Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
а ти какво ще ни кажеш......vasko^^^ написа:Да питам!Шарани на дунава под Транспортна на Лимана(май тъй беше) вади ли ли сте и на какво?Абе сичко си кажете!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
колеги ние ходихме точно на 3-ти на откриването към 6 без 20 нямаше нито едно място обиколихме 2 пъти и нищо! гледахме на паркинга че вадят шаранчета.Върнахме се кам 15:00 и отидохме на стената защото само там се освободи едно място... и излизаха само на плувка малки таранки на данните нищо не удари(бяхме на пружина).Относно билета аз разбрах че трябва да имаш и да платиш 3 лв на пръчка...ние отидохме без билети и даже никой не мина за да събере таксата от 3 лв....
Неска бях на РД на един приятел!(на Текето)!6ч. вече бяхме разпънали пръчките и започна чакане!Бяхме на стената тъй като нямаше място!Метнах 2 дънни и 1 плувка.От 6 до към 7:40 кълване нямаше
!После при нас дойде охраната и даде няколко полезни съвети,а след това и той разпъна 5-6 дънни сопи и той зачака!До 11ч. извадихме около 3-3,500 кг таранка,но удър на дъното така и нямаше
.Затова събрахме пръчките и си обещахме,че за завършването ще отидем пак (може и преди това).М/у др. на охраната и др покрай нас и пред нас удър нямаше!Шарана сиг се е скрил нещо!Незнам!
П.П Разбрах че е имало състезание днес на текето!За деца до 16г.!вярно ли е???

П.П Разбрах че е имало състезание днес на текето!За деца до 16г.!вярно ли е???
Аз текето го оставям за по късно .Сега по ми е близо Дунава,макар,че напоследък не иска да дава.Днес пак се заметохме с баща ми с 13 вида стръв и огромно количество мерак,но уви пак слабо.Към 6 и 30 дръпнах една таранка около 500гр. и си рекох (почна се) ама не.До обяд имахме общо 3 таранки и 5 платички с общо тегло 3,200кг.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Днес и аз се замукнах към Текето, към 3 и нещо бях там седях до 8 че излезе една буря не е истина
Резултат , литража на кофата показа 11 кг , рибата взема на всичко, но си мени предпочитанията
Изпуснах един шаран, и нямаше повече едри риби
, рибата се влияе много от захранка и не винаги взема на дъното 

Резултат , литража на кофата показа 11 кг , рибата взема на всичко, но си мени предпочитанията

Изпуснах един шаран, и нямаше повече едри риби

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Преди малко се връщам от Хижа Приста, бях уж за сом но впоследствие се оказа че колегата не е взел стръв та импровизирахме
хванахме малко попчета и айде мятай за щука и бяла.
Хванахме само една маломерна бяла 30-тина см , но не бях на перспективно място(моето беше заето
) и мисля че следващия път ще е по добре.
Мирната риба и щуката нещо пасуват
хванахме малко попчета и айде мятай за щука и бяла.
Хванахме само една маломерна бяла 30-тина см , но не бях на перспективно място(моето беше заето

Мирната риба и щуката нещо пасуват

-
- сериозен играч
Тъй като, не съм ходил за риба от две седмици,вчера слязох до Дунава да по-гледам барем как се лови
Останах изумен, колко много малки сомчета се вадят на дъно и се прибират в живарниците, ама тъй нагло все едно си е хванал таранка, и при наличието на поне още 15-тина колеги които ловяха на никой не му пукаше.А още по се чудя, как може в неделя на едно от най посещаваните места за роболов в Русе да не мине ИАРА, аз незнам тая организация съществували въобще? или си имат само офиса с една касиерка да им събира таксите.
Бях малко след портала на корабната, на буните.

Останах изумен, колко много малки сомчета се вадят на дъно и се прибират в живарниците, ама тъй нагло все едно си е хванал таранка, и при наличието на поне още 15-тина колеги които ловяха на никой не му пукаше.А още по се чудя, как може в неделя на едно от най посещаваните места за роболов в Русе да не мине ИАРА, аз незнам тая организация съществували въобще? или си имат само офиса с една касиерка да им събира таксите.

Бях малко след портала на корабната, на буните.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аааа, съществува и още как. Миналата събота ходих да вися на Мартен (то напоследък само ходя да вися тука тамnick71 написа:....А още по се чудя, как може в неделя на едно от най посещаваните места за роболов в Русе да не мине ИАРА, аз незнам тая организация съществували въобще? или си имат само офиса с една касиерка да им събира таксите....