Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
Инфо за лимана на Паша дере
Модератори: emo vasilev, alekst
Инфо за лимана на Паша дере
Колеги,
някой опитвал ли е да хване нещо в лимана на Паша дере?
Преди ~20 години там военните развъждаха шарани, но от тогава изтече много вода......
някой опитвал ли е да хване нещо в лимана на Паша дере?
Преди ~20 години там военните развъждаха шарани, но от тогава изтече много вода......
Има една тънка граница между риболова и това да стоиш на брега като идиот!
- Моряка
- кандидат преподавател

Re: Инфо за лимана на Паша дере
Аз съм ял от тоз шаран-вкусотия,и амур имаше ама го омрежариха гьолчето.Преди няколко години лових там на плувка,бъкано беше с дребна таранка,като подхраниш.На дъно на филе таранка излизаха костурчета.Така хванах и една водна костенурка.На дъно месните вземаха и някоя и друга едра таранка.После чух,че бил почти празен около 50 санта вода.Ако не е бил след това още пресушен може да е останал дребосъка.Темата ти е за сладководен обаче. 
А сега де? 
Благодаря за информацията! Тези дни ще видя какво му е дереджето.
Въпроса си зададох в морските теми защото ми се срува, че водоема не е интересен за сладководните спецове. Покрай морските излети някой може да е хвърлил едно око, какво става зад дигата.
Няколко пъти прибирам такъмите заради ветровито време и вълна. Мисля, че си заслужава да се експериментира, когато морето не става.
Въпроса си зададох в морските теми защото ми се срува, че водоема не е интересен за сладководните спецове. Покрай морските излети някой може да е хвърлил едно око, какво става зад дигата.
Няколко пъти прибирам такъмите заради ветровито време и вълна. Мисля, че си заслужава да се експериментира, когато морето не става.
- недялко радков
- ще става разбирач

Някой пробвал ли е пътя до там,миналата година АТВ-тата му бяха разказали играта?
ПП.Нямам впредвид траверсите,а пътя,който отива на самото място.
ПП.Нямам впредвид траверсите,а пътя,който отива на самото място.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- Моряка
- кандидат преподавател

То до там има два пътя,единия и преди беше лош(дето горе на сянка опъват палатките),другия е от другата страна на гьолчето и беше доста по-добър.недялко радков написа:Някой пробвал ли е пътя до там,миналата година АТВ-тата му бяха разказали играта
А сега де? 
Вчера установих, че от лимана са останали само тръстика и жаби. Водата е паднала съвсем въпреки дъждовете. Въпреки красивите табели за защитен район по "Натура 2000", вездесъщата простотия е използвала тежка верижна техника да разкопаят дигата и да унищожат, каквото е останало. Пътят до там е доста изровен и в дъждовно време е непроходим.
Явно темата ми е безсмислена!
Явно темата ми е безсмислена!
- недялко радков
- ще става разбирач

Още едно затрито гьолче около Варна...
Проверих и Приселци,язовира е станал приказка,но за съжаление за лично ползване на г-н Дорелов

Проверих и Приселци,язовира е станал приказка,но за съжаление за лично ползване на г-н Дорелов
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!