Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С ЛОДКА В МОРЕТО
Е, то за 11-ти сме се разбрали с тях ...Георги Вутов написа:Мънцаа.. и аз съм така..Мънцата написа:Добре си ве, аз засега имам в актива 0 сафрида
Пък уж нии с вождоветe говорихме![]()

Мънцата написа:Е, то за 11-ти сме се разбрали с тях ...Георги Вутов написа:Мънцаа.. и аз съм така..Мънцата написа:Добре си ве, аз засега имам в актива 0 сафрида
Пък уж нии с вождоветe говорихме![]()

- borkok
- научил се да хвърля
Колеги....
Утре смятам рано сутринта да влизам с лодката.Но се колебая дали на НОЙ за сафрид или в езерото за карагьоз.Така, че някой ако има инфо моля да го сподели 

в момента съм на четвърта буна, пред ексиоград има поне 15 лодки. какво ли скубят 

Ами дано някой сподели по-късно за Евсиноград!?! Вероятно са го подкарали сафридакаogi_1 написа:в момента съм на четвърта буна, пред ексиоград има поне 15 лодки. какво ли скубят

- paynera
- вече хвърля и на тежко
Отидох да проверя (само) , спрях на рибарското селище на траката , вътре имаше около 10 лодки (около 19.00ч.) гледах ги 15 мин. с бинокъл местеха се постоянно и не видях някои риба да изкара.ogi_1 написа:в момента съм на четвърта буна, пред ексиоград има поне 15 лодки. какво ли скубят
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Благодарско от менТошето написа:Изкараха по кило и половина две от 19 до 20 ч

- borkok
- научил се да хвърля
Днес сутринта от 6.00 до 8.00 с лодка на НОЙ
Два броя сафрид егати клатенето
А буната беше окупирана от всякаде от колеги 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Вчера ,след като преодоляхме задръстванията ,около 19 часа вляохме пред Германката да пробваме за сафрид ,както иочаквахме надвечер рибата излезе дасе храни към плиткача .Заа около час и половина взехме по около 2-кила на калпак смесен сафрид (между граца и сафрид и хаймани)Вечерта след дегустацията и доволно
,решихме рано да станем и да пробваме до обед как ще да е апетита на рибоците(защото имаме мероприятие днес надвечер свързано отново с
)......и влязохме ентуасизирани ,риболова започна учудащо добре ............обаче се появиха красивите бозайници делфините......и дотам с йедрото.........и с интензивния риболов до обед по още кило и половина и айде кой от къде е да се оправя за вечерното рандеву.............За колегите които са решили да пробват късмета си между Германката и Агалина -риба има въпреки делфините .....но дасе търси със сонар ,такива романтици като нас ,при добро желание ще си останат с нащо количество за цял ден (приятели от Стара Загора дойдоха около 9 часа и докатоние излезем ,това е около 12 на обед имаха около 25 литра ,ако някой пита ,защоне се въртяхте около тях ще отговоря , ДВИГАТЕЛЯ СЕ СГОВНЯСА И ИЗКАРАХМЕ НА ГРЕБЛА РИБОЛОВА)някой колега отбрега може и да ни е видял и да се е смял.Пичове отплеснах се ама ако има някой с лодка в района да го има в предвид ,риба има трябва търсене и още нещо говорихме с колеги споделиха ,че околоСозопол и острова давалодоволно нодребно докато в залива срещу Смокиня беше шарено с преобладаващо едро ,чепарета.........взимаше на всичко ,аз взех повече от другите на номер 7 ,чисто бърне ,флурокарбон.Опитах се да обясня за каквостава въпрос в този регион (сбито
)Дано съм билполеен на някой ,отивам да почивам за вечрното мероприятие и така нататък............Поздрави....и .....довеера май рано ще сепредам ,трябва да почина малко ............можех и по -изчрпателен да бъда ,ама пиша от на детето пс-то ибързамдаси почина
.......Ами това е

Чуден разказ колегаroko-koko написа:Вчера ,след като преодоляхме задръстванията ,около 19 часа вляохме пред Германката да пробваме за сафрид ,както иочаквахме надвечер рибата излезе дасе храни към плиткача .Заа около час и половина взехме по около 2-кила на калпак смесен сафрид (между граца и сафрид и хаймани)Вечерта след дегустацията и доволно![]()
![]()
,решихме рано да станем и да пробваме до обед как ще да е апетита на рибоците(защото имаме мероприятие днес надвечер свързано отново с
![]()
![]()
)......и влязохме ентуасизирани ,риболова започна учудащо добре ............обаче се появиха красивите бозайници делфините......и дотам с йедрото.........и с интензивния риболов до обед по още кило и половина и айде кой от къде е да се оправя за вечерното рандеву.............За колегите които са решили да пробват късмета си между Германката и Агалина -риба има въпреки делфините .....но дасе търси със сонар ,такива романтици като нас ,при добро желание ще си останат с нащо количество за цял ден (приятели от Стара Загора дойдоха около 9 часа и докатоние излезем ,това е около 12 на обед имаха около 25 литра ,ако някой пита ,защоне се въртяхте около тях ще отговоря , ДВИГАТЕЛЯ СЕ СГОВНЯСА И ИЗКАРАХМЕ НА ГРЕБЛА РИБОЛОВА)някой колега отбрега може и да ни е видял и да се е смял.Пичове отплеснах се ама ако има някой с лодка в района да го има в предвид ,риба има трябва търсене и още нещо говорихме с колеги споделиха ,че околоСозопол и острова давалодоволно нодребно докато в залива срещу Смокиня беше шарено с преобладаващо едро ,чепарета.........взимаше на всичко ,аз взех повече от другите на номер 7 ,чисто бърне ,флурокарбон.Опитах се да обясня за каквостава въпрос в този регион (сбито
)Дано съм билполеен на някой ,отивам да почивам за вечрното мероприятие и така нататък............Поздрави....и .....довеера май рано ще сепредам ,трябва да почина малко ............можех и по -изчрпателен да бъда ,ама пиша от на детето пс-то ибързамдаси почина
![]()
![]()
.......Ами това е

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Добре ве - 42 лодки на едно място,и само Тошето писал. 
Иначе планктон на 11 номер чепаре - има доволно.

Иначе планктон на 11 номер чепаре - има доволно.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не бих казъл че е точно така защото нали има тема сафрид 2011 вкрайна сметка важното че сафрида е вече тука а даже и кумчо вълчо защото колегата изкара отхапан сафрид до кръста и това стана към 19.30ч.
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .