След дьжд ,качулка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

kreator
новобранец
новобранец

След дьжд ,качулка

Мнение от kreator »

Обрьщам се кьм всички разбирачи от малки извьн бордови мотори. Става дума за следното: От 2-3 години се заричам да се обзаведа с лодка и някакьв свестен двигател.Лодката лесно,ама за д.в.г.-то много се чудих и разпитвах.Всичко живо горещо ме убеждаваше да си купя YAMAHA.Да ама на мене ми е писнало да ги гледам вече тези щото на всякьде само с тях се возят.Не се сьмнявам че са вьрхьт,но мисля всеки разбира кво е чувството като си ползвал сума ти време такьв ,а сега и да си купиш сьщия(все едно и до сега си го имал) притьпява се трьпката от новата придобивка.Затова си порьчах TOHATSU 9.8 Не знам колко здраво сьм се нахендрил затова ще сьм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО благодарен ако се намери някой сбльсквал се с такьв механизьм,да каже (напише)няколко думи за него. Предварително много благодаря :roll:
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Супер.Много благодаря. :smt039
tornado
новобранец
новобранец

Мнение от tornado »

Колега браво. Поздравявам те за добрия избор относно двигател. Гарантирам ти че наистина ще бъдеш доста доволен от Тохацо-то което вече си поръчал. Наслука :D
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Благодаря ви много .Наистина сьм доволен че вьпреки насляпо,избора е добьр.
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Лелеееееееее.....страхотен е този звяр.Днеска ми го докараха и не мога да му се нагледам.Струва ми се обаче че ще трябва да му направя стойка щото не може да го вьргалям насам-натам.Е доволен сьм,сега остава и да го севтосам.Поздрави на всички :smt055
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

kreator1971@abv.bg Те тука :smt024
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Еееее...това вече е друго.Сега поне има някаква идея.Само че това което е от трьбен профил на снимката май ще трябва да го направя от винкел :roll: Или да намеря от някьде нещо оригинално.Тези дни трябва задьлжително да го направа. Благодаря много .
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Снимките лесно ,ама в упьтването прочетох да не се ползват бензини сьс сьдьржание на алкохоли :oops: ние естествено тези вещества ги ползваме за други цели :D .Майтапа на страна ,как мога да разбера качествен ли е бензина или да си карам с квот ми падне
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Ааа...естествено че ще си карам с най-обикновен 95 но все пак дали в уж-елитните бензиностанций няма някаква гаранция поне за по-чист бензин.Но това е най-правилно (каквото сабя покаже),няма да женя за него я!!!Айде пьк до края на седмицата трябва да е готова стойката :o
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

OK :)
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

OK :)
kreator
новобранец
новобранец

Мнение от kreator »

Абе брадчед ,не знам как да ги кача тея снимки ,нещо не се получава.То не че има кво толкова да се види (как сьм се наакал),ама ще пробвам пак
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”