Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунава около Силистра
Модератор: sapuna
Дунава около Силистра
Здравейте,с колегата ми мислим да открием на голямата река.Та питането ми е какво е състоянието на реката в момента,в смисъл-ниво,бистрота,за да не бием път до там напразно.Понеже познавам реката около Попина/баба и дядо живееха там/мисля там да пробваме нещо.Ще бъда благодарен на всякакво инфо
Успехи на всички

Успехи на всички

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Re: Дунава около Силистра
Нивото е много ниско като за този сезон и сега на Попина водата ще е доста под пътя.Места има много за риболов там,но ти щом си от там сигурно ги знаеш.Ето да видиш нивото....
http://www.appd-bg.org/bg/level_bg.php
http://www.appd-bg.org/bg/level_bg.php
- dan10
- фен клуб-скобар
Колега здравейRAAZIEL написа:Здравейте,с колегата ми мислим да открием на голямата река.Та питането ми е какво е състоянието на реката в момента,в смисъл-ниво,бистрота,за да не бием път до там напразно.Понеже познавам реката около Попина/баба и дядо живееха там/мисля там да пробваме нещо.Ще бъда благодарен на всякакво инфо![]()
Успехи на всички

- begleca_sv
- кандидат преподавател
според мен нивото на река Дунав е супер само да има риба ще я праснем на гаца 

Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- ще става разбирач
@RAAZIEL
Реката е ниска и се стопля постепенно.Видимостта на водата е добра ,но поради ниското ниво мисля,че рибките (хищни и мирни) ще се държат на дистанция и няма да са лесни.
Не тръгвай с големи очаквания и опитай в часовете непосредствено след изгрев и преди мръкване,тогава шанса ти е по-добър.
Реката е ниска и се стопля постепенно.Видимостта на водата е добра ,но поради ниското ниво мисля,че рибките (хищни и мирни) ще се държат на дистанция и няма да са лесни.
Не тръгвай с големи очаквания и опитай в часовете непосредствено след изгрев и преди мръкване,тогава шанса ти е по-добър.
-
- научил се да хвърля
Колега, дали ще хванем риба е божа работа, но комарите ги няма, а това е хубава работа.
Аз ще я търся две села по-нагоре.
Аз ще я търся две села по-нагоре.
-
- кандидат преподавател
RAAZIEL доста често се налага да ти се отправят забележки ,относно дублирането на теми който вече съществуват.И така преди да заключа и тая да те попитам,не си някой новак ,отдавана си тук ,е ли е причината твърдоглавост или просто не ти са приоритет правилата
Без лоши чувства , ама си мисля че при така добре развита тема за реката ,да се пръска инфото
Поздрави

Без лоши чувства , ама си мисля че при така добре развита тема за реката ,да се пръска инфото

Поздрави

Sorry,без лоша умисъл.Просто я пропуснах тая тема за Дунава.По принцип съм съгласен с ,,разводняването'' на темите и се старая да спазвам правилата,но...Ако решиш я клъцни,разбрах каквото исках за което благодаря на колегите и успехи отново 

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- кандидат преподавател
RAAZIEL написа:Sorry,без лоша умисъл.Просто я пропуснах тая тема за Дунава.По принцип съм съгласен с ,,разводняването'' на темите и се старая да спазвам правилата,но...Ако решиш я клъцни,разбрах каквото исках за което благодаря на колегите и успехи отново