намалите и ще съм ви благодарен,ако не скачате и по стената...!?" Ефект-НУЛА.
Втори път звъня-"Момчета нали ви помолих нещо,защо трябва да звъня в полицията?" Ефект-НУЛА.
Трети път звъня направо в полицията-така и така е положението-"Господине,преди 22.00часа,не можем нищо да направим,ПОМОЛЕТЕ съседа си....."
Четвърти път-звъня пак на полицаите-"Добър вечер,пак съм аз от адрес.....обаждам се за силната музика..." "Абе стига си ни занимавал с глупости"-тряяс слушалката. Ефект-НУЛА.
Изпуших една цигара,обмисляйки план за действие. И реших. Половинка спирт,спринцофка и клечка кибрит-неочаквано добра комбинация!
(За всеки случай си напълних две кофи с вода)
Малко спирт в патрона на бравата,обиилно полях вратата и драас
Изчаках да се запали вратата хубаво и със "звънене на пожар" и шутове,купонджиите излязоха-първите двама отнесоха светкавично юмруци,а третия(домакина) получи "глава"в носа си.-"какво правите бе майка ви да е.а,марш от тук,че ще ви пребия...
...
..."
И така,купона свърши.(появиха се и съседи също неодобряващи това музикално мероприятие
ей,ще подпали блока тоз бандит
)
Повече от този апартамент нямаше шумове!!!
А,аз по принцип съм много спокоен човек.
На етажа,срещу мен живееше едно копеленце (буквално),пълен боклук и асоциален тип.Редовно си слушаше музика силно,но аз не му обръщах много внимание-тогава свирех в рок група и джангъра не ме бъркаше. Но един път копеленцето реши да прави някакъв купон-озвучаването му беше с тонколони VERMONA,от тия с които свиреха по кръчмите едно време,горе-долу големи колкото перална машна.На всичко отгоре бяха изкарали едната на балкона-да може целия квартал да слуша! Тогава NIRVANA & Kurt Kobain бяха в апогея си и засилването срещу стена и скачането с два крака срещу нея беше нещо като танц. А аз имах вече една чаша, паднала от секцията.
Та,звъня им на вратата човешки-"Ако може лееко да намалите и ще съм ви благодарен,ако не скачате и по стената...!?" Ефект-НУЛА.
Втори път звъня-"Момчета нали ви помолих нещо,защо трябва да звъня в полицията?" Ефект-НУЛА.
Трети път звъня направо в полицията-така и така е положението-"Господине,преди 22.00часа,не можем нищо да направим,ПОМОЛЕТЕ съседа си....."
Четвърти път-звъня пак на полицаите-"Добър вечер,пак съм аз от адрес.....обаждам се за силната музика..." "Абе стига си ни занимавал с глупости"-тряяс слушалката. Ефект-НУЛА.
Изпуших една цигара,обмисляйки план за действие. И реших. Половинка спирт,спринцофка и клечка кибрит-неочаквано добра комбинация!
(За всеки случай си напълних две кофи с вода)
Малко спирт в патрона на бравата,обиилно полях вратата и драас
Изчаках да се запали вратата хубаво и със "звънене на пожар" и шутове,купонджиите излязоха-първите двама отнесоха светкавично юмруци,а третия(домакина) получи "глава"в носа си.-"какво правите бе майка ви да е.а,марш от тук,че ще ви пребия...
И така,купона свърши.(появиха се и съседи също неодобряващи това музикално мероприятие
Повече от този апартамент нямаше шумове!!!
А,аз по принцип съм много спокоен човек.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
При мен не става въпрос за апартамент, а за така наречена "гъба".Нито ги познавам кои са нито им знам номерата на телефоните.Плюс това постоянно се сменят, а и не са само от мъжки пол.Телескоп написа:Колегата @AL KAPONE ви даде най-мъдрия и ефикасен начин!Стига сте "надували" словестната музика,ами действайте !!!
До сега ми беше чудно- защо на колегата ника му е Трапера,а аватара/в съзвучие с ника/ !? Ама сега вече ми стана ясно!трапера написа:Прочетох досега много разнородни мнения и предложения.Да кажа аз как се справих!.................................................................................
Повече от този апартамент нямаше шумове!!!...........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
snegk
- и господ не е толокова добър

