Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един ден на Охлювец
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Един ден на Охлювец
Бе като гледам албума ще излезе верно, че аз съм по налят, ма поне не ми липсва желание да се стопя поне малкоpacho109 написа:Виждам,че не си забравил за очилатаINCUBUS написа:Не си ми повярвал,както онези Недеви 30,относно рибите там,на този екскооперативен,но забравен по депесарски водоем.Разходката обаче ти е била кралска и действително полезна.Репортажа-суперНе се притеснявай за корема,на Пачо му е още по-голям,щото го отглежда в канцелария и го развозва само с автомобили-чужди обаче,щото обича икономиите
А корем никога не съм имал
И няма да имам
Е ,не съм 50кг напикан.Но 95кг за ръст 1.86 е нормален.Предимно мускули и малко мозък
![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Поморийския
- ще става разбирач
Пич си отвсякъде

Голям си,голям.

Ееееми голЕм си!Поклон!

- antivik
- кандидат преподавател
Ако е на години не съм голям, а съм дърт
. Ако е на килотрами горе-долу 85-90 кила, но имам мегдан още да качвам
.
А иначе благодаря на всички, бих казал виртуални приятели, за хубавите отзиви. Мотивирате ме да продължавам с творческите напъни, но туй ще стане след забраната, че на това микоязовирче си е чист туризъм с тези слънчаци
.

А иначе благодаря на всички, бих казал виртуални приятели, за хубавите отзиви. Мотивирате ме да продължавам с творческите напъни, но туй ще стане след забраната, че на това микоязовирче си е чист туризъм с тези слънчаци

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Ехой, дълго чака, ама най- после се появих и те открих.Филмчето ти наистина ми хареса, гледах го с удоволствие. Малко на моменти ми бягаха бързо надписите, но се справих. Продължавай, ще ги гледам с удоволствие. Много ти се радвам на ентусиазма, завиждам ти за разходките.Направо не мога да повярвам, че толкова си напреднал с материала и правиш клипчета. Хареса ми и музиката, която си подбрал.( имам само малка забележка за правописа, ама тихо да не чуят другите
)
Ще следя за следващите ти творения!

Ще следя за следващите ти творения!
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
antivik, с удоволствие съм ти гледал винаги видео репортажите, даже и когато не бях регистриран потребител във форума, и снимковите материали също.
Успех и наслука !
Успех и наслука !

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Все едно бях на същото място- екстра!