яз.Огняново 08.06

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз.Огняново 08.06

Мнение от drayman »

Здравейте!Реших да постна една темичка отнасяща се до вчеращния ми риболов на язови Огняново.Тръгнахме 6:30 и към 7:30 бяхме на язовира.До към 8 и нещо правех захранки такъми и към 8 беше първото хвърляне на Фидър-а.Хвърлих и още една въдица на плувка на която хващах по някоя друга каракуда.След като скъсах няколко хранилки се наложи да сменя мястото което захранвах до момемнта с цел да намаля броя на късанията и така почнах да захранвам ново място и към 12 часа то се разработи докато преди това излизаха периодично по някой друг костур.След като се разработи мястото почнах да излизат каракуди със среден калибър по около 300-400 грама като излязнаха и около 10-тина по около 600-700 грама.Риболова беше много динамичен и останах много доволен особено след първото севтосване на фидър-а(2 костура) :) Около мен се вадеха редки каракуди на плувка и на дъно.Краен резултат немога да кажа нямам кантар и неможах да я премеря но сигурно беше над 10кг,взех няколко риби за баба ми :) И другите бяха пуснати поживо по здраво
Аватар
gorkata_petrov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gorkata_petrov »

Браво за успешния излет.Другия път да хванеш повече.
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Badgo(АнгелИванов)
новобранец
новобранец

Мнение от Badgo(АнгелИванов) »

браво поздравления за излета...
и на мен баба все ми повтаря абе вика за какво я пусна донеси ми 1-2 :D :wink:
"Дали наистина имаме нужда от нашия мозък? Отговора на този въпрос се опитва да намери професорът по неврология от университета в Шефийлд Джон Лорбър."
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

А клен или лин някой около теб извади ли -понеже тук прочетох че имало ?
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Хората около мен хванаха 2-3 слънчака и няколко каракуди.ЗА другите колеги не знам.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

И аз бях на 9-10 юни на Огняново.Риболова стана основно в събота,а пък си тръгнах в 10.00 в неделя.Лових на директна 9-ка и излезна всякаква риба.Основно каракуда от 100-500 гр.,10-ина костура,5 бабушки,4-5 клена от които най-голямия около 700 гр.,слънчаци-бол и най -радостното2 лина по 250-300гр.Съботния риболов беше добър по простата причина нивото го държа почти до края на деня.В неделя спдана с около 10 см.и се усети осезаемо.Но като цяло......ДОВОЛНО!!!! :wink: :D
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от RAMIREZ »

на какво излезе клена колега?
Мислих на блесна да го търся , но разбрах че има много водорасли на Огняново- всъщност так ли е ?
Аватар
drayman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от drayman »

Пред мен имаше доста водорасли, но се намират и чисти места.:)
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Всичката риба излезна на мартеница от бели.Имаше и колега в съседство ,който ловеше с мухарка ,но и при него беше повече от скромно :!: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”