Моя комшия ми дигаше гюрултия. Една сутрин в три часа му хвърлих няколко пиратки на терасата, от тогава се съобразява малко
Това с побоища и др. е меко казано, глупаво, защото може да отнесеш бухалката ти 
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- orion30
- разбира нещата

РАЗДЕЛ IV
ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД В ЖИЛИЩНИ СГРАДИ
И В УРЕГУЛИРАНИ ПОЗЕМЛЕНИ ИМОТИ
Чл. 12. В жилищните сгради, в урегулираните поземлени имоти и дворове се забранява в часове извън интервала от 08.00 ч. до 14.00 ч. и от 16.00 ч. до 20.00 ч:
т.3. Използването на озвучителна техника с висока звукова мощност, репетициите на музикални състави и музикална преподавателска дейност без осигуряване на ефикасни обезшумителни мерки;
Глоба в размер: от 50 до 100 лв.
Дотук можеш да го гониш само в определените часове
РАЗДЕЛ II
ОПАЗВАНЕ И ОСИГУРЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД
чл.16. Използването на озвучителна техника, включително и за религиозни цели, ако озвучителните тела са разположени на открито, когато не е получено разрешение, когато не е получено разрешение от Кмета на Община Варна.
Глоба в размер от 100 - 500лв.
Това последното важи ако са му тонкоплоните на открито
Конкретно горецитираната наредба е за община Варна, но предполагам че за вашата община е сходна или дори еднаква.
Викай полицията и им навирай двата ЧЛЕНА в лицето и да си вършат работата.
Ако не ти помогнат го причакай някъде натъмно това "лайненце" и го стисни за врата но без да му оставяш белези или синини, но достатъчно силно за да му държи влага. На разбираем език му обясни причината за физическото му страдание.
Може да те гони по член 130 от НК.
Чл. 130. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който причини другиму разстройство на здравето, извън случаите на чл. 128 и 129, се наказва за лека телесна повреда с лишаване от свобода до две години или с пробация.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., попр. - ДВ, бр. 31 от 1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) За лека телесна повреда, изразяваща се в причиняване на болка или страдание без разстройство на здравето, наказанието е лишаване от свобода до шест месеца или пробация, или глоба от сто до триста лева.
(3) Ако в случаите на предходните алинеи пострадалият е отвърнал веднага на дееца със също такава телесна повреда, съдът може да освободи и двамата от наказание.
Липсата на свидетели и белези без които няма да му издадът медицинско го поставя в твоето положение тоест:"ОПЛАЧИ СЕ НА ДУХОВНО ЛИЦЕ ОТ АРМЕНСКИ ПРОИЗХОД" или кратко казано арменския поп.
Освен това член 130 се доказва по частен път, тоест прокурора ще прекрати делото и ще прехвърли топката на пострадалия чалгослушател.
А ти си чист като утринна роса.
ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД В ЖИЛИЩНИ СГРАДИ
И В УРЕГУЛИРАНИ ПОЗЕМЛЕНИ ИМОТИ
Чл. 12. В жилищните сгради, в урегулираните поземлени имоти и дворове се забранява в часове извън интервала от 08.00 ч. до 14.00 ч. и от 16.00 ч. до 20.00 ч:
т.3. Използването на озвучителна техника с висока звукова мощност, репетициите на музикални състави и музикална преподавателска дейност без осигуряване на ефикасни обезшумителни мерки;
Глоба в размер: от 50 до 100 лв.
Дотук можеш да го гониш само в определените часове
РАЗДЕЛ II
ОПАЗВАНЕ И ОСИГУРЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД
чл.16. Използването на озвучителна техника, включително и за религиозни цели, ако озвучителните тела са разположени на открито, когато не е получено разрешение, когато не е получено разрешение от Кмета на Община Варна.
Глоба в размер от 100 - 500лв.
Това последното важи ако са му тонкоплоните на открито
Конкретно горецитираната наредба е за община Варна, но предполагам че за вашата община е сходна или дори еднаква.
Викай полицията и им навирай двата ЧЛЕНА в лицето и да си вършат работата.
Ако не ти помогнат го причакай някъде натъмно това "лайненце" и го стисни за врата но без да му оставяш белези или синини, но достатъчно силно за да му държи влага. На разбираем език му обясни причината за физическото му страдание.
Може да те гони по член 130 от НК.
Чл. 130. (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който причини другиму разстройство на здравето, извън случаите на чл. 128 и 129, се наказва за лека телесна повреда с лишаване от свобода до две години или с пробация.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., попр. - ДВ, бр. 31 от 1982 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) За лека телесна повреда, изразяваща се в причиняване на болка или страдание без разстройство на здравето, наказанието е лишаване от свобода до шест месеца или пробация, или глоба от сто до триста лева.
(3) Ако в случаите на предходните алинеи пострадалият е отвърнал веднага на дееца със също такава телесна повреда, съдът може да освободи и двамата от наказание.
Липсата на свидетели и белези без които няма да му издадът медицинско го поставя в твоето положение тоест:"ОПЛАЧИ СЕ НА ДУХОВНО ЛИЦЕ ОТ АРМЕНСКИ ПРОИЗХОД" или кратко казано арменския поп.
Освен това член 130 се доказва по частен път, тоест прокурора ще прекрати делото и ще прехвърли топката на пострадалия чалгослушател.
А ти си чист като утринна роса.
Последно промяна от orion30 на Вто Май 31, 2011 2:10 pm, променено общо 1 път.
- mitiogt
- ще става разбирач

