Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Скутаре , Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
Скутаре , Пловдив
Колеги чух , че на канала в селото по специално там където се влива в Марица излизало много каракуда и кефал.Дали някой от вас може да даде прясна информация за там ? Благодаря Ви
-
- ще става разбирач
Абе да ви кажа всяка година се пускат по това времв такива слухове,всичко идва от това че някой е киснал цял ден там и е хванал половин кило каракуда и се почва,аз лично се варзах на слухове и бях два дена подред там но и двата дена играхме карти!От рибата нямаше и помен,освен дежурните малки чаушани и то на рядко!

Който го може го може,останалите гледат!
-
- ще става разбирач
Хаххахаха...браво четворка белот ли играхте или?pehoo написа:Абе да ви кажа всяка година се пускат по това времв такива слухове,всичко идва от това че някой е киснал цял ден там и е хванал половин кило каракуда и се почва,аз лично се варзах на слухове и бях два дена подред там но и двата дена играхме карти!От рибата нямаше и помен,освен дежурните малки чаушани и то на рядко!
![]()

Иначе аз на Скутаре не ходя..попринцип съм запланувал слд 2 седмици да ходя на белозем да видя какво е положението там..
То риба има ама водата е повече.
Значи нещата на Скутаре са такива:този канал,местните са го нарекли р.Аврамка.Това разбира се не е река,защото идва от Правата вада и един канал,който идва от Стряма.Работата е там,че минава покрай два рибарника,намиращи се в гората,северно от Скутаре и отточната вода от тях отива в него.Та ето от къде идва и рибата-каракуда,шаран,кефал,мряна,чаушан и кой знае още каква.Двата рибарника бяха добре зарибени с шаран-ловил съм и на двата,но нещата сега се промениха-този дето е откъм селото вече е забранен от новия арендатор Найден,а другия има три клетки,от които разрешаваха само в една,като таксата беше 3лв и 3лв/кг шаран.Има и трети рибарник до Правата вада-източно от гората.Надявам се да съм поизяснил нещата.Наслука.