Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Благодарско,след час съм вътре.
И без това натам мислех да пробвам.
Довечера доклада.
Довечера доклада.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Чакаме с нетърпение, да кажеш, какво е станало.КИРО написа:Благодарско,след час съм вътре.
Довечера доклада.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Ми аз бях там (без лотка) огледах от Почивка до Нои нямаше и една лодка (около 17.30-18.00 ч.)Кои ги пуска тези измислици ??? Нека само хора влезли с лодка и ловили риба само такива да пишат , а не някои чул-недочул и хаиде да пиша , че да се направя на компетентен.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- smel1968
- ще става разбирач
Не знам какви лодки си гледал и къде?Моят човек излезе с 4 кила сафрид в 18 часа.Бяхме поне 7-8 човека под моста когато спря да ми покаже рибата-всички я видяха.Опитвам се да дам навременна и точна информация,нали всеки това иска?Ако не бях на работа и аз щях да съм вътре но уви-поне точно и навреме ми казват къде какво има.---От Почивка до НОЙ няма нищо общо с мястото което съм описал-ТИМ-аджийските къщи са след плажа на Фичоза /м/у Ветеран и Черноморец/-ако някой не познава местата.От морето се виждат 4 хубави вили на брега на морето-има и малко мостч във водата.
Последно промяна от smel1968 на Вто Май 31, 2011 9:41 pm, променено общо 1 път.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- paynera
- вече хвърля и на тежко
В коя зона точно е бил , защото срещу къщите на тимаджиите (около почивка) в 18.00 нямаше и една лодка никъде от почивка до нои.smel1968 написа:Не знам какви лодки си гледал и къде?Моят човек излезе с 4 кила сафрид в 18 часа.Бяхме поне 7-8 човека под моста когато спря да ми покаже рибата-всички я видяха.Опитвам се да дам навременна и точна информация,нали всеки това иска?Ако не бях на работа и аз щях да съм вътре но уви-поне точно и навреме ми казват къде какво има.
Днес пред хотел НОЙ от лодка по кило сафрид на човек между 18:30 и 20:30, рибата идва към Варна
За което ти благодаряsmel1968 написа:Опитвам се да дам навременна и точна информация,нали всеки това иска?

- КИРО
- Обратна връзка:
Пайнер,като не познаваш местата,и като не четеш правилно - не обиждай колегите.paynera написа:В коя зона точно е бил , защото срещу къщите на тимаджиите (около почивка) в 18.00 нямаше и една лодка никъде от почивка до нои.smel1968 написа:Не знам какви лодки си гледал и къде?Моят човек излезе с 4 кила сафрид в 18 часа.Бяхме поне 7-8 човека под моста когато спря да ми покаже рибата-всички я видяха.Опитвам се да дам навременна и точна информация,нали всеки това иска?Ако не бях на работа и аз щях да съм вътре но уви-поне точно и навреме ми казват къде какво има.
Те ти ТИМаджийската вила след Фичоза,посока плажа на Черноморец.

Смел уточни точно за това място.
Имах проблеми с лодката,не посмях да мръдна по-надалеч от Галата.
Ама имам сефте на сафрид

Така чееее - информацията беше вярна за мен.
Смелия не е казал че се вадят пълни чепарета.
Има и други колеги дето са направили работа пред Черноморец
- borkok
- научил се да хвърля
А аз вчера между 15.00 и17.00 бях на входа на езерото .Бях се вързал за буй 122
Общо имам 11 риби.Всичко взех на лилаво чепаре номер 8.Снимки довечера
Та направи ми впечетление 4 лодки минаха покрай мен ,и въпреки ,че ме видяха да вадя риба изобщо не спряха.С пълна газ бързаха за някаде
Явно за Фичоза

Евала на Кирчо казва и го правиКИРО написа:............................
Така чееее - информацията беше вярна за мен.
Смелия не е казал че се вадят пълни чепарета.
Има и други колеги дето са направили работа пред Черноморец

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Извинявам се на всички , аз не съм разбрал авно мястото , помислих , че се говори за тимаджииските вили дето са между почивка и траката , още веднъж моля да бъда извинен от всички колеги.Благодаря за разбирането.
Похвално ,че се извини
.

- КИРО
- Обратна връзка:
paynera написа:Извинявам се на всички , аз не съм разбрал авно мястото , помислих , че се говори за тимаджииските вили дето са между почивка и траката , още веднъж моля да бъда извинен от всички колеги.Благодаря за разбирането.

Пак имам ремонти по лодката,дано до утре да съм готов.

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Някакво инфо от днес за Варна?Къде са лодките и сафрида??? , че утре смятам да атакувам.
Днес рано рано влязохме здраво нахъсени от вчерашното сефте и почнахме от Галата до Паша дере, проби ,напред, назад,няма и няма,е от време на време се закачаше някой друг сафрид или хариб и хамсия но слабо.Към 9ч се отказахме и продължиме на кая,ама и там вяла работа,на финала кило сафрид един карагьоз и 2кг кая и др.въобще мешана скара,иначе времето беше супер морето-тава слънцето се показа чак към обяд напечени и си бихме камшика.