Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: САФРИД 2011
Днес мой приятел от сутринта до следобед 6-7 кг сафрид пред Черноморец.
Аиде открихме сезона на сафрида и в наши води.Като прочетох съобщението на Мънци направих една бърза подготовка на лодката и в 17ч. бях на Галата от там на Фичоза, кратък разговор с Асен и отидохме пред рибарското селище.Там за 2ч около няма и кило сафрид.Малко но все пак като за начало става.Колегата който беше там от по рано имаше 2-3кг.Утре ще тръгна рано сутринта пък дано да даде повече.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:

Идно - ама е мойто.(абе после беше за котака на стоянката,ама... )
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Надявам се да е по-успешноvakril.k написа:Аиде открихме сезона на сафрида и в наши води.Като прочетох съобщението на Мънци направих една бърза подготовка на лодката и в 17ч. бях на Галата от там на Фичоза, кратък разговор с Асен и отидохме пред рибарското селище.Там за 2ч около няма и кило сафрид.Малко но все пак като за начало става.Колегата който беше там от по рано имаше 2-3кг.Утре ще тръгна рано сутринта пък дано да даде повече.

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Колеги някой имали прясно инфо за Маслен нос за от брега имам предвид??Предварително ви благодаря за отговорите и Наслука на всички
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Дочух че нямало и там , но остава само пробата да си покаже ....Pe6o_Tikvata написа:Колеги някой имали прясно инфо за Маслен нос за от брега имам предвид??Предварително ви благодаря за отговорите и Наслука на всички
вчера хванах 2 килограма дребен цафрид около варна
вчера хванах 2 килограма дребен цафрид около варна
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Боцмана написа:За от брега инфото е слаба работа. Трима хаймани на скалите......
......четири хаймани за скара
Номера с червеите го пробвах преди две седмици, тогава още нямаше сафриди, но наведнъж изкарах: две попчета,два дракона и два меджида
Въй... не са спирате с Карид

Аз там съм пораснал...
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Продължение на информацията за Бургазлии за риболов с лодка.
Още се върти пасажа сафрид между Черноморец (нос Таласакра) и о.Св.Иван.
Изтеглен по-далече от брега за разлика от преди 3 дни, където почти няма дракони.
Днес имаше 12 лодки - всички хванаха.
Личен улов от 06:30 до 11:00 - 4 кг. - без използване на фишфайндер.
Вчера също е имало, даже по-едър потвърдено от 2 източника.
Чепарета 9-ти номер. Почти без значение какви: светло ламе, зелено..., ламе с перушина.
Много делфини.
Успех!
Изтеглен по-далече от брега за разлика от преди 3 дни, където почти няма дракони.
Чепарета 9-ти номер. Почти без значение какви: светло ламе, зелено..., ламе с перушина.
Много делфини.
Успех!
Yam 340S, Yamaha F8 4T, Humminbird Fishfinder 570, Garmin GPSMAP 60CSx
БравоCapt_Flint написа:Продължение на информацията за Бургазлии за риболов с лодка.
Много делфини.

Рибата избяга от Бургаското пристанище , вечер излизаше , но вече я нама .
И блеча и сахмията избягаха....
пп. даже и делфини не се виждаха ...
И блеча и сахмията избягаха....
пп. даже и делфини не се виждаха ...
- 1000n
- разбира нещата
Абсолютно си прав, колега!dobria1 написа:таз тема не е ли за САФРИД, хората искат инфо за риба,не за слънчеви бани1000n написа:
Аз добре изгорях преди няколко дни!Ама ми беше горещо и си викам "Няма да изгоря чак толкова много......" - Е, да ама не! Досега смених вече две, а се очаква и трета кожа!
Като ученик всяка година бях по два-три месеца на морския бряг и не бях изгарял въобще, а директно почернявах и даже си мислех, че си имам няколко бани по рождение!
Всичко това обаче продължи до осми клас, когато трябваше да кандидатствам в техникум и отидох за кратко да видя морето през август, та тогава за първи път изгорях на слънце
и така оттогава всяка година.......
Излезе, че не съм имал бани по рождение, а съм имал повечко бани от предходната година, които са ми помагали директно да почернявам следващото лято без да изобщо да изгарям!
Иначе аз си намерих някакъв after sun lotion, ама такива неща май само облекчават проблема, но не могат да го неутрализират напълно!
Наслука на всички!
![]()
![]()

Наслука на всички!

уж си без1000n написа:, но това инфо си беше само за "хора", като мене, които са без ъкъл, не и за такива "хора" като тебе!
![]()
![]()
Наслука на всички!

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!