Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

vasko^^^ написа:Да питам!Шарани на дунава под Транспортна на Лимана(май тъй беше) вади ли ли сте и на какво?Абе сичко си кажете!!! :lol:
а ти какво ще ни кажеш......
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Точно за кой лиман питаш?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Моля ви колеги рибоизваждачи,дайте ми инфо искат ли билет на текето.Предварително ви благодаря. :partyman:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Незнам колега, видях че си ми писал ЛС но не съм ходил никаде за риба, от откриването.Даже на жребчево не можах да ида с ивак, ще зема да се напия че мога да получа някой инсулт......... :drinkers: , дето не можах да отида
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Благодаря все пак,Ник.Направо те съжалявам,че неходиш за риба,но явно нямаш време което е жалко.Аз май днес по някое време ще ида да видя за какво иде реч....... :partyman:
Аватар
iko05
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от iko05 »

ЗДР колеги.Абе защо никои нищо не пише за текето,никои ли не е ходил там.Ако някой е ходил нека напише няколко реда как е хавата.Билета вече не ме притеснява,защото вчера след няколко часово чакане успях да си извадя.Хаиде пишете има ли риба и какво излиза.
teleskopa
новобранец
новобранец

Мнение от teleskopa »

колеги ние ходихме точно на 3-ти на откриването към 6 без 20 нямаше нито едно място обиколихме 2 пъти и нищо! гледахме на паркинга че вадят шаранчета.Върнахме се кам 15:00 и отидохме на стената защото само там се освободи едно място... и излизаха само на плувка малки таранки на данните нищо не удари(бяхме на пружина).Относно билета аз разбрах че трябва да имаш и да платиш 3 лв на пръчка...ние отидохме без билети и даже никой не мина за да събере таксата от 3 лв....
Аватар
vasko^^^
новобранец
новобранец

Мнение от vasko^^^ »

Неска бях на РД на един приятел!(на Текето)!6ч. вече бяхме разпънали пръчките и започна чакане!Бяхме на стената тъй като нямаше място!Метнах 2 дънни и 1 плувка.От 6 до към 7:40 кълване нямаше :cry: !После при нас дойде охраната и даде няколко полезни съвети,а след това и той разпъна 5-6 дънни сопи и той зачака!До 11ч. извадихме около 3-3,500 кг таранка,но удър на дъното така и нямаше :cry: .Затова събрахме пръчките и си обещахме,че за завършването ще отидем пак (може и преди това).М/у др. на охраната и др покрай нас и пред нас удър нямаше!Шарана сиг се е скрил нещо!Незнам! :?

П.П Разбрах че е имало състезание днес на текето!За деца до 16г.!вярно ли е???
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Аз текето го оставям за по късно .Сега по ми е близо Дунава,макар,че напоследък не иска да дава.Днес пак се заметохме с баща ми с 13 вида стръв и огромно количество мерак,но уви пак слабо.Към 6 и 30 дръпнах една таранка около 500гр. и си рекох (почна се) ама не.До обяд имахме общо 3 таранки и 5 платички с общо тегло 3,200кг.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Айде бе колеги никой ли не му се ходи на следработен излет в покрайнините на града или някой да е ходил че само за там имам възможност да ходя :evil: :D
Аватар
vasko^^^
новобранец
новобранец

Мнение от vasko^^^ »

Дайте малко ино за положението на Ч.Лом до Кошов!!!Мога да отида на няколко дневен излет!Инфото ми трябва спешно!!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Днес и аз се замукнах към Текето, към 3 и нещо бях там седях до 8 че излезе една буря не е истина :evil:

Резултат , литража на кофата показа 11 кг , рибата взема на всичко, но си мени предпочитанията :D

Изпуснах един шаран, и нямаше повече едри риби :D , рибата се влияе много от захранка и не винаги взема на дъното :wink:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Преди малко се връщам от Хижа Приста, бях уж за сом но впоследствие се оказа че колегата не е взел стръв та импровизирахме
хванахме малко попчета и айде мятай за щука и бяла.

Хванахме само една маломерна бяла 30-тина см , но не бях на перспективно място(моето беше заето :lol: ) и мисля че следващия път ще е по добре.

Мирната риба и щуката нещо пасуват :roll:
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Тъй като, не съм ходил за риба от две седмици,вчера слязох до Дунава да по-гледам барем как се лови :roll:
Останах изумен, колко много малки сомчета се вадят на дъно и се прибират в живарниците, ама тъй нагло все едно си е хванал таранка, и при наличието на поне още 15-тина колеги които ловяха на никой не му пукаше.А още по се чудя, как може в неделя на едно от най посещаваните места за роболов в Русе да не мине ИАРА, аз незнам тая организация съществували въобще? или си имат само офиса с една касиерка да им събира таксите. :evil:

Бях малко след портала на корабната, на буните.
Аватар
Zen
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Zen »

nick71 написа:....А още по се чудя, как може в неделя на едно от най посещаваните места за роболов в Русе да не мине ИАРА, аз незнам тая организация съществували въобще? или си имат само офиса с една касиерка да им събира таксите. :evil: ...
Аааа, съществува и още как. Миналата събота ходих да вися на Мартен (то напоследък само ходя да вися тука там :( ) и най-после ми провериха билета. Иначе нито броиха въдици, нито пък им правеше впечатление използването на мрежести риболовни уреди (телевизори) от страна на някой колеги... Пак, че са си размърдали дупята да демонстрират дейност. Ама то не може отведнъж да се разработят чак толкова много... полека ще ускоряват темпото и след 50-100 години вече ще бъдат недостижими :lol: :lol: :lol: :lol: Иначе през седмицата бях командировка в Димитровград и се изявявахме с един колега на Злато поле... ама това не е за тая тема. А и няма толкова за разказване. А тази седмица май ще ида и аз да се пробвам на Текето :wink: само да е време и да мога да си уредя нещата. Да не ми цъфнат пак някой ангажименти по никое време... :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”