Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: около Бургас ????
Аз нещо съм се заблудил, че забраната е до 18.05 ... Значи ще го отложа за след няколко седмици.LBoy написа:За забрана не си ли чувал?amatev1 написа:Здравейте колеги ! Някой знае ли дали на Ваята кълве шаран или не си струва да се разкарвам ?
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- научил се да хвърля
здравейте колеги
някой скоро ходил ли е към промет, че да даде малко инфо, че аз последно преди 2 седмици бях там...
някой скоро ходил ли е към промет, че да даде малко инфо, че аз последно преди 2 седмици бях там...
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- вече хвърля и на тежко
дайте инфо и за сулките там и как се плаштат рибитеhunte написа:здравейте колеги
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Ръжица излезе доволно риба, преобладаваше каракудата, имаше няколко шарана, дори и костур.
Останах с много добри впечатления от водоема, а и от собственика, но не ми хареса, че не се продават студени напитки в близост до язовира, а до селото са близо 5 км. и в тази жега си е направо мъчение без една ледена бира до теб.
Определено бих го посетил пак !
Останах с много добри впечатления от водоема, а и от собственика, но не ми хареса, че не се продават студени напитки в близост до язовира, а до селото са близо 5 км. и в тази жега си е направо мъчение без една ледена бира до теб.
Определено бих го посетил пак !

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
-
- научил се да хвърля
колега условията на промет са следните - плаЩаш еднократно 5 лева и каквото си хванеш е за тебkamaka написа:дайте инфо и за сулките там и как се плаштат рибитеhunte написа:здравейте колеги
а относно язовира от колеги по магазите разбрах че от като е духнал този вятър преди 3 дена рибата спряла... пък и малко ангажименти и пропуснахме уикенда... през седмицата обаче мисля да отида да видя как е работата
-
- вече хвърля и на тежко
благодаря
а за сулките там някой може ли да даде инфо..къде се групират,на леко или на тешко кълвът или не вземат вече, на жива рибка ли или на парче?
а за сулките там някой може ли да даде инфо..къде се групират,на леко или на тешко кълвът или не вземат вече, на жива рибка ли или на парче?
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- каридата
- учете се от него
Абе това не е точно така ма лакомията кво ли не прави,Имаш право до три килограма риба като изключим Амурите но ако хванеш едър екземпляр си е за теб .плаЩаш еднократно 5 лева и каквото си хванеш е за теб
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

-
- научил се да хвърля
човека попита за условията и му казах това което ми беше казано на мен от пазача
иначе последния път станах свидетел, как едни колеги успяха да хванат поне 5 амура и пазача мина и не им каза нищо, като амурите бяха приготвени за взимане
с това не искам да кажа че толерирам взимане на такова количество риба, ами просто че май условията не са много много ясно регламентирани

иначе последния път станах свидетел, как едни колеги успяха да хванат поне 5 амура и пазача мина и не им каза нищо, като амурите бяха приготвени за взимане

с това не искам да кажа че толерирам взимане на такова количество риба, ами просто че май условията не са много много ясно регламентирани

- каридата
- учете се от него
Чух че скоро са изтранбушили доста живарници,а за пазача кво да кажа,само ракии и мезета са му в главата,как да си върши работата.с това не искам да кажа че толерирам взимане на такова количество риба, ами просто че май условията не са много много ясно регламентирани

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Чувал съм от мои познати, че са виждали как на стената се вземала по някоя бяла риба на стръв - жива рибкаkamaka написа:а за сулките имате ли инфо?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
авери ходиха три-четири пъти на промет и са хванали два амура по около 2кг.,но като цяло там е труден риболова
ще ходя на Ръжица, някой ако има супер прясна информация от там да сподели
а и къде да застана, къде е най-дашно, понеже никога не съм стъпвал там дори...

Бях на Ръжица преди три седмици близо, но не останах очарован от язовира. Риба има много, даже по някое време ти омръзва да ловиш. Рибите бяха с тегло от 500 гр. до 3 кг. Кофтито там е, че собственика храни шараните с рибешки черва и брегът беше ужасно миризлив и мазен.
Бяхме откъм стената. Не бих повторил отново!
Бяхме откъм стената. Не бих повторил отново!
-
- вече хвърля и на тежко
Днес изкарах късмет - купих последните останали двайсет малки рибки от бракониерския магазин "Щука" и утре се очертава да посетя кариерата в Слънчев бряг. Ако хвана нещо ще пиша първо тук.