Абе събраха се няколко сцениря за продължението на рамбо , но най - добре да го убие и изгори трупа , така ще си направи трупно брашно за захранки и няма да има никакви улики - няма труп - няма съд 
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
- GODzillata

Мда....и после що сме били шибана държава, и що хамериканците са по-добре от нас...
К'во излиза, че дебилът може да тормози цял блок извън т.нар. часове за почивка.
За саморазправа и дума не може да иде реч, но за разни мизерийки съм навит.
К'во излиза, че дебилът може да тормози цял блок извън т.нар. часове за почивка.
За саморазправа и дума не може да иде реч, но за разни мизерийки съм навит.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- трапера
- сериозен играч

Това малко наподобява на историята на един народ,който търпял 500 години преди да се освести.....snegk написа:..... Това с побоища и др. е меко казано, глупаво, защото може да отнесеш бухалката ти
Не,че после цъфнал и завързал,ама това вече едруга тема.
То всичко опира до манталитета на хората. И до това,да знаеш със сигурност,че като нарушаваш правилата ядеш дървото! Тук,където живея в момента може би 75% от хората живеят под наем.Никой не си позволява да вдига гюрултия вечер,достатъчно е някой съсед да звънне на полицаите-идват винаги.Домоуправителя прави предупреждение,при третото такова купонджиите напускат жилището-прекратява им се договора(има такава клауза).
Тук да си намериш изгодно жилище ти трябва ПОНЕ месец търсене и свободни около 2000€,които да оставиш като депозит (2 до 4 вноски за наем)!!!
Живеем до едно общежитие на BMW,населявано от младежи на видима възраст 20-25год. Няколко пъти ги засичам правят си шумни купони (наблягат на пеене отколкото да слушат музика) но след 22.00-всичко утихва.Гледам,че се изнасят навън да си дивеят на воля!
Защо ли
В БГ,като сме се събирали у нас винаги гледам да не вдигам голяма гюрултия,а и какъв е смисъла да се надвикваш с музиката?-само да ме боли гласа(освен главата)
Както писах,аз съм спокоен човек.Но като гръмне баланса,при все,че са взети предохранителни мерки-(нормален разговор,осведомяване на органите на реда),тогава???
Явно това е военна зона и всеки води битка според възможностите си-артилерийски огън,ръкопашни схватки т.н.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
snegk

Траперче, в Интернет е много лесно, виждал съм всякакви, но в реалния живот малко друго гледат на нещата.Също има и други, които не можеш да видиш и два реда написани, но в действителност могат да ти резнат главата. Само се моля, някой като теб да не ми пали вратата, че имам детенце и неща да лежа в затвора, но ако се наложи... 
- трапера
- сериозен играч

Не изглеждаш като човек,заслужаващ да му бъде запалена вратата
Отивам на работа,утре ще следя дискусиите!Чао от мен и наздраве
Още малко остана и някой като ви вдига врява-газ към гьола на палатка
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
snegk

И като отидеш на язовира, там компания чалгаджии, тогава трябва калашник

-
INCUBUS
- кандидат преподавател

Това за язовира разклонява темата и ще стане безкрайна.
Ай да не почваме,че издадем ли си незаконните арсенали,ония некадърници и лайнари от т.нар."специални служби",веднага ще си измислят работа и ще поискат увеличение на бюджета