Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
Мнение за спининг D.A.M. - DevilStick Spin 20
Модератор: sapuna
Мнение за спининг D.A.M. - DevilStick Spin 20
Ако можета да изкажите мнение и да ли си засложава.Да ли става за воблери и блесни пръчката е 2,10 с акциа 5-20 и за какво е най одачна.Мерси предварително.
Re: Мнение за спининг D.A.M. - DevilStick Spin 20
Ако можетЕ да изкажЕте мнение и да ли си заслУжава.Дали става за воблери и блесни -пръчката е 2,10 с акциа 5-20 и за какво е най-Удачна.Мерси предварителноtoncho1 написа:Ако можета да изкажите мнение и да ли си засложава.Да ли става за воблери и блесни пръчката е 2,10 с акциа 5-20 и за какво е най одачна.Мерси предварително.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
-
mario67
- разбира нещата

Напоследък,като гледам,за повечето нови съфорумници,за всеки техен пост ще ни трябва преводач!
Засрамете се бе,хора!
Все пак живеем в България и сме Българи!!!
Засрамете се бе,хора!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Освен това имашли нещо да кажеш. А отмен извиняваите на всички.mario67 написа:Напоследък,като гледам,за повечето нови съфорумници,за всеки техен пост ще ни трябва преводач!![]()
Засрамете се бе,хора!![]()
Освен това ИМАШ ЛИ нещо да кажеш. А ОТ МЕН извиняваЙте на всички.toncho1 написа:Освен това имашли нещо да кажеш. А отмен извиняваите на всички.mario67 написа:Напоследък,като гледам,за повечето нови съфорумници,за всеки техен пост ще ни трябва преводач!![]()
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Май съм в час по български.pampasa написа:Освен това ИМАШ ЛИ нещо да кажеш. А ОТ МЕН извиняваЙте на всички.toncho1 написа:Освен това имашли нещо да кажеш. А отмен извиняваите на всички.mario67 написа:Напоследък,като гледам,за повечето нови съфорумници,за всеки техен пост ще ни трябва преводач!![]()
Нещо по темата някой ще пише ли