Делфините - тема за размисъл

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
cheatereye
новобранец
новобранец

Re: Делфините - тема за размисъл

Мнение от cheatereye »

Телескоп написа:Те тая мисъл направо ме втрещи!? :shock:
"Те са като бездомните кучета. Делфините според нас, всички рибари в Царево, трябва да се разглеждат както вълците в гората, като вреден дивеч, такива станаха те. Ние нямаме никаква друга възможност, ако искаме ние рибарите да си задържим поминъка просто делфините трябва да се обстрелват.
:roll: :twisted:
С извинение, ама мойте съграждани са такива помяри, че няма и на къде повече ! Щом почнаха да им пречат и делфините, да ходят да си бият жените :finga: Много ме израдва, преди 1 седмица, когато слезнах на пристанището, половината реваха, като малки деца. Защо се питате, защото пускат толкова много бракониерски мрежи, че и те не им знаят бройката, а делфините горките гладни, направили им мрежите на парцал :axe: Защо не кажат, как така есента всичките им мрежи са на по 10, 15м от брега, ами за рибарите от скалите, какво остава ? Да не говорим, колко често се случва, когато видят, че вадиш риба от брега минават на толкова близко от теб, че имаш чувството, че ще се разбият в скалите ?
Против избиването съм на делфините !
B lo w мy мind & F o ll o w мe
kenda_star
новобранец
новобранец

Мнение от kenda_star »

ам,че тоя внучето само с риба,ли го храни,то горкото от много фосфор ше стане разногледо.на калпава ракета космоса и е крив.
Аватар
cheatereye
новобранец
новобранец

Мнение от cheatereye »

kenda_star написа:ам,че тоя внучето само с риба,ли го храни,то горкото от много фосфор ше стане разногледо.на калпава ракета космоса и е крив.
Изобщо не става дума за калпаво внуче ;) в морето оцеляла най-силният, както при нас! Всичко си е борба за глад. Все едно при нас е няма ;)
B lo w мy мind & F o ll o w мe
zagorka_73
новобранец
новобранец

Мнение от zagorka_73 »

:prayer: :prayer: :prayer: :vom: :vom: :vom:
Думи нямам като се знае , че делфините са по-древни от хората и следователно и по-мъдри!!!
Накъде вървим в този свят?!?
Но малоумници за изтребване мноого!!!
Извинявам се на модераторите,за прямотата но и аз съм твърдо против изтребването на един делфин дори!!!
Те са богатството и красотата на ЧЕРНОТО ни море!!!
Които посегне на делфин :axe: :axe: :axe: ..... аз мисля,че такива хора са на изчезване вече,но явно ги има ... просто нямам думи...Да предприемем някаква форма на протест и защита на тези беззащитни от човешката злоба бозайници :supz: нека се организираме и дадем отпор на такива малоумници!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”