Язовир Тракиец

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Язовир Тракиец

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Днеска в пет сутринта се забързах към Тракиец загорял за риболов след дъждовете и супер амбициран! Разхвърлих такъма в Николовския ръкав на плувка и две дънни! :lol: До към десет часа даваше червеноперка , уклей и костур! :cry: Но след това се появи вятър и прецака риболова на плувка и захранката и белия станаха зян :cry: Шаран и каракуда не барна въобще и амбицията замина на кино!!! И за да не правя капо извадих воблерите и си викам ще въртя за бяла риба .......дън и се закачи ..... дърпай сучи и по едно време ПЛЯС и си замина с воблера в уста :oops: но аз упорит и пак наново ........и след три часа обиколки и хвърляне до безобразие резултата две сомчета ...... :oops: ама бебета :oops: поне начесах крастата и към два часа си тръгнах .......с ето този резултат :roll: След снимката сомчетата ги занесох на един водоем който е накрая на Хасково и като бях малък съм висял със дни за някоя каракудка ! дано да пораснат доста преди пак да ги Извади някой! Ми товае......... :roll:

Изображение

Изображение

Изображение
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Все пак си направил тренировката преди Жребчево :wink:
Християн А.
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Християн А. »

Браво Колега , няма много риба но .... важното е че не си в къщи :D
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

това американски сом ли е (или аз нещо недовиждам)не знаех че и там сасе развъдили !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Определено е Catfish!
Айде Аче,стягай цирка,че не остана!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Язовир Тракиец

Мнение от rikosheth »

Ми бравос! :smt041
ANGEL 123 написа: След снимката сомчетата ги занесох на един водоем който е накрая на Хасково и като бях малък съм висял със дни за някоя каракудка ! дано да пораснат доста преди пак да ги Извади някой! Ми товае......... :roll:
Само да не излязат гейчета тия двете и да се заиграят неправилно!!! :smt044 :smt044 :smt044
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

veso написа:това американски сом ли е (или аз нещо недовиждам)не знаех че и там сасе развъдили !
:lol: Въобще не приличат на тези дето излизат от Марица ..... Предполагам че е имало някаква зарибителска акция на сомчета .... няма да казвам на кое место за да неги извадят 8) междо другото и двете са от едно исъщо место извадени и да имат разлика помежду си 15-20 грама.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

тоя плевел няма как да прилича на тея от марица !

споделям мнението на Доцента че е грешка аклиматизацията на тая гад по нашите земи!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ако се е появил със зарибителна акция, то човека извършил тази позорна деиност заслужава сериозно наказание.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:lol: Добре ...... плевел ги наричате .......аз имам една енциклопедия на Мир Богоев където информацията за тях е оскъдна ...... :smt017 до колкото разбирам от прочетеното .... Лесно се размножава при всякъкви условия, не става по колям от 10 килограма и за разлика от нашите сомомове гони доста повече вместо да лежи !!! Дайте инфо що за порода са животинчетата! .........Ей сега ме е супер яд че не им снимах муцуните :smt017 И друго пише в енциклопедията .... Че шарана е плевел а не хишника ....... :wink: Я Весо пиши квото знаеш за черните :smt017 да видим що ще излезе........айде Поздрав.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Не съм най-големия специалист във форума ,тука има хора дето знаят много повече от мен ....
ама знам че на вкус няма нищо общо с нашия сом щот съм го ял, виждам че където го пуснеш се развъжда без проблем и със сигурност ще измести ценни местни видове
а ние имаме един много ярък пример -слънчевата риба!

виждам също че с моите не добри изказавния за този вид риба оаках иначе хубавата тема на колегата за което чинно му се извинявям като му обещавам че при първата ни среща подобаващо ще се реванширам !
ама тука във форума често се случва така и важното е да не се впрягаме много много щото тука сме все пак за забавление и разтушение от иначе не малките ни делнични грижи.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

sapuna1971 написа:http://ribovadstvo.com/som-usa.html
:shock: Предвид положителните му качества, специалистите от Института по сладководно рибовъдство - Пловдив реализират неколкократен внос на личинки в края на 70-те години с цел неговата аклиматизация. Практически този процес у нас вече се счита за напълно завършен. :shock:

:idea: sapuna1971 - според статията е ясно от къде се появява :shock: но голямо впечатление ми прави, че се консумират прекалено малки :? и смятам другата седмица да ходя пак, ако някой е наблизо или се уговорим може заедно да идем да видим , мястото е ясно и воблера също :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”